Аз четох още, че спането на ляво помага на бебчо за по-добро усвояване на хранителните вещества. Нещо такова, а доколко е вярно - не знам .
Аз до скоро спах полу по корем полу настрани. Вече изобщо не мога, обаче.
Раши слънце - честити ти ритничета! Аз вече свикнах да знам кога спи и кога не. Даже си имаме и игра
аз я бода с показалци - тя ме рита
Но в началото не ставаше ( около твоята седмица ) - в смисъл не ми отговаряше на тормоза.
Даже леко ми подскача корема.
( личи си че сега само уча и лежа вкъщи, наблюдавайки се
)
Боби, Бубе успех момичета!
Смайли - четох, че помагало раздрусване. Т.е. не знам от кой град си, но ако има някоя по-дълга автобусна линия и улиците да са с повечко дупки - идеална работа!
А за тези от Сф имам предложение - ако се бави бебко - един офроуд около Бистрица и Плана
от там направо в родилното
Шани и аз нищо не мога да кажа за кръв в носа
А относно запушването на носа - аз малко се наиграх с това...слагах си постоянно и то силни - Муконазал. По едно време се стигна до там, че без капки носа ми е тапа нон стоп! А ако си слагам - трябва през 2 часа. През нощта се будех по 100 пъти да си слагам капки. Прочетох, че ще стигна до операция и се спрях. Първата седмица ми се разказа играта, но сега съм по-добре. През деня не си слагам капки, ходя си със запушен нос половината ден. Само вечер си слагам Олинт, по-леки са, и спя цяла нощ.
Цветииииииии Толкова са красиви децата ! пупу, Да са ти много здравички
Страхотни са. Веселбичка е сега
Дианка аз ти зяпах снимките
Много се забавлявах, Момчил е страхотен
! Да сте все такова нахилено семейство
Апропо - на мен матката ми се катери над пъпа, виждам и усещам, но бебка пак си ме рита предимно ниско долу.