Колко нови момичета - това е повече от страхотно!
Да върви всичко по мед и масло, неразположенията бързо да отминават и да се родят здрави бебчовци около термин!
gbg123, много ти се е насъбрало, но преди всичко се успокой, няма нищо страшно. Аз съм така да се каже ветеран и по двете теми - и по алергиите, и по травматологията. Ще започна с травмата на мъжа ти. Не е сериозна, но наистина е хубаво да не се бавите с операцията. А тя самата е много лека - правят се две малки дупчици с лазер в коляното и от там се оправят нещата, поне в "Дианабад" от години така ги правят. Мъжете по принцип имат добре развита мускулатура на краката, раздвижват се бързо след това и възстановяването е адски лесно. Дори и белег остават само тези две дупчици. Няма нищо страшно. Ти бъди по-мила с него сега, няма нужда да се чувства виновен, че точно сега му се е случило, пък и нали знаеш какви са бъзли мъжете, като чуят операция и страшна работа.
За алергиите - аз съм с много силно изразена полиноза, житни, тревни, страшна работа, към 22 реагента са ми положителни, имам и астматични пристъпи понякога. Но връзка с упойките нямат. Правена ми е пълна упойка преди година, нямаше никакъв проблем. Не вярвам със спиналната при секцио да има при теб реакция, сама казваш, че не е доказана връзката. Но анестезиолозите се презастраховат, така че няма нищо страшно. Кларитинът го дават даже и на бебенца, така че няма да навреди, не се притеснявай. Пък и щом имате кой да помага, със сигурност ще се справите с бебчо. Не го мисли сега какво ще е. Вместо да се поддаваш на лошите настроения, по-добре се наслаждавай на последните дни с коремчето. Нали така?