Тук дебеланките намаляли с 2 по-малко.Кога и ние още по-елегантните ще ги достигнем.
Аз вчера си пусках за втори път кръвни изследвания,взех си днес резултатите и са дооста занижени,много под нормата.
Хемоглобина ми е: 93 норми /120-160/
Еритроцити : 3.29 /4.20-6.30/
Хематокрит :.300 /.350- .470/
отидох веднага при д-ра да ги види,потвърди ,че никак не са добри.
Аз не ям месо и очевадно се отразява,бебето просто е изсмукало всичко от мен,каза че при хемоглобин под 90 взимали жените за преливане на кръв.
Обясни ми ,че бебето сега гради клетки ,мускули,кр.телца и т..н.. и ,че все повече се нуждае организма ми докато расте.
Трябва да започна да ям червено месо,дроб,риба поне 3-4 пъти седмично по 200гр,общо да се събира 1 кг за седмица,направо незнам,как ще се справя с това страшно за мен нещо.
Но в името на живо и здраво бебе ще се постарая да направя всичко възможно на максимум от мен.
Изписа ми желязо (сорбифер),и Матерна,днес обиколих всички аптеки в града,но няма такива витамини,някои аптекарки ми казаха ,че било спряно от производство,други ,че вече било ЦЕНТРУМ Матерна,обадих се да питам д-ра,но той каза че това Центрума било съвсем друго.
Утре мъжа ми ще търси в Сливен Матерна.
На някоя случайно да и е изписвана Матерна?
Искам да разбера дали го има някъде?
Опаковката била изглеждала със седнала жена с розово-лилава рокля?
Моля ако някоя има информация за наличност,цена,бр.табл.да ми пише.
Ако и утре не открием,ще ме посъветвате ли за някакви други изписани ви витамини с голяма доза вит.Ц и желязо?