0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 63
« Отговор #260 -: Юни 15, 2010, 15:36:22 pm »
Боби с теб сме,ститскаме палци раждането да мине леко и скоро да се гушкате с бебечето!
*
« Отговор #261 -: Юни 15, 2010, 15:44:21 pm »
Боби  :) супер стискам здраво палци всичко да мине по бързо и успешно разбира се и скоро да гушкаш  :bori_015:
С теб сме  :) нали знаеш 
:bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #262 -: Юни 15, 2010, 15:58:16 pm »
Боби, нямам думи да ти опиша как се развълнувах. Стискам палци всичко да е наред и да се гушкате с бебка.  :bighug:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #263 -: Юни 15, 2010, 15:59:52 pm »
Бобиииии  :bighug: :bighug: :bighug: с теб съм мила, дано скоро да нагушкаш мечтаното човече и да не забравиш и от мен специално да го нацелуваш. Стискам палци всичко да мине ок и чакаме да се похвалиш!
Аз бях при доки, бебо е добре, бунтува се на това че се опитват да го опипват  :babyflips: :lol: :lol: не ми казаха колко е порастнал, ама аз в събота ще разбера - ще ходя на преглед при другия си доктор и ще питам. Изследванията ми били добре (на мен някой стойности ми се сториха завишени или по-ниски ама щом казва доки.... ще вярвам) Пак обаче ми каза, че няма да си изчакам при никакви положения термина, че да видим..... 8) каквото стане...
*
« Отговор #264 -: Юни 15, 2010, 16:15:16 pm »
Здравейте, момичета!
Не мога да не пожелая на Боби леко раждане и най-щастливата и мечтана среща на финала.

Аз досега само надничах, но днес вече чухме сърчицето и най-накрая се престраших.

« Отговор #265 -: Юни 15, 2010, 16:21:13 pm »
Боби
и от  мен пожелавам леко раждане и незабравима среща с малката госпожица!! :bori_007:

« Отговор #266 -: Юни 15, 2010, 16:51:58 pm »
Боби, леко раждане и здраво бебе след няколко часа /ако не се родило вече  :wink:/
Хайде, следващия ти пост да е в "Честито"!

iv_z, добре дошла тук! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #267 -: Юни 15, 2010, 17:01:24 pm »
Благодаря ви момичета. Вече съм с пълно разкритие. Обадиха се на лекарката и тя каза, че ще ме остави да си поседя така около час и тогава ще дойде, че да стане после по-леко. Казаха ми да опитам да поспя и сега това ще правя, ама сън не ме лови.  Та след един час ще напъвам :-) и вероянто после няма да пиша поне до утре.

Б.

« Отговор #268 -: Юни 15, 2010, 17:02:10 pm »
Лелелеелел Бобиии благодаря ти че ни даваш част от този приказен миг който изживяваш,аз лично се развълнувах страшно много,дано мине всчко лекичко и както трябва :))))
 Ив хайде добре дошла при най красивите Дами,честито ти сърчице и лека бременност до края :)

Лелелелелел еми Бобиии леко напъване ти желая ,пуууу сърцето ще ми излети при тебе така да знаеш  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #269 -: Юни 15, 2010, 17:04:56 pm »
 :) Ей страшна си .Лягай и почивай , че сили ще ти трябват :) :crossfingers:

iv_z , добре дошла и лека бременност ти желая.
« Отговор #270 -: Юни 15, 2010, 17:58:56 pm »
Боби, прегръдки и от мен, чакаме новини!  :D

Николина-пиколина, е как пропускаш удоволствието на прегледите при Сигридов?! Иди, бе, заслужава си - аз лично по-скоро никъде другаде не бих ходила, но преглед при Сигридов не пропускам!

Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #271 -: Юни 15, 2010, 18:13:45 pm »
Боби стискам ти палци миличка. osi_9
« Отговор #272 -: Юни 15, 2010, 18:17:55 pm »
Бобиу, с теб съм миличка. Всичко ще мине бързо и лесно, ще видиш :)
[/url][/url]
*
« Отговор #273 -: Юни 15, 2010, 18:26:58 pm »
Cambozzola, знаеш ли че доктор Сигридов ще ходи на някакъв конгрес или нещо подобно в края на месеца и едвам записах час за 10 юли-много гадно, че няма да го има, а и не знам от кога до кога. Някой ако има инфо да сподели.
« Отговор #274 -: Юни 15, 2010, 18:37:32 pm »
Бобиии:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
iv_z, Добре дошла, леки  :cloud9: и успешен финал!!!
*
« Отговор #275 -: Юни 15, 2010, 18:54:02 pm »
Боби, голяма радост е това, че ни правиш съпричастни към този велик момент!! Много се радвам!! Мислех, че ще си със секцио, стискам палци за леко нормално раждане!!
Добре дошла на Ив!!
Да се похваля, днес нааааай-сетне отидох на ФМ  :lol: чакаме девойка!! Всичко ни е наред, дано е да е така и занапред!
Ох, отивам да полегна, нооо ще надничам за новинки от Боби!

п.п. Камбозолка,ако знаеш аз ка се изкушавам да ида при Сигридов, той ми следеше първата бременност. Но тъй като тази се случи спонтанно и непланувано, малко ме срам да ида и да му кажа "Здравейте, може ли пак"  :lol: така че благородно ви завиждам за прегледите при него...
*
« Отговор #276 -: Юни 15, 2010, 19:54:02 pm »
Здравейте момичета :)

Бобкаааа, с теб сме всички! Нямам търпение да напишеш, че си родила и че всичко е наред! Пу пу, дано мине бързо! :) Успеееехх

Аз сега се връщам от доктор. Бебо расте и слушка и със сигурност е мацка. Миомата малко ми е намаляла. Предписаха ми Магне Б6 да пия. Абе изобщи, много съм доволна :)

Хайде лека вечер! :)

« Отговор #277 -: Юни 15, 2010, 20:07:15 pm »
Раши ами хайде със сигурност тогава честита ти панделка сладка :)))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #278 -: Юни 15, 2010, 20:18:42 pm »
Ау, как се радвам за теб, Боби! Успешен финал :)!

:welcome_1: на Ив!

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #279 -: Юни 15, 2010, 20:30:37 pm »
Раши ами хайде със сигурност тогава честита ти панделка сладка :)))

Мерси Мънки :) Само да са ни живи и здрави бебоците, това е важното :)