nikolina-pikolina, да ти отговоря на няколко поста едновременно:
- болките в ставите - губиш ми се къде се намираш по седмици, но вероятно става въпрос за т. нар. разхлабване на връзките, които биха улеснили преминаването на бебето през родовия канал. Боли вътрешната страна на тазобедрените стави и понякога срамната кост. Мен ме боля около 2 седмици доста, мислех, че ще е така до края, но сега спря и нямам такива проблеми.
- за това, че не обичаш плодове - надявам се, да не разваля нещо, ама авокадото е плод
- за обезкосмяването - въпреки всички противници на епилатора, аз продължих да го ползвам. Крака и подмишници обезкосмявам с него - не мога да търпя и да ставам Мата-Космата, за да чакам за кола-маска. Ръцете не ги обезкосмявам това лято, по принцип косъмчетата ми са руси и много фини, така че не е драма. Поради това, че там с епилатор е невъзможно (за мен), на триъгълника играе бръснача. Много мои приятелки обаче ползват кремчетата-депилатоари, твърдят, че от тях не им се забиват подкожно косъмчетата и са по-доволни.
Със сигурност обаче космите на краката ми растат значително по-бавно, за разлика от ноктите и косата... Много хубаво... Има някои странични ефекти от бременността, които бих желала да запазя и за после... плюс размера на сутиена
... мечти...