blue_sky , мерси за успокоението. Аз наистина много съм се шашнала, ако се наложи да ме предизвикват. Нямам против окситоцина, ако се дава за да подпомогне вече започнало раждане, но така изведнъж малко ме е страх. От епизиотомията не ме е страх. Ако се наложи нека да я направят, нямам проблем с това. Моето бебе сега е доста ниско - на всеки преглед правят коментар, че е ниско и му пипат главичката. Определят положението му като позиция -2.
veri77 , не разбирам какво общо има стерилитетът с това как ще раждаш. Стерилтиетът е преди да забременееш, не би трябвало да има отношение към типа раждане. Аз не съм против секциото, просто аз самата не желая да го правя, ако не е необходимо. Ако имаше причина, бих го направила естествено.
anizi , моето бебе ще е непрекъснато на климатик, както всъщност са всички тук. Аз живея в субтропичен климат и тук всички бебета са на климатик още от както се родят, защото просто място без климатик няма. Какъв е проблема, след като е топло, да го държиш на нормална температура? Така и самото бебе ще се чувства по-добре. Не е необходимо да го сложиш директно да му духа, ама пък след като имаш възможност, по-добре на климатик, от колкото на 40 градуса.
Б.