0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 63
« Отговор #20 -: Юни 07, 2010, 10:31:48 am »
Бубе, Боби, за тапата доста четохме с една приятелка февруари месец. Изводите, до които стигнах са: тапата може да падне наведнъж или на части (при вас, като че ли пада на части). Ако падне наведнъж - започване на раждането може да се очаква до 24-48 часа. Ако пада на части, може да откарате до 2 седмици. Моята приятелка беше от втория случай, който изглежда е по-често срещан, и приблизително 10-тина дни след като започна да й пада тапата, роди. Е, тогава падна на един лед пред входа и не е много ясно дали това не "помогна" малко с пукането на водите. Роди точно на термина, между другото.

Лъки, това, което описваш, може да са и контракцийки. Звънни на доктора си и пий но-шпа, не се прави на мъж ;)

Поздрави, момичета, и слънчев ден!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #21 -: Юни 07, 2010, 10:35:37 am »
На никой ли не му се е случвало, това което се случи на мен вчера?
*
« Отговор #22 -: Юни 07, 2010, 10:49:36 am »
Шани ,в носа да случвало ми се е в началото на бременноста зацапаше ли ми отдоло веднага имах и в носа ,но в гърлото не ми се е случвало.Нали и се бях паникйосала когато вдигнах кръвно и тога също ми беше пълен носа с кръв.Сега като ти пиша си мисля ,че може и тогава да съм вдигала кръвно без да разбера.Незнам мила от какво може да е.
*
« Отговор #23 -: Юни 07, 2010, 12:23:31 pm »
Шани,а случайно да имаш кървящи венци? Сега се сетих, тъй като аз имам, една вечер ме домързя да се изплакна с водата за уста, която спира кървенето, и останах само с пастата. А на мен наистина много ми кървят венците. На сутринта имах засъхнала кръв по венците. Друго, което се сещам - бях писала, в началото, че повръщах до кръв - просто хранопровода ми се беше раздрал от целодневното драйфане. В началото се стреснах, но после разбрах,че кръвта е от там - може ли и при теб да е така - от хранопровода?
за носа ползвам капки Виброцил, но аз съм със синузит. Стеримар и другите не ми помагат.
Раши,честити ритничета!!
« Отговор #24 -: Юни 07, 2010, 12:32:52 pm »
Здравейте момичета!
да се разпиша и аз в новата темичка!! :D
Раши честити ритничета !!
Шани сега си спомням ,че когато бях болна с грип,се бях стреснала от една розова храчака.Веднага отидох в болницата ,всичко беше наред ,нямах хрипове ..а за храчката лекарката ми каза ,че някой път при кашлица,от напъните се пукат капилярчета и храчката се оцветява..
Питай задължително лекаря!
Момичета ,поддуват ми се ръцете ,изглеждат като балончета,особенно след разходка навън и сърбят  ..след известно време спадат,като се прибера.Много неприятно.
  Лек ден на всички!

*
« Отговор #25 -: Юни 07, 2010, 12:41:23 pm »
Момичета дано е от кървящи венци, хранопровода или капилярите-като дете имах слаби-защото беше доста кръвта, аз затова се и уплаших. Докато повръщах все си имаше кръв. Утре съм при Д-р Сигридов и ще говорим, иначе носа ми беше все запушен и с кръв като се събудя, обаче от известно време се оправи сам.Днес имам друга екстра и много ме е яд, въпреки че се мажа, долу ниско на корема в ляво, дето ме бучеше и болеше и сърбеше преди една нощ, ми излязоха няколко стрии :(ще видя какво друго да вземам за мазане.
*
« Отговор #26 -: Юни 07, 2010, 13:00:17 pm »
Честита нова тема и много нови попълнения да донесе тя1Добре дошли на новите :wink:
Внимавайте с яденето на череши,аз няколко дни ядях по няколко КГ и ме хванаха едни ужасни болки :oops:Спрях черешите,че четох,че болките може да са от тях и болките изчезнаха като с магическа пръчица :lol:
На мен носа ми кървеше само в 6 месец.
« Отговор #27 -: Юни 07, 2010, 13:27:37 pm »
Здравейте момичета,
честита нова темичка, дано се пълни с много нови бъдещи мами :)
За носа- и моя беше все полузапушен, особено през нощта, и все като го духам излизаше кръв, но това с кръвта спря към 8 месец, сега след като родя се надявам да се отпуши напълно :wink:
Лъки, и на мен ми се струва, че може да са контракции, така че задължително се консултирай с док!!!
Скарлетче, мила, много е кофти с тая сенна хрема, чувала съм, че бременните до някъде решават проблема с някакви хомеопатични, но не съм много наясно...
На Бубето и Боби леко раждане и всичко да е ок :crossfingers:
И аз още не съм родила :? вече пренасям 5 ден..преди 2 вечери започна да ми пада тапата и така се зарадвах, но все още няма нищо..днес пак бях при док.Каза, че вече плацентата ми вече била узряла, но бебето не се е смъкнало съвсем, намам и разкритие, но хубавото е, че тоновете са добре. Сега ще чакаме до сряда и ако нищо не стане ще влизам в болницата..ами това е...Хубав ден на всички :D
*
« Отговор #28 -: Юни 07, 2010, 14:00:56 pm »
Смайлче  :) определено трябва да си родила преди нас двечките :lol: но там нищо не се знае.Леко раждане и на теб а аз ще се стискам поне до другата седмица :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #29 -: Юни 07, 2010, 15:08:54 pm »
Ей, Смайлче, ама твоят бебчо не ще и не ще да излезе а :) Хехе ехех :) Ще дойде, когато сам си реши сладура, ти само изчакай ;)

« Отговор #30 -: Юни 07, 2010, 15:25:59 pm »
Честита нова тема, момичета!Бързо да се пълни с нови и нови бременни!
Желая ви слънчева, спокойна и приятна седмица, а на Боби, Буба и Смайл скорошна, лека и незабравима по хубав начин среща!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*
« Отговор #31 -: Юни 07, 2010, 15:35:56 pm »
Здравейте милички,
На тези, които скоро ще раждат стискам палци да мине лекичко  :crossfingers:
че аз ги следвам по петите. С нетърпения чакам да дойде петък - на преглед съм и да ми дадат 45-дневния болничен преди раждане. Стига с тая работа  osi_8
На новодошлите пожелавам най-прекрасните и здрави бебчета на финал  :sucky:
Целувки и  :bighug:
« Отговор #32 -: Юни 07, 2010, 15:54:10 pm »
Ехоооооооооо! Как сте, девойки? :D

Ние всички сме си вкъщи - лудост е! Ама щастлива!
Бързам да Ви изчета, че нямах интернет и сега съм като изтървана. :lol:

Лека бременност от насс и целувки.  :)
*
« Отговор #33 -: Юни 07, 2010, 16:08:52 pm »
Tsveti75 ,лудост ама сладка :)
Да цункаш и тримата :)
« Отговор #34 -: Юни 07, 2010, 16:10:58 pm »
Цвети, страхотна тройна лудница /гледах снимките в другата тема/  :lol:
Направоооооо - да ги намачкаш и нацелуваш и тримцата!
*
« Отговор #35 -: Юни 07, 2010, 16:16:27 pm »
Браво Цветка :) Супер прекрасни сте всичките ;) Да са ти живи и здрави малките!

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #36 -: Юни 07, 2010, 16:25:07 pm »
Честита нова темичка.
От цялото си сърце желая в нея да има все повече и повече момичета очакващи своите бебенца.

п.п. сърцето ми тръпне от радост, когато погледна тази темичка и след това погледна спящото до мен Вълшебство.

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #37 -: Юни 07, 2010, 16:27:08 pm »
Цоп и аз в новата тема. Прибрах си мъжа - малко го понаболява ама...няма начин, иначе е ок. Успя да поспи, нали си е в къщи  :wink:
Раши честити ти ритничета.  :kickgirl:
Скарли ще стискаме кълките как няма малко остана, пък и пред нас има други мацки за честитки, няма да се пререждаме я. Аз обаче вече нямам търпение да видя бебо.
Смайли, стискам палци до сряда да се срещнеш най-накрая с бебето.  :goodluck:
Цвети и от мен специални целувки на трите съкровища.
Късмет на всички и хубава седмица  :bighug:
*
« Отговор #38 -: Юни 07, 2010, 16:37:03 pm »
Цвети, много са сладки малките съкровища, да са ти здравички и само да те радват.Намачкай и ги нацелувай и от нас! :D
*
« Отговор #39 -: Юни 07, 2010, 17:00:30 pm »
Момичета, тъкмо вчера щях да питам за Кети, а тя взела че родила. Цвети е пуснала темичка в честито. Хайде по ред на номерата за там :lol: