Смайли, честито, мила! Най-накрая се показа твоята маймунка
Гушкайте се и си гукайте на воля сега.
Криска, честито официално, страхотно е, че сте видяли двете сакчета! Сега стискаме палци за пулсче и всичко да се развива, както си му е редът.
viviq, за съжаление кървенето от венците не е необичайно. Почистването на зъбния камък и смяната на пастата за зъби, за съжаление, са това, което може да се предприеме... Е, може да помислиш и за някоя по-мека четка за зъби, която да не те дразни толкова. Но не може много да се направи... И към 6-ти месец задължително отивайте на профилактичен преглед - на мен ми оправиха 3 новопоявили се кариеса
Но пък съм доволна, че ги хванахме сравнително навреме.
Жегата и мен ме мъчи ужасно - уж съм на морето, а ме е страх да вляза във водата, хич не изглежда чиста. Топя се само до коленете, понамокрям се с ръце и излизам... Не съм вярвала, че бременността ще ме направи толкова параноична. Ходим на разходки, но стават все по-кратки, шкембето започва вече да ми тежи и кръстът - да ме боли. А от жегата се уморявам супер лесно. Но, както каза половинът - като знам през какво мина, за да стигнеш до тук, въобще не ми се оплаквай, искам само да се глезиш
Айде, както се пишеше по картичките - "солени целувки от морето"!
Че станах нещо много дълга за четене.