Криси, момичетата са ти казали, ама и за да добаве, че е много рано още.
Раши и на мен ми се надуват краката. Казах им, но не ми обръщат особено внимание. Казаха, че си било нормално и да съм пиела вода и да ги вдигам, когато мога.
Момичета, днес направо ме сбъркаха. Отивам си аз както всяка седмица да ми мерят водите и после дали имам контракции. Оказва се, че имам съвсем редовни контракции на всеки 3-4 минути. И то като гледаш това дето мери се качваше до максимума. А аз освен малко стягане, нищо друго не усещам. Знам си, че си ги имам, ама не им бях обръщала чак такова внимание, че да разбера, че са съвсем ритмични. Разпитаха ме и като установиха, че не са болезнени ми казаха де не ги мисля и че нямало проблем. По коридора срещнах и лекарката и тя също каза да не се притеснявам щом не ме боли. А аз все си мислех, че именно това, че са редовни и на малко време е знак, че ще раждам. Ама явно и това не било. Сега не знам вече какво да мисля и как да разбера кога да тръгвам към болницата. Направо ми разбиха всички представи за това за какво трябва да внимавам. Утре съм на лекар и ще кажат дали имам повече разкритие, ама като си знам, че тази седмица започна да пада тапата, очаквам да има повече. Утре след прегледа ще докладвам.
Боби