Току що се връщам от доки Снежи!Отиваме със съпруга ми в болницата и има още 4 пациента,записват ни че сме дошли и сядаме да чакаме.Идва една сестра и казва на всички че са изгубили количката с документите и часовете,и докторите ни ги няма з-то в последствие те не знаят за тези срещи.Видяха че се ядосахме всички и казаха че ще ни приеме др.доктор-аз поне чаках за тази среща от 2м.и 2седмици,както и да е.Прие ни доктора и каза че моя д-р ми е насочил документите към инсеминация.Питохме за резултата от спермограмата от преди месец-и той се е изгубил някъде по системата(отново нова ще правим).От там отидохме при сестра да ни обяснява вече за процедурата и да ни запише,щяхме веднага дори да започнем-нооооо чакат за лиценс за да отворят новото крило на болницата,з-то прехвърлят всичко(ще се преместват в новата болница)и не се знае колко ще се чака,но поне няма мн.хора за тази процедура.Така че остава да чакаме да ни звъннат когато са готови за да започнем процедура,тогава ще ме учат и как да си бия сама инжекциите(гонодотропин,прегнил-и аз не зная какво точно ще е и дали ще пия хапчета),ще ме следят и на фоликуметрия(най-после),казаха че може и многоплодна бременност да е резултата накрая.Дават 1% странични ефекти,13% успеваемост с инсеминация.Ще правим 3 поредни инсета,и ако не стане 4-я месец ще е инвитро.А ако сперматозоидите не са добри-направо към инвитро.Дано да стане от 1-я път и дано е скоро!Диагнозата ми е неизяснен стерелитет.Това е за сега от мен.На всички мн.стискам палци
Снежи да не е посмяла да ти пада т'-този месец трябва да е твоя