0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #60 -: Август 10, 2010, 09:14:14 am »
Зузи, толкова се радвам, че всички притеснения останаха назад ...
С тези хубави резултати, вече е ред само на радостни събития, пожелавам ти ги от сърце  :bighug:
« Последна редакция: Август 10, 2010, 10:46:57 am от Snegina »
*
« Отговор #61 -: Август 10, 2010, 10:23:49 am »
Зизка, много добри новини :P
Бях сигурна, че всичко ще е наред, а и както ти казах нивото на специалистите тук е много високо - няма нищо общо с нивото на GP-тата.
Почивай си, възстановявай се и най-вече вярвай че от сега нататък всичко ще се случва по правилния начин. :balk_21:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #62 -: Август 10, 2010, 11:22:57 am »
 :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: браво миличка, страхотни новини, само така и смело напред, всичко ще е наред и скоро ще се похвалиш с новината, че си видяла и двете черти и ще имаш здраво бебче.  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #63 -: Август 10, 2010, 15:36:37 pm »
Благодаря ви на всички-много сте ми милички и голяма подкрепа :grouphug:!Дано всички успеем скоро.Наистина сега ме боли повече над гърдите след като дишам,ям и пия течности-но не е болка за умиране-готова съм на всичко само и само да има резултат.Току що отворих писмото което трябва да дам на JP-то като се срещна с него,за да видя какво пише,з-то знаех че ще има някаква диагноза и пише:Diagnosis &Complications -Infertility Tubes patent at laparoscopy(като го преведа на речника означава "безплодие тръби"-обаче в какъв смисъл незнам-нали ще ми правят инсеминация и пак по естествен път ще се предвижва обратно яйцеклетката).               Treatment & Operations- Laparoscopy+ dye test(какво е това dye test незнам-но имах синьо на превръзката-може и от този тест да е било-нещо като ц.с.).На 25 октомври ще ни обяснят най-добре а пък и тогава ще ходя за определяне датата на инсе-значи щом ще има инсе би трябвало и тръбите да са наред-само да не са били нагънати-това забравих да ги питам(всъшност не се сетих за думата на англ.ез. а пък и таку що се бях събудила от упойката и не можех да си подредя изречението:))Кръвното ми след операцията беше 60 на 100 а пулса ми 46-мн.нисък и все идваха да ме гледат.Ами той и в момента си е така докато лежа.Това е засега милички!Foveri,Melody01,Гальонди,moniks_s,Снежи,bebeshori,Женя,Оли(наистина нищо общо няма за сравнение м/у JP и специалисти Оли) -прегръщам ви силно всички   :bighug: :bighug: :bighug: и чакам октомври с нетърпение-а дано късмет и нормално да стане до октомври!

*
« Отговор #64 -: Август 10, 2010, 16:24:12 pm »
Зизи  ако го копираш в Гугъл ще ти го преведе,почивай си повече сега  :hug2::

« Отговор #65 -: Август 10, 2010, 21:12:59 pm »
Миличка Зузи страхотни новинки така вървиш напред към бебочетоо.... :crossfingers: :cuddle:   
Дано всичко да  се нарежда така и занапред.

Вярвам!!!!
*
« Отговор #66 -: Август 11, 2010, 12:08:05 pm »
 Зизка, наистина dye test е оцветяващо вещ-во (най-вероятно контрастното вещ-во).
 За тръбите не се притеснявай, проходими са. Иначе нямаше да те пращат за инсеминация.
Ти сега почивай за да се възстановиш по-бързо. Пък дано бебчо стане по естествен път и да не се налага да правите инсе. :balk_602:
С теб сме миличка и стискаме силно палци.   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #67 -: Август 29, 2010, 10:17:31 am »
Зузи, много добре се движи графиката  :crossfingers:
*
« Отговор #68 -: Август 29, 2010, 16:19:56 pm »
Да добре е Снежи,обаче с 36.8' май няма как да има бременност при мен,а и разликата м/у фазите незнам как се изчислява обаче сякаш няма 0.4 в графиката на babyplan.Ама знае ли човек,всеки път графиките са различни-може пък и да е станало-доно :D :crossfingers:
« Последна редакция: Август 29, 2010, 16:22:08 pm от zyza »

*
« Отговор #69 -: Август 29, 2010, 17:21:19 pm »
Мисля, че графиката е перфектна.
*
« Отговор #70 -: Август 29, 2010, 18:34:08 pm »
Мисля, че графиката е перфектна.

Късмет и на теб Снежи :balk_21:

*
« Отговор #71 -: Август 29, 2010, 22:52:08 pm »
Ами може, защо пък не, много добре си се движи графиката, според мен,
Успех миличка, стискам палци нали си знаеш  :wink:
*
« Отговор #72 -: Август 30, 2010, 10:32:14 am »
Успех и от мен!!Дано продължи така
*
« Отговор #73 -: Август 31, 2010, 08:45:28 am »
Зузке, добре ти се движи графиката!! Не се тревожи от рано!! И е двуфазна, точно както си трябва!!
Надявам се това да е твоя месец..  :bfp: :crossfingers:

« Отговор #74 -: Август 31, 2010, 09:26:51 am »
Зузинка много добре се движиш миличка  :crossfingers: :bfp:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #75 -: Август 31, 2010, 14:12:58 pm »
Блегодаря ви милички за палците :grouphug:!Ще чакаме заедно края на графиката :D

« Отговор #76 -: Август 31, 2010, 15:15:28 pm »
Дано краят настъпи чак след 9 месеца  :D
*
« Отговор #77 -: Август 31, 2010, 19:44:32 pm »
Дано краят настъпи чак след 9 месеца  :D
Дано,Зизи:balk_21: :crossfingers:

*
« Отговор #78 -: Септември 01, 2010, 18:39:37 pm »
Зизка, идеални сте :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: