Благодаря ви на всички-много сте ми милички и голяма подкрепа
!Дано всички успеем скоро.Наистина сега ме боли повече над гърдите след като дишам,ям и пия течности-но не е болка за умиране-готова съм на всичко само и само да има резултат.Току що отворих писмото което трябва да дам на JP-то като се срещна с него,за да видя какво пише,з-то знаех че ще има някаква диагноза и пише:Diagnosis &Complications -Infertility Tubes patent at laparoscopy(като го преведа на речника означава "безплодие тръби"-обаче в какъв смисъл незнам-нали ще ми правят инсеминация и пак по естествен път ще се предвижва обратно яйцеклетката). Treatment & Operations- Laparoscopy+ dye test(какво е това dye test незнам-но имах синьо на превръзката-може и от този тест да е било-нещо като ц.с.).На 25 октомври ще ни обяснят най-добре а пък и тогава ще ходя за определяне датата на инсе-значи щом ще има инсе би трябвало и тръбите да са наред-само да не са били нагънати-това забравих да ги питам(всъшност не се сетих за думата на англ.ез. а пък и таку що се бях събудила от упойката и не можех да си подредя изречението:))Кръвното ми след операцията беше 60 на 100 а пулса ми 46-мн.нисък и все идваха да ме гледат.Ами той и в момента си е така докато лежа.Това е засега милички!Foveri,Melody01,Гальонди,moniks_s,Снежи,bebeshori,Женя,Оли(наистина нищо общо няма за сравнение м/у JP и специалисти Оли) -прегръщам ви силно всички
и чакам октомври с нетърпение-а дано късмет и нормално да стане до октомври!