0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #400 -: Юли 23, 2011, 01:09:26 am »
Зизка и аз стискам палци мила - дано това да е вашия месец. osi_9
Целувамм те мила . :balk_21:
*
« Отговор #401 -: Юли 23, 2011, 23:21:48 pm »
Зузке, миличка, откога не съм писала в темичката ти.. Следя  те редовно и ти надничам в графиката :) Много се надявам това да е успешното инсе!! Много, много, много искам ти да си следващата с  :bfp: Прегръдки! :bighug:

*
« Отговор #402 -: Юли 25, 2011, 09:43:37 am »
Зиза , успех миличка.Не се предавай толкова рано!Стискам палци! :bighug:

« Отговор #403 -: Юли 25, 2011, 18:29:37 pm »
 Зузи,късмет миличка :crossfingers:. Пожелавам ти да се похвалиш след няколко дни с добра новина :bfp:. Но каквото и да стане ,горе главата и няма да се отчайваш. Само напред.Всяко усилие се увенчава с успех.Няма начин,ще стане бебчо. Много те гушкам :bighug: :bighug: :bighug:.
*
« Отговор #404 -: Август 01, 2011, 00:59:40 am »
Зузкее, миличка, много се надявам това да е вашия месец!! Минавах през твои графики, не си имала 27 дневен цикъл от Декември - мин. година, а и по принцип си с 25 дневен цикъл..хмммм Дано да е от  :bfp: Дано, дано, дано!!!!!!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

*
« Отговор #405 -: Август 01, 2011, 17:53:32 pm »
За съжаление мисля,че няма и да е този път Галинце :( :(.Аз съм го отбелязала напред,но иначе днес ми е 25 ден и започнаха ПМС-тата.От вчера и гърдите спряха да ме болят и това е 100% признак при мен,че нищо не се е  получило.Остава още едно инсе но въобще не се надявам-изгубих надежда вече с тези инсеминации,като се има и на предвит,че тази трябваше да ми е последната.Дано все пак другата да е късметлийската.Не мога да си го обясня з-то се получава така-никаква бременност след цветна снимка,лапароскопия,проходими тръби,никакви проблеми и 6 инсеминации.Явно не ми е писано да е сега момента. :bighug: :balk_21:Пази се миличка!Успех на всички и благодаря за подкрепата.

*
« Отговор #406 -: Август 01, 2011, 19:14:39 pm »
Офф значи.. не съм забелязала, че е отбелязано напред в графиката, така се зарадвах ако знаеш..Дано пък и да е на хубаво това мое объркване..
Преди да видим положителния тест с моите бебоци, много ме боляха яйчниците! Направо се превивах и не очаквах да видя 2 чертички, ама никак!! Дори и след положителния тест изкарах 1-2 седмици в превиване..
Моля се за теб, Зузке!! Дано скоро се случи и твоето чудо!!!  :hug2:

« Отговор #407 -: Август 09, 2011, 20:12:43 pm »
Зузинка как си миличко?!
Дано тази последна инсеминация ти е на късмет,моля се от цялото си сърце,стига мъки
Много силно те прегръщам мила и ти желая късмет  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Целувки !!!

Вярвам!!!!
« Отговор #408 -: Август 16, 2011, 13:46:57 pm »
Зизка, миличка стискаме палчета и ние с теб се молим на Светата дева Мария това да е последната и успешна инсеминация. Дано най-накрая приключи дългия път, който извървявате и да ни зарадваш с положителен резултат и спокойни 9 месеца.  :balk_21:
« Отговор #409 -: Август 16, 2011, 16:18:40 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: yahoo_17 yahoo_17 :bighug:
Зузка, дано да е последната и успешна тази инсеминация и да завърши с един хубав  :bfp:
« Отговор #410 -: Август 16, 2011, 22:20:30 pm »
Желая ти късмет от сърце, стискаме палци  :bighug:
*
« Отговор #411 -: Август 17, 2011, 01:49:23 am »
Благодаря Бебка-добре съм :hug2:!Радвам се,че и при теб всичко е ок и си имаш 2 проходими тръбички!Незнам защо така не ме допускаха дълго време до форума,незнам дали и утре няма отново да съм под спам,но имам поне достъп до графиката си и нанасям всяка стъпка за да имате информация за мен.Надявам се наистина тази инсеминация като последна да е успешна.Силно ме зареди и това,че беше на такъв Свят ден.Дано да не остана отново разочарована,но каквото и да стане продължавам борбата.tsvety_t  , Tonita80 , Dreamlife благодаря ви милички и на вас за подкрепата,рано или късно ще гушнем бебчетата си. :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #412 -: Август 17, 2011, 09:57:14 am »
Стискам силно палците миличка  :hug2: :crossfingers: :crossfingers:
Нека Света Богородичка бди над теб  yahoo_17 yahoo_17 :sunshine:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #413 -: Август 17, 2011, 10:25:29 am »
Зузка и аз силно се надявам това да е успешната процедура .Нека Богородица те закриля .Стискам силно  :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #414 -: Август 17, 2011, 19:23:31 pm »
Много ,много ,ама много късмет и накрая хубав резултат ти желая  миличка! :bighug:

*
« Отговор #415 -: Август 19, 2011, 23:23:57 pm »
Зузке, дано миличка, дано това е инсе е последно и УСПЕШНО!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Много  :Dте мисля , дано ни зарадваш този месец!

« Отговор #416 -: Август 22, 2011, 10:28:02 am »
Успех и от мен Зузкее :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.
*
« Отговор #417 -: Август 22, 2011, 23:36:19 pm »
Зузка ,дано мила това е последната и успешна процедура .Силно се моля за теб .
« Отговор #418 -: Август 23, 2011, 09:19:29 am »
Дай Боже това да е последната процедура и разбира се успешна. Чакаме радостна вест  :crossfingers:
*
« Отговор #419 -: Август 23, 2011, 19:41:55 pm »
Много искам да ни зарадваш Зузка , стискаме ти палци повече от всякога :)