Ето ги и новините Женичка,наистина тотално се обърка всичко,кратка-дълга ЛФ-те тук не разбират от такива работи(като кон с капаци са)-задържан фоликул 24мм в ляво,и стимулацията и инсеминацията се отлагат за този месец-почивка.И какво стана то като се замисля,от 5 инсета 2 са сполучливи(протекли нормално без бременност),третото нямаше ток и го водят за несполучливо но казоха че няма да го броят и ще направят 1-о в повече,и 2 инсеминации със задържани фоликули.Дефакто 2-те ми инсета се пропиляха заради задържани фоликули-все едно не е правен опит за забременяване а в същото време и шанса ми замина 2 пъти.Незнам,казох днес на сестрата,че можеби трябва да ми бият не 5000 единици прегнил а 10000 единици за да се пукат фоликулите както правят в БГ-и ще си остана може би с казването(незнам дали ме разбра какво и казвам,а и да разбере-системата е такава(не може да се отклони от правилата),някой трябва да й нареди явно за да се промени ).Незнам дали при инсеминации протекли под наблюдение с видеозон и в дните след инсето,дали има случаи с неспукани фоликули.И си мислех,че може и да има нещо такова-да бях бягала поне и правила коремни преси. Успех ви желая на всички,обичкам ви и дано този тормоз по-бързо да свърши с по едно сладко бебченце в ръцете ни
Ама то съвсем се закучиха нещата при мен,като гледам от както започнаха да ме лекуват бременност не настъпва вече от година и половина,а преди това си бребенеех всяка година.Има явно някакъв проблем но няма добри доктори тук за да го открият.Надеждата ми остана само в ин-витро,там поне ще знам,че със сигурност ще е в корема,а при инсетата мога да очаквам отново извънматочна-не,че и при инвитрото не съществува такава вероятност,но по не и на проценти на успеваемост е повече.