0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #380 -: Юни 12, 2011, 09:47:40 am »
Пак нямам късмет милички,надеждата ми тотално се разби вече с тези инсеминации.Не вярвам вече,че може да се получи :( Благодаря ви за подкрепата! Незнам как ще сте стане това бебе  :(

*
« Отговор #381 -: Юни 12, 2011, 12:28:52 pm »
Зузе не ли много рано за МЦ, много е кратка лутеалната ти фаза, струва ми се, че там нещо не е наред, то за 9 дена не е нормално.
Много, много силно те прегръщам, не знам какво да ти кажа,  :( :bighug:
*
« Отговор #382 -: Юни 12, 2011, 13:05:04 pm »
Да Жени,и аз това се чудя как така ми спадна т' от по-рано.Сигурно ще ме мъчи и утре(ще е пак 36.5'),и чак в другиден ще има МЦ! То не се знае със сигурност дали на 14 ден е имало ову-нали тук не гледат на видеозон след инсеминация.Аз си отбелязох овуто по изчисляването при поставянето на прегнила! Днес ми е 11-ти ден след инсе,и 12-ти ден след прегнил

*
« Отговор #383 -: Юни 12, 2011, 17:10:15 pm »
Зузи,да нее имплан.спад,това понижение.Виждам,че и кървене има и то точно на 11-12 ден от инсем.
Успех и дано е от това!!
*
« Отговор #384 -: Юни 13, 2011, 00:22:57 am »
Няма да е имплантанционен спат Тити,на мен ми идва на 26-27ден.Почти винаги 1-я ден ми зацапва и на другия ден идва вещицата с пална пара :( и този спад го доказва при мен.Имам чувството,че всяка жена щеше да забременее до сега,а само аз немога:(-нямам късмет и това е.Хем губя надежда,и като дойде следващото инсе пак се завръща надеждата.Понякога си мисля,че ако напълно престана да се надявам и ще успея-както стана предните 2 пъти,незнам и аз вече,незнам.Незнам и дали да се тревожа,з-то дават само 13% успеваемост при инсеминациите.
« Последна редакция: Юни 13, 2011, 00:51:59 am от zyza »

« Отговор #385 -: Юни 13, 2011, 10:15:21 am »
Зузенце,присъединявам се и аз към момичетата,като ти стискам силно пaлци най-сетне да се е получилo при теб :crossfingers:.Не се отчайвай миличка.Знам ,че е много трудно,но за да постигнеш целта,на първо място трябва да си много спокойна и  силно да вярваш ,че сте си имаш бебенце. Не допускай да те тормозят отрицателни мисли и ще видиш,че сте стане.Хайде горе главата и само напред. Гушкам те :bighug:
« Отговор #386 -: Юни 14, 2011, 11:10:00 am »
Милата ми Зузинка  :bighug: недей да губиш вяра миличка,разбира се че ще стане.
Щом веднъж е станало пак ще стане бебчето,бъди силна миличка
силно те гушкам  :cuddle: 

Вярвам!!!!
*
« Отговор #387 -: Юни 15, 2011, 14:42:22 pm »
Зузи нещо тотално се е объркало в предния цикъл мен ако питаш. Наистина ти е много кратка ЛФ. Чакам новини от днешния скан  :crossfingers: :goodluck: :crossfingers:
*
« Отговор #388 -: Юни 15, 2011, 21:19:15 pm »
Ето ги и новините Женичка,наистина тотално се обърка всичко,кратка-дълга ЛФ-те тук не разбират от такива работи(като кон с капаци са)-задържан фоликул 24мм в ляво,и стимулацията и инсеминацията се отлагат за този месец-почивка.И какво стана то като се замисля,от 5 инсета 2 са сполучливи(протекли нормално без бременност),третото нямаше ток и го водят за несполучливо но казоха че няма да го броят и ще направят 1-о в повече,и 2 инсеминации със задържани фоликули.Дефакто 2-те ми инсета се пропиляха заради задържани фоликули-все едно не е правен опит за забременяване а в същото време и шанса ми замина 2 пъти.Незнам,казох днес на сестрата,че можеби трябва да ми бият не 5000 единици прегнил а 10000 единици за да се пукат фоликулите както правят в БГ-и ще си остана може би с казването(незнам дали ме разбра какво и казвам,а и да разбере-системата е такава(не може да се отклони от правилата),някой трябва да й нареди явно за да се промени ).Незнам дали при инсеминации протекли под наблюдение с видеозон и в дните след инсето,дали има случаи с неспукани фоликули.И си мислех,че може и да има нещо такова-да бях бягала поне и правила коремни преси. Успех ви желая на всички,обичкам ви и дано този тормоз по-бързо да свърши с по едно сладко бебченце в ръцете ни :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: Ама то съвсем се закучиха нещата при мен,като гледам от както започнаха да ме лекуват бременност не настъпва вече от година и половина,а преди това си бребенеех всяка година.Има явно някакъв проблем но няма добри доктори тук за да го открият.Надеждата ми остана само в ин-витро,там поне ще знам,че със сигурност ще е в корема,а при инсетата мога да очаквам отново извънматочна-не,че и при инвитрото не съществува такава вероятност,но по не и на проценти на успеваемост е повече.

*
« Отговор #389 -: Юни 15, 2011, 23:35:46 pm »
Милата ми Зузинка ,съжалявам за това през което преминаваш . :bighug: :bighug: :bighug: :grouphug: :grouphug:
« Отговор #390 -: Юни 16, 2011, 08:45:20 am »
Милата ми Зузинка ,съжалявам за това през което преминаваш . :bighug: :bighug: :bighug: :grouphug: :grouphug:

И от мен имаш  :bighug: и дано всичко това през, което минаваш много скоро да ти се отплати с едно или повече :babyflips: :babyflips:  :goodluck: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #391 -: Юни 16, 2011, 15:24:05 pm »
Благодаря ви милички за силната подкрепа  :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #392 -: Юни 17, 2011, 06:02:30 am »
Миличка ние тука плюем БГ, че всичко е с краката нагори, ама в този случай май сме по-добре. Така е за жалост при тях - само правилата гледат, а не влизат в положението на лекуващият се....
Ще стане миличка, ще се радвате на поне  здраво бебоче, дай Боже и повече.
Целувки и  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #393 -: Юни 17, 2011, 09:35:51 am »
Миличка Зузи,не се предавай и помни НИЕ СМЕ ВИНАГИ С ТЕБ!!!!!
Всичко ще си дойде на мястото. :grouphug2:
*
« Отговор #394 -: Юли 16, 2011, 09:12:56 am »
Миличка, дано тази стимулация ви е последната и след 9 месеца да се радвате на здраво бебче/бебчета  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #395 -: Юли 16, 2011, 11:24:58 am »
 :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #396 -: Юли 18, 2011, 19:49:02 pm »
Зузинка дано слънчице това да е вашият месец,дано...дано....дано  :youwoman:
Силно съм стиснала палците и ще чакам хубав развой  :babyflips: :crossfingers: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #397 -: Юли 22, 2011, 16:56:48 pm »
Зузинка, нека този път всичко е наред.
Не се притеснявай, това с изтичането на материала е просто усещане, няма как да изтече.
Много стискам палци  :crossfingers: :bighug:
« Отговор #398 -: Юли 22, 2011, 17:27:49 pm »
Зузка и аз ти стискам палци, много силно се надявам с теб да им аположителен резултат този път  :bighug:
*
« Отговор #399 -: Юли 22, 2011, 22:26:47 pm »
Зузи и от мен мила  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Дано ,дано тозипът е успешно ,силно се надявам .