0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #140 -: Октомври 25, 2010, 19:25:22 pm »
Зузка, съжалявам за изхабените нерви, но се надявам всичко да се нареди.
И както маймуната ни казва "хубаво е, че вече имате план за действие". Жалко, че ще трябва да чакате, но пък дано и без инсе се наредят нещата. Та аз не разбрах, ще правиш ли  стимулация преди инсето или като отворят крилото и са готови за инсе, тогава ще правите стимулация и СГ ли ще чакате първо да направите?
Успех миличка, ние сме с теб
ПП Снежито да не се предава, чеееее тъкмо има страхотна графика :wink:
*
« Отговор #141 -: Октомври 25, 2010, 23:30:10 pm »
Зизка, има Fertility Show на 5 и 6 Ноември в Лондон.
http://www.fertilityshow.co.uk/index.html
Незнам дали си му видяла рекламите вече. Аз се записах на няколко семинара :P
Разгледай ги и ако ти харесва нещо, ще се радвам да пием по кафе в паузите :wink:

ПП. И аз съм в плен на системата тук, ама какво да правим - тук такава е борбата :?

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #142 -: Октомври 26, 2010, 22:41:57 pm »
Зузка, съжалявам за изхабените нерви, но се надявам всичко да се нареди.
И както маймуната ни казва "хубаво е, че вече имате план за действие". Жалко, че ще трябва да чакате, но пък дано и без инсе се наредят нещата. Та аз не разбрах, ще правиш ли  стимулация преди инсето или като отворят крилото и са готови за инсе, тогава ще правите стимулация и СГ ли ще чакате първо да направите?
Успех миличка, ние сме с теб
ПП Снежито да не се предава, чеееее тъкмо има страхотна графика :wink:
Чак сега ми дойде нета-от вчера не мога да вляза.Да добре е че вече има план Женичка.Тази жена,тя ми прави и цветната снимка ми обясни как ще вземат сперма и как ще ми я сложат,преди това ще я обработват.И това че понякога ставало хиперстимулация,и многоплодна бременност-това не било хубавото на инсето.Какви инжекции ще си бия незнам,а дали ще пия хапчета за стимулация не попитохме.Чак като ни звъннат(когато отворят крилото )тогава ще ходим за СГ-дано тогава пък заради нея да не отложат още един месец.Дано стане този месец естествено,че с тез многоплодни бременности-малеееее :lol:Едната ми клиентка днес ми каза че племенницата й имала 3 бебета от инсето  osi_12.Ще видим каква ще е тя,като звъннат ще пиша :D.

*
« Отговор #143 -: Октомври 26, 2010, 22:51:27 pm »
Зизка, има Fertility Show на 5 и 6 Ноември в Лондон.
http://www.fertilityshow.co.uk/index.html
Незнам дали си му видяла рекламите вече. Аз се записах на няколко семинара :P
Разгледай ги и ако ти харесва нещо, ще се радвам да пием по кафе в паузите :wink:

ПП. И аз съм в плен на системата тук, ама какво да правим - тук такава е борбата :?
Много е хубаво това Оли!Жалко че и в 2-та дни работя!А и с моя инглиш нищо нямаше да мога да разбера,но това не пречи пак да пием някой ден кафенце :D!

*
« Отговор #144 -: Октомври 27, 2010, 10:21:20 am »
Тогава ще ти разкажа :wink:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #145 -: Ноември 03, 2010, 15:05:30 pm »
Зузи успех миличка този месец  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #146 -: Ноември 03, 2010, 20:25:48 pm »
Благодаря ти Бебешорка!-и ти да се пазиш!

*
« Отговор #147 -: Ноември 03, 2010, 20:29:27 pm »
Зузка ,стискам  :crossfingers: :crossfingers: силно ,този месец да е твоя и да ен се налагат предвидените процедури .
*
« Отговор #148 -: Ноември 08, 2010, 09:35:24 am »
Зизка не се притеснявай, явно още не е минала овулацията, най-вероятно ще е тези дни.
Ако имаш ову-тестчета направи, с тях ще е по-сигурно ! :hug2: :goodluck:
« Отговор #149 -: Ноември 08, 2010, 12:55:00 pm »
Зузка слагайте сърчица да го хванете това яйчице да няма на къде да бяга  :)
дано,дано,даноо това да е месеца на сбъднатите желания  :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #150 -: Ноември 08, 2010, 18:03:45 pm »
Благодаря ви миличките ми че ме мислите :grouphug:!Скочи днес Т'-трябва да е било вчера значи като не отбелязохме сърце-ний всъшност все след 24.00ч ги отбелязваме-тогава се прибира мъжа ми.А пък болките ми в яйчниците бяха преди 2 дни,както и цервикалната слуз-тя все не съвпада с овуто.Може пък и овуто да е било на ниската Т'.Хайде ще чакаме сега!Късмет и на вас :crossfingers: :bighug: yahoo_17

*
« Отговор #151 -: Ноември 08, 2010, 18:06:35 pm »
Ред ти е, Зузи.
Дано това е твоят месец, дано!
*
« Отговор #152 -: Ноември 08, 2010, 18:22:16 pm »
Благодаря Снежи!И на теб и на всички ни е ред вече-много се застояхме тук,дано по-скоро дойде и при нас това щастие :bighug:

*
« Отговор #153 -: Ноември 08, 2010, 18:34:05 pm »
Мисля ,че сърцицата са си на мястото и този месец ще  е твоя :) :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:НЕКА ДА НАПЪЛНИМ ГРАФИКИТЕ С :bfp: С ТЕБ СМЕ МИЛА!!!!
*
« Отговор #154 -: Ноември 08, 2010, 18:35:03 pm »
Благодаря Снежи!И на теб и на всички ни е ред вече-много се застояхме тук,дано по-скоро дойде и при нас това щастие :bighug:
osi_9 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: ще дойде миличка, ще дойде при всички  :wink:
*
« Отговор #155 -: Ноември 10, 2010, 22:59:31 pm »
Зузке, губиш ми се тея дни, та минавам да нагледам!!! :)
Ову е минало вече, сега съм хванала палците на ръце и крака за тебе, да знаеш!! (аз мога и на краката да стискам, не се шегувам!) :)  :crossfingers: :crossfingers: Ред ти е наистина, толкова малко от нас останаха из графиките...Време е да се разкараме към една друга тема!  preggo
Цунки по муцунки!

*
« Отговор #156 -: Ноември 11, 2010, 01:18:49 am »
Ох Гали как ме разсмя :D-щом и на краката стискаш значе ще стане :balk_21:  :bighug: .Гледам и при теб наближава ову-действайте,а пък аз стискам палци отстрани- :pleasantry: :crossfingers: този път да й направите засада на яйцеклетката.Време е Галиии,трябва да се разкараме вече,наближава момента,предчуствам го-с толкова много подкрепа от всички тук няма начин да не стане.                               Жени- preggo yahoo_17,Титко- :bfp1: :crossfingers: :bighug: :grouphug:
« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 01:22:38 am от zyza »

*
« Отговор #157 -: Ноември 11, 2010, 09:37:53 am »
И аз ще се пробвам да се сгъна и да стискам палци и на краката, като бях млада можех, ама сега малко по-трудничко.
Спокойно миличка и ти и Галето и всичкиииииии ще се преместите при "дебеланките", няма начин много стискам палци миличка и много те целувам и прегръщам
*
« Отговор #158 -: Ноември 14, 2010, 11:48:57 am »
 :D Зизка графиката ти върви много добре мила.
Стиснала съм палците силноооооооо .  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #159 -: Ноември 14, 2010, 14:05:02 pm »
Да Мелодийка,аз не съм много обнадеждена пак с такава графика,но поне ударих до 36.9'за по-дълго време.За това пък твоята е супер и не спря да се повиша което е мн.добре и знак за голямата радост и  :bfp:-дано миличка,и от мен имаш мн.стиснати палци. :bighug: