0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #120 -: Октомври 18, 2010, 15:59:51 pm »
Зузи, ти нали знаеш, че ову не е задължително да е точно в деня на спад на БТ.
Така че може пък точно така да сте улучили момента, а и плувците са се възстановили по-добре.
Дано да е станало!
*
« Отговор #121 -: Октомври 18, 2010, 16:07:04 pm »
Дано и при теб е станало Снежи,твоята графика ми изглежда още по добре :crossfingers: :bighug:

« Отговор #122 -: Октомври 18, 2010, 18:18:19 pm »
Zyza, графиката е супер, а и ову според мен е била на 13 ден, така че няма как да не сте го хванали яйцетооо :):) :bighug: :bighug: и спирай за сега коремните преси :)

« Отговор #123 -: Октомври 18, 2010, 18:44:55 pm »
Зузи ама никакво отчайване,гледай какви са хубавки сърчицата само  :bighug: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #124 -: Октомври 18, 2010, 19:34:55 pm »
И аз ви  :bighug: :bighug: :bighug: дано дано

*
« Отговор #125 -: Октомври 19, 2010, 03:52:16 am »
Зузке, спокойно, нали плувците живеят до 72 часа, а понякога и до 5 дена.. Не мисля, че сте изтървали момента! На мен също ми беше с ден по-рано Ову-то, падаше се да е на 13ти, както и на теб..а то взе, че подрани!! Дано ни е Hа късмет, миличка!!  :bighug:

*
« Отговор #126 -: Октомври 19, 2010, 23:01:02 pm »
Дано да живеят толкова дълго Галинце :hug2:,че разчитам само на 1-те 2 сърца,а само като се сетя за 3-тото :pipy_longstocking:беше пълен цирк :lol:,а пък ако е стало,ще е било точно з-то хич не съм се надявала да е в 1-вите 3 сърца.

*
« Отговор #127 -: Октомври 23, 2010, 02:50:09 am »
Зузке, много добре се движи графиката ти, мила!! Застискала съм палците и чакам само хубави новини от теб, да знаеш!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #128 -: Октомври 23, 2010, 03:26:01 am »
Благодаря ти Галинце,зная си аз че стискаш много,дано да не падне т'-ще видим и утре ка ще е  :bighug:

« Отговор #129 -: Октомври 23, 2010, 11:06:04 am »
Още мъничко Зузинка то не останало дано не пада тая температурка и да ни зарадваш след няколко дни  :balk_21: :crossfingers: :bfp:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #130 -: Октомври 24, 2010, 10:25:52 am »
леле , леле такова графики и то до броени дни ще се хвалите една след друга  :D :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_104: :balk_104: :balk_104:
*
« Отговор #131 -: Октомври 24, 2010, 14:23:18 pm »
Не само че падна Гали,ами то и голям спад от 4'и то с 2 дни по-рано.Пак няма при мен хвалба Женичка,другия месец ще започнем по-рано със сърчицата+хапчетата и дано има резултат.Да видим и утре при доки какво ще стане,сега вече със сигурност ще си говорим за инсеминации.Късмет на всички други бебеправещи с надеждни и безнадеждни графики-рано или късно чудото ще стане така че напред.Наистина има мн.хубави графики този месец-желая ви го от сърце милички и стискам мн.силно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #132 -: Октомври 24, 2010, 15:32:37 pm »
Зузинка, дано все пак да те подмине вещицатат.Силно се надявам, ако не--другия месец с нови сили и с още повече стиснати палчета от всички нас :) Всички ще успеем !!!!!

« Отговор #133 -: Октомври 24, 2010, 16:07:27 pm »
Еее Зузка рано е още за  :witch: може пък този спад да е за нещо хубаво,а дано утре да се вдигне  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #134 -: Октомври 24, 2010, 19:01:02 pm »
Рано е за М, Zuzi... Дано пък да вземе да скочи Бт!!  :bighug:

*
« Отговор #135 -: Октомври 25, 2010, 11:46:54 am »
Зuзка, не унивай мила, има още малко време за М. :hug2:
Пък и да дойде, не се отчайвай може пък в инсето да ни е късмета.
Ще сме двечките и ще си стискаме взаимно пaлци!
*
« Отговор #136 -: Октомври 25, 2010, 12:11:17 pm »
Зузинка  :hug2:

Ще чакаме коментар след доки.
*
« Отговор #137 -: Октомври 25, 2010, 16:48:41 pm »
Току що се връщам от доки Снежи!Отиваме със съпруга ми в болницата и има още 4 пациента,записват ни че сме дошли и сядаме да чакаме.Идва една сестра и казва на всички че са изгубили количката с документите и часовете,и докторите ни ги няма з-то в последствие те не знаят за тези срещи.Видяха че се ядосахме всички и казаха че ще ни приеме др.доктор-аз поне чаках за тази среща от 2м.и 2седмици,както и да е.Прие ни доктора и каза че моя д-р ми е насочил документите към инсеминация.Питохме за резултата от спермограмата от преди месец-и той се е изгубил някъде по системата(отново нова ще правим).От там отидохме при сестра да ни обяснява вече за процедурата и да ни запише,щяхме веднага дори да започнем-нооооо чакат за лиценс за да отворят новото крило на болницата,з-то прехвърлят всичко(ще се преместват в новата болница)и не се знае колко ще се чака,но поне няма мн.хора за тази процедура.Така че остава да чакаме да ни звъннат когато са готови за да започнем процедура,тогава ще ме учат и как да си бия сама инжекциите(гонодотропин,прегнил-и аз не зная какво точно ще е и дали ще пия хапчета),ще ме следят и на фоликуметрия(най-после),казаха че може и многоплодна бременност да е резултата накрая.Дават 1% странични ефекти,13% успеваемост с инсеминация.Ще правим 3 поредни инсета,и ако не стане 4-я месец ще е инвитро.А ако сперматозоидите не са добри-направо към инвитро.Дано да стане от 1-я път и дано е скоро!Диагнозата ми е неизяснен стерелитет.Това е за сега от мен.На всички мн.стискам палци :crossfingers: Снежи да не е посмяла да ти пада т'-този месец трябва да е твоя :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

*
« Отговор #138 -: Октомври 25, 2010, 17:04:08 pm »
Зузке, що за организация ц-ц-ц, мале нерви да имаш от въжета....
Сега най-важно да направите нова спермограма, преди да почвате процедурите.
Пък дано и не стигате до там, ако направиш пак същата графика и уцелите момента, дано дано така да стане  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: че Коледа идва ...
Радвам се, че все пак си в настроение.
Прегръщам те!

Мойта гадюха тропа вече, няма да я бъде нашата и този месец :?
*
« Отговор #139 -: Октомври 25, 2010, 17:25:10 pm »
Зузке, що за организация ц-ц-ц, мале нерви да имаш от въжета....
Сега най-важно да направите нова спермограма, преди да почвате процедурите.
Пък дано и не стигате до там, ако направиш пак същата графика и уцелите момента, дано дано така да стане  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: че Коледа идва ...
Радвам се, че все пак си в настроение.
Прегръщам те!

Мойта гадюха тропа вече, няма да я бъде нашата и този месец :?
Твойта гадюха тропа ама ти няма да й отваряш вратата Снежи!Големи нерви наистина да имаш.Предложи ни тя да ни прехвърли към др.болница,но 1-о че било мн.далеко,и 2-ро докато ми прехвърлят документите кой знае колко вр.ще мине.И спермограма не можем да направим от сега,пак чакаме да ни звъннат като отворят крилото.Те всъшност и в новата ми правиха лапарото-ама на късмет пак,за инсе не е отворено още.Да и аз се надявам др.месец да стане нормално :hug2:,че се плаша и с тези хиперстимулации които ставали-добре че са рядко поне.И аз те прегръщам силно :bighug: