Да не говоря ,че в клиника Щерев става въпрос за пари.
Искам да не бъда разбрана погрешно, но честно не разбирам за какви пари става въпрос. Второто си Икси правих точно в тази клиника - за самото икси доплатих около 285лв. нямаше и 300лв. Изследванията ми, не са били повече от 800лв. Но ако трябва и ще ги сметна. За разлика от първото икси (да кажа и двете неуспешни) ми костваше около 2200лв. за изследвания, доплащане поне 3500лв., освен 5000лв. които даде фонда и т.н които направих в клиника Владимиров. И пак да добавя в клиника Щерев, не са ползвали иследванията ми от първата клиника, по-простия факт, че не ми ги дадоха. Относно несмогването на лекарите - при нас всичко беше на високо ниво, взех си заповедта, само след месец започнахме опита без излишно разкарване до София и обратно. Добре реагирах на стимулацията и т.н И пак за протокола борим се вече 9 години и определено преминахме през огромен брой лекари.
И не смятам, че тук в тази тема се коментират клиниките и как действат техните лекари, има си отделни теми за това.
И за да не е спам - по темата, аз все още пия инофолик, действа ми много добре и определено свалих килограми. За инсулиновата си резистетност приемах метформин близо 4год. Имам и проблем с щитовидната жлеза. След поредната консултация с д-р Начев (ендокринолог) продължавам с еутирокса и с инофолика, без метформин. Така, че всеки да си прави изводите.