Моля те, кажи ми какви са дозите на:
Инозитола и Фолиевата к-на
Как е изписан точно Изозитола /какъв вид е/
denis, ще споделиш ли защо питаш за точните дози? Защото аз пробвах да си намеря поотделно инозитол и фолиева к-на, но не успях.В някои аптеки не бяха чували за инозитол, отделно не се продава като витамин, съдържа се в някой комплекси витамини, но в доста малко и недостатъчно количество. Пробвах с тази алтернатива, защото 60 лв. на месец само за това прахче нямам как да ги дам, но уви - неуспех. Пия отделно само фолиева к-на, но явно инозитола си има голяма роля, защото ф.к-на не ми помага за нищо в моя случай.
А именно, предписаха ми инофолика за нередовен цикъл, също 2 прахчета на ден за поне 3 месеца.Пих само 10 дена - 1 опаковка т.е. и после не съм го купувала, но и цикъл нямам от април месец
Та се чудя още какво да правя, дали да ида вече на гинеколог, само че мисля да пробвам с нов, да чуя друго мнение.
До сега нередовния цикъл ми го лекуваше гинеколожката с противозачатъчни - 1 год, щом ги спрях - отново няма никой и след 4 месеца пауза най-после отидох пак при нея и тя този пат ми изписа този инофолик.
Каза, че противозачатъчните разбира се са ми повлияли положително.Но дали не го казва за да си оправдае само лечението и да пробва как ще ми подейства инофолика сега и дали ще има полза. Затова мислех да чуя друго мнение от гинеколог.
Приемам препоръки, момичета
Благодаря предварително.
Една аптекарка ми препоръча д-р Светла Динева (МЦ Санус 2000), някой да има отзиви от нея?