0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

БТ и фуликолярни кисти
« Отговор #20 -: Май 21, 2006, 23:34:24 pm »
Наха, благодаря че се интересуваш.
Всъщност писах по въпроса в друга тема. Имам 5 см. киста :cry: графиката ми е доста показателна, че нещата не са наред.Пия Марвелон 2 пъти дневно за да се спука. Тестовете не лъжат за съжаление, не и 4 поредни, бяха толкова категорично отрицателни, че като че и ли всеки път виждах в прозорчето с резултата изписан надпис: "Ти си луда, каква бременност, какви пет лева???" :wink: Случва се, за съжаление.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
БТ и фуликолярни кисти
« Отговор #21 -: Май 22, 2006, 11:14:58 am »
съжалявам мила и аз съм в паника сега защото ми доиде уж цикъла и спря за два дена мисля че нещо от кистите може да е бая съм притеснена. нищо другия път вече ще е ок всичко стискам палци.и пиши какво се случва с тебе.аз утре съм на гинка и ще видим какво е при мен положението.аз имах минали ямесец 40мм киста много са гадни.
*

naha

• 1474
БТ и фуликолярни кисти
« Отговор #22 -: Май 22, 2006, 14:45:48 pm »
моята базална тази сутрин беше 36,75 което ми се струва множко за след цикъл макар и спрял от раз.нито е достатачно висока за да има бременност нито ниска за да е нормална за периода.шантава работа :roll:
БТ и фуликолярни кисти
« Отговор #23 -: Май 22, 2006, 15:57:06 pm »
Наха, имам идея: ДА НЕ ОСТАВЯМЕ БТ да ни побърка окончателно  :P

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
БТ и фуликолярни кисти
« Отговор #24 -: Май 22, 2006, 16:10:17 pm »
Цитат на: minikky
Наха, имам идея: ДА НЕ ОСТАВЯМЕ БТ да ни побърка окончателно  :P

Момичета при СПЯ няма смисъл от меренето на температурата защото неможе да се разчита на този метод  :) Дори и тестовете за овулация подлъгват при това положение.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
БТ и фуликолярни кисти
« Отговор #25 -: Май 22, 2006, 16:25:45 pm »
Проблемът при мен е, че миналия месец всичко ми беше като по учебник: овулация, подължителност и т.н. В настоящия цикъл дори имам мерени и хормони, съотношението между ФСХ и ЛХ /обратно може би/ също не свидетелстваше за ПКЯ. Ето ти на киста обаче.  Точно сега меря БТ от любопитство по-скоро, а и от графиката ми е ясно, че има нередности    :cry:, струва ми се и полезно все пак.

*

naha

• 1474
БТ и фуликолярни кисти
« Отговор #26 -: Май 22, 2006, 17:15:38 pm »
Старлет аз се притеснявам защото на мен ми доиде мензиса само за два дена т.е в събота и в неделя спря като в неделя беше по скоро розово отколкото червено и бт-то е много високо за тоя период.но сигорно си права сигорно някоя киста ми прави мизерия аз винаги изключвам вероятноста за цветна бременност.кои знае какво ще излезне :cry:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
БТ и фуликолярни кисти
« Отговор #27 -: Май 22, 2006, 19:23:18 pm »
Цитат на: naha
Старлет аз се притеснявам защото на мен ми доиде мензиса само за два дена т.е в събота и в неделя спря като в неделя беше по скоро розово отколкото червено и бт-то е много високо за тоя период.но сигорно си права сигорно някоя киста ми прави мизерия аз винаги изключвам вероятноста за цветна бременност.кои знае какво ще излезне :cry:

Всичко е възможно Наха, определено обаче и при мен имаше такова нещо като скъсяване на кървенето когато задържах фоликула. Но мисля че ти отговорих в друга тема на този въпрос!  :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

naha

• 1474
БТ и фуликолярни кисти
« Отговор #28 -: Май 23, 2006, 15:12:43 pm »
Старлет  добре мисля че мога да приема че има вероятност да е от тях или от нещо друго сезони тва онова :wink: ама БТ да ми е 37 днес вчера беше 36,8 това от кистите получава ли се? и то след мензис? абе в петък ще се види просто не знам какво да си мисля сигорно ще е киста не се и надявам за бебе просто искам да си изясня нещата :wink: не искам да те затормозявам.