0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравеите както си личи от заглавието правя фуликолярни кистии до ден днешен не знам защо и как повишавам БТ-то след като няма ову.Също ми е странно защо имам фертилна ( белтъкообразна) слуз и след като веднъж съм повишила бт-то защо продължава да е втечнена.Този месец съм в шаш с тази слуз би трябвало вече да съм с ТРИ кисти.
малко неразбираемо съм го написъла задържания ф-л от миналия месец беше киста с р-ри 40мм имаше ф-л 18мм и другото си е така:) е 40мм-вата беше намаляла на 35мм ф-ла беше станал 34мм и другия беше 22мм повече не сме гледали.не съм правила хормони другия месец ще пусна а толкова исках да сипочина от всичко....
здравейте, аз имах + тест за ову на 11 ден с спад на темп до 36,6 от 36,8, днес и вчера обаче темп ми не се дига над 36,8вчера при прегледа на 13 ден фоликул 20ммтова значи ли че имам задържан фоликул?
starlet мерси мила за отговора ами ужкими при мене трябва да се спукат с цикъла но от предния месец не се беше спукала сега чакам новия цикъл да видим след това какво става.инъче си получавам добра цс дори и след констатирана киста за бт-то вече ясно другия месец ще пусна хормони и един естрадиол като видя че ръсте фуликола да видим дали е узрял и ще се пробвам пак с прегнила нищо сигорно няма но няма да се откажа да опитвам все някои някога ще се излъже и ще се спука