а едната психика е много важен компонент в репродукцията...
като направите бебето, ще ти се върне радостта от секса
Това последното мога да ти го гарантирам от личен опит. Не че бебето се е появило. Но сега сега има други пречки за разрешаване.
Забравих за графика... защото бебето няма как да стене при сегашните проблеми.. в резултат на което правим 2пъти повече кекс отколкото когато трябваше усилено да се действа. И искам да ти кажа ... че емоциите са такива като все едно сме в любовния период от едно време...
Трябва да намериш начин да спреш да се фиксираш върху проблема.
Ако ще ти помогне... кажи си сама на себе си... че следващите примерно 3 месеца няма да правите бебе. Не гледай графика, не мери Т. Ако имаш мерак прави кекс, ако не... не се насилвай.
Като изтече този период който си си определила... ще имаш нови сили за да започнеш с опитите.
И на мен от този график ми се е правило секс по всяко друго време.... ама като дойде момента.... и ми се е отщявало. Всичко това се дължи на стреса. Сякъш подсзнателно отказвам да правя това... за да нямам после напразни надежди... а съзнателно ми е иска.... ама съм се спекла ... и си мисля .."дали ще уцелим момнта... дали пък точно сега няма да стане..."
А ако не вярваш колко много влияе стреса върху овулацията.... мога да ти покажа мойте графики от последните 2 месеца.
Предния цикъл бях в душевно равновесие и всичко беше наред.... графика слънце. Ову на 11ти ден...ЛФ=13 дни...
Е, тоя цикъл понеже яко ме беше гепила депресията и едни страшни мисли че лигавицата ми никога няма да успее да се възтанови след кюртажите и какво и как ще правя....Ред сълзи, ред сополи....буца в корема, буца в гърлото....Та от целия тоя стрес....овулация не настъпи... че даже и се обзаведох с фоликулярна киста... Графиката е безобразна...едни триони нагоре - надолу.
Та.. ето ти нагледен пример как влияе СТРЕСА.
Виж сама и прецени....
http://www.fertilityfriend.com/home/7a91fНе се оставай на стреса.... пробвай да намериш начин да се справиш с него. Аз съм ти дала един съвет, може да пробваш него ... може и нещо друго, което смяташ че ще ти бъде добре.
Успех... и се надявам бебето скоро да извести за себе си...за да отпраднат тези твои притеснения.