Не ми скачайте така, ако обичате!
Не осъзнавате нещо важно и то е, че аз съм нова на това място, а вие вече се познавате- знаете си драмите и човешките съдби! Аз няма как да ги зная, нали ме разбирате
Разбирам защо ми скачате- очевидно Танита има проблем, за който вие знаете- АЗ обаче не! Вие знаете ли моя? Знаете ли през какво съм минала, какво съм преживяла, защо разсъждавам така??! Не знаете нищо....Аз видях БЕБЕТО си разкъсано на парчета и мисля, това ме беляза завинаги!!! Нищо в живота ми от тук нататък, няма да бъде нито толкова болезнено, нито нещо, което не мога да преживея- сигурна съм!
Разбира се, че всяко правило си има изключение, искренно и от сърце съчуствам на жената, но това е нейния живот и те с мъжа си единствено могат да вземат решение за себе си. Но преди да ме нападате, помислете, че вие разполагате с факти-аз не! И последното, което съм искала е да нараня с волно или неволно някоя от вас-жени ежедневно преминавайки през своята лична драма...Просто изказвах своето мнение....
Мила Танита, от сърце, повярвай ти желая да намериш нещо, което да запълни пустотата в сърцето ти, да бъдеш силна и обичана, да вярваш в себе си и в малките щастливи мигове, които живота ни поднася! Прости, ако съм те наранила, не е била това целта ми....
Темата се измести в неправилна според мен посока, съжалявам ако съм обидила някого, ако Модератор прецени, може да я заключи.
П.п. "инфантилен" значи "непораснал", не е обидна дума