Здравейте,аз имах ужасен ден!Сутринта имах ЖК с бебето,водите и плацентата всичко ОК,но ми измери кръвното и се оказа високо 145/95 и каза трябва да полежиш в болница,но след малко ми измери с друг апарат кръвното и се оказа,че както обикновенно е 90/60 и се разминах с болницата!Бебето вече е 2250 грама и още е седалищно,следващия път ми казаха,че ще ми дадат направление за раждане и всички документи и да съм ходела пак при тях само,ако пренося за болничен-не ми ли се полагат други прегледи?
До тук добре,отидох в лаболаторията с направления за ПКК и урина,след 1 4ас ми бяха готови.Хемоглобина ми е 99,а Пролактина 3300 при реф с-ти 59-619!!!!!!!И точно сега ендокриноложката ми е в чужбина,побърках се от притеснение докато се свържа с АГ и се оказа,че и двете неща не били толкова фатални
Момичета,не пиите солен яйрян,спазвайте безсолен режим,за да не задържате вода,ако нямате забрана за сладко 1 4аша вода с 1 лъжичка захар върши идеална работа за вдигане на кръвното!Но не мога да се съглася,че кръвното след 4 месец се нормализира,на мен в 6 месец ми бяха най-сериозните проблеми с кръвното!
Също така не прекалявайте с течностите,след като направих бъбре4ната криза и ендокриноложката и нефроложката ми казаха да не пия пове4е от 2 литра вода,т.к.бъбреците щели да се претоварят и ще доведе до задържане на вода.