Райса, някакви противоречиви неща четох за док. Дяволов (каква фамилия има само ). В смисъм като специалист добре, но бил корумпиран и т.н. Като държане как е? Доста съм мнителна и ми се иска да е някой търпелив и да ме търпи . ЖК води ли или е допълнение?
И аз четох негативни комантари за него, но всичките бяха от анонимни гости на някой форум. Ако мнението е от редовен потребител - то е положително.
В бг мама гледх класация на лекарите в МД , на първо място е той, та предполагам като специалист се е доказал. Завежда отделението патологична бременност в МД, аз затова го избрах - защото съм със здавословен проблем .
За корумпиран...не знам какво да ти кажа. Аз имам няколко познати раждали при него, всичките са се отблагодарявали финансово, но е било по тяхно желание...не той да е поискал. Но пък знам ли, ако те не бяха дали можеше той да си поиска...нямам идея.
Като държане, аз вярвам че хората реагират според това, ти как тръгнеш към тях. Аз съм весел и позитивен човек и хората тръгват със същото към мен ( в повечето случаи ) . Та моите прегледи винаги са със смях и шеги . Каквото го питам ми отговаря, но не очаквай да седне да ти разтяга локуми. За търпелив - не знам...казал ми е, че мога да го търся по всяко време. Да, обаче, аз се съобразявам, че този човек е много зает, почти денонощтно е в МД грижи се за сериозни неща и в този ред на мисли - аз не бих го занимавала с глупости.
Че ми се завило свят или ме заболял десния яйчник...не. Не, съм му звъняла.Първо бих се информирала от други източници и чак ако предценя че може да е нещо сериозно бих му звъннала.
ЖК не знам дали води, по-скоро не. Той дава частни прегледи само в сряда след обяд. Часовете се записват трудно...Това е в частния кабинет. В МД е доволно зает, та предполагам не се занимава с ЖК.
Сега ще ти кажа аз как разсъждавам по темата.
Не разчитам дали един лекар е корумпиран или не. Само в БГ за такава работа се заплаща толкова ниско. Аз от самото начало си тръгвам с идеята че ще си плащам и очаквам повече грижа. Записала съм се при него, в частния му кабинет, там да ми води бременността и съм спокойна. Като му се обадя и му кажа Рая съм, знае за кого става въпрос, знае какви са особеностите при мен и т.н.
Като ходих за БХС в МД не ми взе пари за ехографа, а принципно трябваше...това за мен показва, че не е някой дребнав сметкаджия.
Живот и здраве, всичко да ни е наред - аз ще се разплатя както си знам.
Маймунче аз сърчице чух в 6та седмица.