Аз от 2 дни нямам мазило - свърши ми и да ви кажа не се драпам изобщо! Май маслото ме дразни ... ще пробвам на Жаси комбинацията
В този ред на мисли
Жасинка аз много съм се изтумбила. Не знам защо така се получи, но имам много голям корем. Всички ми го казват...на последния преглед направо го питах док -" Абе защо ми е толкова голям корема ???"
Той каза, че имало различни жени и по различен начин им растял. Каза ми, че има пациентка с корем като моя, която сега ще ражда
и си го е износила бебето нормално...в смисъл време си е и е порастнало.
Иначе бебка си е с нормални размери. Само майка и не е
Трябва да се снимам да ви покажа...
А ти мила съвсем се изгуби
никакво време не ти остава май
Боби хубави планове правиш
дано така да стане! Стискайте кълки още малко с Буба, нищо време не остана !
Анизи все се смея на постовете ти ! Милото дете, сега и Мишелично стана
А дори не разбрахме минал ли е 2.5 кг!
кое е Малък Цум?
И мен ме е страх да купувам дрешки...нищичко не съм си взела. Може би след 2-3 седмици да се отпусна малко
Раши аз вчера бях на кино с още 10 девойки....филма започна в 12 та до 2.30 вечерта. За пръв път ми се надуха краката! Едвам се прибрах - като тухли 4ки станаха и имах усещането че ще ми се пръснат сандалите
...
Аз още като разбрах че съм бременна си поръчах един масажор, сега ще започна да го ползвам по-усърдно , та дано помага!
Показвала съм го, но ето пак :
А снощи в киното за малко не стана женски бой...целият скандал беше предизвикан от едно бременно момиче, което крещеше толкова грозно и налиташе на други момичета, че аз се препарирах и направо се втрещих! Ужас...не знам какъв родител ще е това.
Понеже бях притисната от много женки, по едно време си предстявях как боя започва и аз клякам на земята и се свивам на топка.
през цялото време си мислех - не линчувайте бременните, не всички са такива