Момичета не се притеснявайте толкова от раждането. Доверете се на екипа, който сте избрали и съм убедена, че всичко ще мине добре. Най-важното е да са живи и здрави бебчетата! Винаги е имало и по-тежки и по-леки раждания, но лично аз мисля, че капризите и своеволията при раждане пречат. Това не е времето, за показване на характер, а време да се мобилизират всички сили на организма, за да се постигне най-хубавото нещо - раждането на бебче/та.
Успех на всички с наближаващ термин! Бъдете позитивно настроени и уверени в успеха!
Вчера бях на ФМ и си видях бебчетата. Невероятни сладурчета!!! Неспирно махаха с ръчички и краченца. Разположени са едно върху друго, както казва доктора на два етажа и са обърнати едно към друго лице в лице. Според него всичко с бебетата е ок. И той много им се радва. Успя да огледа обстойно бебчето, което е отгоре и за основните позиции това отдолу.
Мисля, че правилно съм си избрала логото.
Момченцето тежи 86 гр., а другото бебче 82 гр. доктора каза, че му се струва,че е момиченце, но не е сигурен на 100%, защото държеше крачката затворени.
Много съм щастлива и се поуспокоих като си ги видях снощи! Вечерта трудно заспах от вълнение и тази сутрин се събудих с усмивка и мисълта за тях. Дано са добре и се родят живи и здрави!
kriska,
и аз съм след ИКСИ. Имах не леки боцкания, а почти постоянна болка особено в левия яйчник. Постепенно отшумя и отмина към 2 мес.
Раши, изненада те момата