0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #180 -: Юни 02, 2010, 15:05:17 pm »
Вярно че няма много да ги нося гащите там ама и само с прашки няма да стане моята :lol: ,най на края си купих бикини днес вече съм спокойна  :) Ох аз имам даден списък от болницата и май вече всичко взех днес,  помпа не съм взела тя не е задължителна а и аз имам една която не мога да стисна и май ще купувам друга че тази няма да върши работа.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #181 -: Юни 02, 2010, 15:56:25 pm »
Оффф в тези списъци има такива работи за носене, че просто се чудя защо - едното е помпата, другото са силиконовите накрайници за гърдите, сутиен за кърмачки (аз потник спортен мисля да нося) подложките за гърди, самобръсначки...... ама какво да правя купувам като ги има в списъка.
*
« Отговор #182 -: Юни 02, 2010, 16:23:14 pm »
В моя има малко работи повечето са лични вещи и лепенки водоустойчиви ,аолин и едни хапчета вземах за предния ден преди операцията.За бебчето не искат нищо само 10 памперса.anizi както ти е удобно ,аз също не мисля да купувам сутиен за кърмачки и ще карам със потник.
« Отговор #183 -: Юни 02, 2010, 16:51:23 pm »
Ами аз мисля че вече вече мога официално да се запиша при вас  :lol:
 Днеска бях на шпреглед и си имаме едно бебче,отговарящо на 5.5 г.с. голямо е 2 мм.   и имаше пулсациййй,така сладко тупкаще милото че аз просто в този момент незнаех какво става,просто чувството е неописуемо ,пожелавам го на всички ви  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Сега дано всичко върви както трябва до самия край :)   
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #184 -: Юни 02, 2010, 17:03:55 pm »
Е, честито :) :bighug: и лека бременност!

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #185 -: Юни 02, 2010, 17:06:11 pm »
Добре дошла официално, Мънки, в най-хубавата темичка  :wink:
Пожелавам ти леки и щастливи оставащи месеци  :lol:
*
« Отговор #186 -: Юни 02, 2010, 17:10:47 pm »
Охо, момичета, стана време вече да си тръгвам от работа и у дома на почивка ;)

Мънки, добре дошла! Браво на бебчето :) Много е хубаво като го видиш за пъри път нали! :) Ама 2мм ли е наистина или 2 см. 2мм много мънинко ми звучи, леле ...

*
« Отговор #187 -: Юни 02, 2010, 17:15:23 pm »
Раши, ми то си е още мъничко, но ще порасне. Хайде честито и от мен на Мънки, нищо че ме ядосва някой път-тя си знае, по-малко болежки и здраво бебе на финала.
Бубе, съсипа ме с тия гащи, там модата е повече без гащи бре... :lol:
« Отговор #188 -: Юни 02, 2010, 17:25:46 pm »
Мonkey честито  :D леки и успешни месеци до края!

Да ви кажа и аз за тези списъци -взех всичко и какво стана накрая,спряха ми кърмата принудително и всичко що бях купила-помпи,подплънки,кремове,и т.н отиде на кино,сега една приятелка е бременна и ще ги давам на нея  :D Но еднократните пликчета са чудесни и вършат страхотна работа  :D

Приятен слънчев ден  и лека бременност на всички!
« Отговор #189 -: Юни 02, 2010, 17:26:59 pm »
Хахаххххаа shanoar  ,не се ядосвай бре,аз съм си просто една маймуна,понякога казвам неща без да мисля  :D :D :D
 Ами Раши да 2мм сме :D
Благодаря за милите думи и посрещането :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #190 -: Юни 02, 2010, 17:35:58 pm »
Добре дошла, Мънки :welcome: Честито и от мен ,пожелавам ти една успешна и безпроблемна бременност!!

Момичета ,днес бяха на ФМ ,всичко му е добре на бебо,но се оказа ,че съм с намалени околоплодни води :?,почти не се движеше ,но към края все пак се раздвижи милото,сега ме пращат към доц.Балев за да чуем и негово мнение..каква може да е причината за това?
« Последна редакция: Юни 02, 2010, 17:37:53 pm от Leila »

*
« Отговор #191 -: Юни 02, 2010, 18:03:57 pm »
Маймунче ,знаеш колко се радвам за теб :bighug: леки месеци докрая и здраво бебче на финал.Айде сега да расте сладурчето и да се гушка там.
*
« Отговор #192 -: Юни 02, 2010, 19:25:42 pm »
4естито сърчице,Мънки!И на мен това ми беше най-вълнуващото от всички преглиди :wink:
Аз днес малко съм разтроена-ходих да нося резултатите от хормомите на ендокриноложката и тя ми каза,че с тези стойности на Пролактина е добре да раждам секцио и е почти сигурна,че ще имам и проблем с очите(освен диоптъра и астегматизма),за тях на 9 съм на преглед.
Тъкмо си мислех,че вече няма за какво да се притеснявам :?
« Отговор #193 -: Юни 02, 2010, 20:28:32 pm »
Хорааааа,сега имах нещо като сиво или по бледо кафяво зацапванееее,може ли да е от прегледа,и от бъркането,офффф вече ще откачааа,човек за миг неможе да се порадваа  :( :? :?

п.п.отидох да пишкам и имаше по тоалетната и после на хартията,то е едно като прах намокрен сеедно,,и е едно нито сиво,нито кафявоо абе мн странно  :?
« Последна редакция: Юни 02, 2010, 20:33:53 pm от Мonkey :) »
*
« Отговор #194 -: Юни 02, 2010, 20:35:10 pm »
Обади се на доктора и лягай да лежиш
*
« Отговор #195 -: Юни 02, 2010, 21:54:36 pm »
gbg123, не се притеснявай а дори и да е секцио пак ще мине важното е ти и бебчето да сте добре :crossfingers:

Исе ,пий нош па и лягай гледай да не шаваш много сега ,най вероятно е от прегледа но въпреки всичко си почивай повече.Всичко ще е на ред  :)
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #196 -: Юни 03, 2010, 00:30:46 am »
Мънки, добре дощла и честито! За зацапването по-добре питай доктора за всеки случай.

gbg123,  аз нещо не схващам какво общо има този хормон с типа на раждането?

Днес се мерихме - бебка според изчисленията на компютъра им е 2680 г., но това е +/- 390г. Та сме малко към по-мъничките бебчета за сега, но пак в нормата. Водите са си добре, почти не са намалели. Обаче се оказа, че освен контракциите, които чувствам, имам и някакви по-леки, които въобще не усещам. Та общо взето през 5-6 минутки съм с контракции. Ми това е за сега от мен. Да погалите тумбачетата.

Боби

« Последна редакция: Юни 03, 2010, 00:33:29 am от Bobbie »

*
« Отговор #197 -: Юни 03, 2010, 08:46:44 am »
Bobbie,ще ти обесня как ми го каза тя.По принцип,ако бил около 1000 нямало проблем,но при мен било повече от 3 пъти над 1000 и според нея от тези стойности се е увеличила и Хипофизата и според нея след като е увеличена това би било проблем при раждането,ако се напъвам!Отделно е почти сигурна ,че в следствие на тези стойности и диоптър ще съм качила или ще имам друго изменение,не запомних точно какво и това е поредната причина за секцио...Но на 9 ще видя очния какво ще каже.Сега ми е увеличено Бромото ,пия и Тотема за Хемоглобина и от двете ми е зле и сигурно ще сваля КГ докато родя,че до преди няколко дни ядях по 5-6 пъти,а сега нямам никакъв апетит.
Писах на Катя Тодорова и чакам отговор от нея за Пролактина.
Лек ден :P
« Отговор #198 -: Юни 03, 2010, 09:31:52 am »
И от мен "добре дошли!" на Маймунчетата ;) Не се притеснявай много за това зацапване, може да е от прегледа, но звънни все пак да питаш и гледай да не се пренапрягаш. Лежане и мърдене му е майката  :lol:
Приятен ден на всички шкембита!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #199 -: Юни 03, 2010, 09:55:19 am »
Добро утро :)

Бобче, ти така да не вземеш да ни изненадаш скоро а :)

ГБГ, мила, стискам ти палци всичко да е наред! Няма ли начин да се регулира този пролактин?

Лейла, пиши после какво е казал Балев! Успех и дано нямаш проблеми!