0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #140 -: Май 31, 2010, 20:32:01 pm »
Здравейте бременелки!
Радке, спокойно! Вярвам, че всичко ще е наред с бебчето ти!

Bobbie,
главоболието ти може би е от сълзичките и многото нерви. Те влошават ситуацията. И аз миналата седмица бях така 2-3 дни докато се успокоя, че и контракции направих даже. Така, че наложи си да мислиш само за бебчо и надявам се ще се почувстваш по-добре. Малко ти остава, еййййй!

Деси,
аз до 11-12 г.с. се чувствах също много зле. Спях дори по 18 часа на ден, но вече съм много по-добре. Ще отмине и при теб! Потрай още малко! Аз пия много вода, само това ми помага. От както съм бременна щом хапна кисело мляко пазя тоалетната задължително и го пропускам.
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #141 -: Май 31, 2010, 20:39:10 pm »
Здравейте бременелки сладки :) Аз съм в много ранен етап но исках да ви кажа едно здрасти и много леки оставащи дни :) аз утре съм на доки да видим къде ми е точката :) лека вечер милички
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #142 -: Май 31, 2010, 21:19:30 pm »
 :bighug: Здравей Сари !
Добре си ни дошла, айде и Маймуната да минава по-често и веселбичка  :D

Момичета, дръжте печено! Не остана  :)

Главата ме цепи ужасно в момента...но, здраве да е, вече свикнах!
« Отговор #143 -: Май 31, 2010, 21:30:54 pm »
Ами... тя маймуната още несмее мн мн да ви навестява преди прегледчетоо  :oops: :oops: :oops: ,още малко и в петък ще видим и наще точици  :wink: и дай боже и сърчицааа,та от там нататък всеки ден ще ви навестявамм  :D

Смаялчеее,лелеелел коко малко останалооо ,успех и мн леко раждане да имаш ;)
На всички леки бременности и хубави емоций,без никакви притеснения :)
Сариии и на теб едни стиснати палци за прегледчето,ще чакам с нетърпение :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #144 -: Юни 01, 2010, 01:04:58 am »
Е и аз може би най-нередовната в писането тук да се включа,че да не ме забравите съвсем.
Аз днес бях на преглед,видях си бебчето,риташе и махашес ръчички,не спря да се движи на монитора.Доктора ми каза,че му "показвало среден пръст", ,което сега се чудя как да го разтълкувам? Като показване на пръст наистина ли или ,че му се вижда да е момче? Знам,че за пола да се види е рано,но не ме оставя на мира тази фраза,ама на не го питах какво има предвид  :balk_149:
вие как го разбирате това?
Показа ми къде да напипвам в легнало положение бебето ниско долу.
На очакващите скоро най -вълнуващата среща с бебчето,да им мине леко раждането.

*
« Отговор #145 -: Юни 01, 2010, 06:33:57 am »
Никид,изобщо не е рано за пола,на мен ми го казаха в 11 гс  и прогнозата не се е променяла :wink:
Тази сутрин моето бебе ме събуди в 5 и 30,но не можах да разбера дали заради празника или за да изпратя татко му  :lol:
Честит ден на детето на всички :P
*
« Отговор #146 -: Юни 01, 2010, 10:10:13 am »
Добро утро  :)момичета
Добре дошла Сари :)
shanoar ,радвам се притесненията са били напразни , а това с кг на бебчето най вероятно е от ехографа.За плацентата че е 2 степен мисля че е нормално ,при мен в 35 седмица също беше 2 а в 36с ми казоха 2-3 степен на зрялост.
anizi ,каква количка взе аз още не съм избрала модел :lol: много ми е трудно да реша.
nikid  :)това са много хубави моменти наслаждавай им се.
*
« Отговор #147 -: Юни 01, 2010, 10:20:41 am »
Здравейте сладури!

Шани, радвам се, че си добре! И аз мсиля, че е нормално вече плацентата ти да е 2ра степен.

ГБГ, дано всичко е наред при теб! Стискам ти палци!

Здрасти Сари :)

Аз чакам моя юнак да покаже, че е там! Нищо не усещам още. Има някакви движения, но като че ли си въобразявам по-скоро  :?

Успех на всички бъдещи мами! :)

*
« Отговор #148 -: Юни 01, 2010, 10:27:23 am »
Раши   :) едва ли си въобразяваш просто все още не си сигурна в това което усещаш.
Скоро време ще е юнака да вземе да те побутва здраво  :)
*
« Отговор #149 -: Юни 01, 2010, 10:32:41 am »
Добър ден, Честит празник на всички дечица и на попорастналите такива, които са запазили детското в себе си т.е. чувствайте се всички поздравени.
Жалко за дечицата, че на празника им времето е толкова гадно, няма да могат да се порадват навън.
Раши, не му се бой, ще се покаже юнака, може и днес за празника да те изненада-някой казват, че ги провокират със сладолед или студена вода, не знам дали е вярно, но не ти струва нищо да опиташ. Само да не се напиеш с много студена вода и да те заболи гърлото :D
Добре дошли на новите момичета-леко бременеене и на финала, здрави и послушни бебчета.
Бубе, ти беше първата която ми каза че драскането е бил бебчо и така се оказа-бъди все такъв добър пророк.
« Последна редакция: Юни 01, 2010, 10:34:17 am от shanoar »
*
« Отговор #150 -: Юни 01, 2010, 10:53:22 am »
shanoar  :) Дано ,дано  :lol:
А верно ,че има моменти каквото кажа и става мъжа ми някога ми се сърди че като го предупредя за нещо което няма да му се получи чак ми се съди и се чуват реплики "ууу ти с твоята уста,нищо не казвай" :lol: :lol: :lol: Най вероятно е съвпадение за някои нещо но се случва.
А за драскането бях убедена защото и при мен се случи така в началото :)
Аз имам чубството ,че го провукирам със всичко което реша да хапна :lol: още докато седна на масата без да съм вкусила нищо и започва да се бушува ,явно ще е с голям апетит този моя бебешок :lol: Снощи пих два пръста биричка  :oops: че имахме 7 годишнина от сватбата и като взе да скача и да блъска вътре ,чак от страни се вижда какво прави  :)
« Отговор #151 -: Юни 01, 2010, 10:56:17 am »
Бубеее знае детето какво да пие,кой знае от кога е чакал момента за биричката и то милото  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #152 -: Юни 01, 2010, 11:18:09 am »
Знае то  :lol: от рано се ориентира детето :)
*
« Отговор #153 -: Юни 01, 2010, 11:36:41 am »
Здравейте! Вчера се занесох при лекар и си имаме сърдечна дейност. НО, имам боли и ме притесняват. Изписаха ми Но - спа и Утрогестан. От вчера ги приемам, но си ми остава тевест ниско долу и кръста ме наболява. Доста съм притеснена. Каза ми лекарят, ако се засилят или получа кръвотечение -  в болница.
Не мога да се зарадвам от тези болки. А и мъжът ми е в чужбина. Така ми е едно особено :?.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #154 -: Юни 01, 2010, 11:38:17 am »
Gbg, нормално е да ти е висок пролактинът в тези седмици. Нали скоро ще трябва да кърмиш, а именно този хормон отговаря за лактацията. Обърни внимание на хемоглобина. Нисичък е за раждане. Имаш време да го вдигнеш.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #155 -: Юни 01, 2010, 12:03:13 pm »
Здравейте, момичета! Честит празник на всички малки, големи и още по-големи деца! Аз искам балониииии  и бонбонииии,  :oops: че от догодина за мен последно ще мисля.
Добре дошли на новите попълнения. Много се радвам да ви видя тук. Леко бременеене и сладки бебоци на финала.  
Аз днес съм на изследвания - последните вече  (как ми омръзна да ме бодат и ръчкат тук и там......ама още малко ще търпя няма как)...
Бубе взех си ето това чудо само че е в зелено http://family-bg.com/prX_3903.htm?ref=56 не знам дали е най-доброто, но на мен ми харесва.
Мункич  :goodluck: :bighug:
Smaraidi лежане и пак лежане. Пий си лекарствата, които са ти изписали и ще стискаме палци всичко да е наред!
Хайде много усмихнат ден ви желая макар и да е малко дъждовен!!!  bouquet
*
« Отговор #156 -: Юни 01, 2010, 12:21:05 pm »
White,от вчера съм на Тотема,надявам се да помогне,ще пия и витамини и Фолиева киселина и след 3 седници ще дам отчет какъв е резултата :)Днес ми е много детско :lol:
*
« Отговор #157 -: Юни 01, 2010, 13:49:33 pm »
Анизка ,много е хубава дано и да е удобна,че това е най важно.Ще видим и аз трябва да разгледам вече сериозно  :)
Smaraidi,не се притеснявай почивай си и не шавай много всичко ще се нареди.
« Последна редакция: Юни 01, 2010, 14:46:42 pm от BUBA12 »
« Отговор #158 -: Юни 01, 2010, 14:34:45 pm »
Здравейте момичета :D
До сега не съм писала в темичката но я преглеждам често
Бременна съм в 33 г.с благодарение на др.Александров :wink:
Искам да пожелая лека бременност  до края на всички момичета

:bighug
Искам да попитам дали някоя от вас има болки в краката
Аз едва ходя болят ме ставите слабините
куцам като стара баба.
Ако някой има подобен проблем моля да сподели :(

*
« Отговор #159 -: Юни 01, 2010, 14:37:13 pm »
Здравейте момичета!! Малко се поизгубих, но ето ме пак на линия  :P Бяхме 3 седмици в Сандански и хич не ми се прибираше, но... няма как. Днес бях на ЖК, с бебето всичко е наред, но не се видя какво е. За съжаление си пропуснах ФМ по финансови причини, но дай Боже всичко да е наред, като събера парички, ще отида. Плацентата ми е леко ниска, та ще полежвам повечко. Добре,че има баби, да помагат с баткото, че сега е в див период, да не говорим, че е и много тежък вече.  Кърмата ми доста намаля, но се надявам да удържа фронта още време  :lol:
И да не забравя - много се радвам на всички нови попълнения, няма да изброявам, да не пропусна някой, желая ви леко бременеене  :goodluck: