0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на ioly
« Отговор #580 -: Януари 17, 2012, 19:16:25 pm »
Не се притеснявай Йоли.Да,по принцип вземат предвид датата на последния МЦ,но ако О е късна,разбира се,че ще отчете по-малка седмица.А лутеинизиралите фоликули тогава(след инсето)с какви размери бяха?
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #581 -: Януари 17, 2012, 19:16:35 pm »
 Ей Ioly ,миличка,опитай се да си спокойна до колкото ти е възможно .Сърчицето  ще го чуете другата седмица вече  моето момиче :balk_103:. Виж  фъф форума има и други момичета ,които  в началото не се чуваше сурчицето ,а след кратко време всичко си е както трябва. Нормално се в начална бременност да не се чуе. Знам ,че е трудно да се успкоиш,но наистина не можеш да направиш нищо ,а само да си чакаш спокойно другата седмица. Иначе може да навредиш на бебчето :balk_77: . Хайде  горе главата и успех следващият път при доки. Гушкам те :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #582 -: Януари 17, 2012, 19:28:02 pm »
благодаря ви много . Маленгалена, трите бяха 18,19,21 мм, но не казаха кой е останал. На прегледа казаха само, че два са започнали да лутенизират и най-вероятно това ще се случи и с третия и това е. Наистина няма какво да направя освен да се моля, но като гледам други графики, всички по това време вече са чули сърчице  :( :( :( Плаче ми сее, а ме е страх дори да се разплача ...

*
« Отговор #583 -: Януари 17, 2012, 19:32:03 pm »
Йоленце,още тогава ти казах,че фоликулите са с перфектни размери ,а те се пукат при размер около 22-24 мм, тоест овуто ти наистина е било по-късничко :)
А чух сърчицето към -та седмица и 3-4 дена :)
Спокойно,сигурна съм ,че всичко ще е наред.Фоликулите ти бяха перфектни и затова май ти бях казала още тогава ,че има време докато се спукат.
Всичко звучи идеално,не се притеснявай и аз бях така :)
Целувки

*

ioly

• 785
« Отговор #584 -: Януари 17, 2012, 20:10:10 pm »
Жоли, писала си, че си чула сърчице на "-" седмица и 2,3 дни. Днес ми е 60-ти ден от МЦ и още го нямаааааа  :balk_145: :balk_146:

« Отговор #585 -: Януари 17, 2012, 20:13:21 pm »
Йоли,защо не пуснеш кръвен тест за да ти е по-спокойно?И да го повториш пак след 48 часа.Не плачи,така хич не си помагаш,трябва да си спокойна. :hug2:

*
« Отговор #586 -: Януари 17, 2012, 20:18:30 pm »
Миличка,недей да се тормозиш така...Галето е права,утре сутрин пусни един кръвен и в петък ще го повториш :)
Само хубави мисли сега ...много е важен и ехографа,не забравяй!Овуто със сигурност,на 100 % съм  сигурна ,че е била по-късно!

Този д-р Бузалов от клиниката ли е? Какъв му е ехографа?
« Последна редакция: Януари 17, 2012, 20:35:18 pm от jolie16 »

*
« Отговор #587 -: Януари 17, 2012, 20:32:30 pm »
iloy аз сега пресмятах и по мои сметки трябва да си в 8.г.с по МЦ, но ако О е била със седмица по-късно значи си 7г.с. Аз бях в 6 г.с на ехограф и нищо не се видя - само плодно сакче, беше празно и ембрионче не се виждаше.Аз толкова се бях притеснила за кухо яйце, но слава Богу някъде към 7 г.с и 4-5 дена видяхме пулсациите. При всеки е различно, за това не се притеснявай предварително!
Стискам ти палци всичко да е наред :)

« Отговор #588 -: Януари 17, 2012, 21:14:32 pm »
Йоли мила оспокой се, доколкото знам  се счита за нормално преносване от 2 седмици именно защото не може с точност да се определи датата на зачеване, така че и при теб явно не може с точност да се определи  и за това да вървиш малко назад, щом има плоден сак и в него ембрионче скоро ще чуеш и  :heartbeat:.
Мисли позитивно, за да ти се случи.
Целувки
*
« Отговор #589 -: Януари 18, 2012, 04:45:41 am »
Йоли, душица златна, много се вълнусам за твоята точица! Честито! Откога те чакам в отбора  :P
Не се притеснявай, според мен късното Ову малко обърква седмиците. И сърчицето ще чуете другия път!
На нас очакващите да чуем сърчице, след толкова години чакане, винаги ни е по-притеснено.. Сестра ми е бременна ( след един единствен опит, и само едно кексене за месеца  :x ) и е къде по-спокойна от мен, когато аз забременях!
Пусни си и кръвен, ако искаш. И го повтори след 48 часа! Аз съм сигурна, че всичко е наред!
Обичкам те много, много се радвам за теб!!! Само споко сега! Цунки! :)

*

ioly

• 785
« Отговор #590 -: Януари 18, 2012, 12:52:36 pm »
Много благодаря милички за подкрепата. Аз се отпускам и просто ще чакам другата седмица. Няма да пускам кръвен, защото ще се психясам съвсем,а и с парите сега не сме много ок и затова просто ще се моля всичко да е наред, и в същото време ще се подготвям психически за най-лошото пък ако не дойде то, да мога да се зарадвам. Обадих се в клиниката да ги питам дали да отида при тях и ми казаха, че може да е по-късно оплождане и просто да изчакам, че в момента няма какво друго да се направи. Е, това и ще направя... Целувам ви и ви благодаря много!

*
« Отговор #591 -: Януари 18, 2012, 13:11:14 pm »
и в същото време ще се подготвям психически за най-лошото
Йоли, направо си за  osi_6
Мисли позитивно!! И само позитивно! Психически не можеш никога да се потготвиш за каквото и да било - лошо... Сега се настройвай само за радост! Да не идвам с тупалката! :x

*
« Отговор #592 -: Януари 18, 2012, 16:03:42 pm »
 Ааааа, недей да мислиш за лоши неща,страховете са през целите 9 месеца,така че,споко мила.Ние чухме сърчицето в 9г.с.Всичко ще бъде наред- :bighug:

« Отговор #593 -: Януари 23, 2012, 17:38:14 pm »
Йоли,стискам ти палци за утре!Да се върнеш много,много щастлива от прегледа! :bighug:

*
« Отговор #594 -: Януари 23, 2012, 18:07:53 pm »
 :bighug: :bighug: Стискам силно палците миличка,ще чакам добри новини :)

« Отговор #595 -: Януари 23, 2012, 18:10:40 pm »
Ioly, Много ама много силно стискам палците и ще се моля за теб! Дано утре ни зарадваш с най-хубавите новини! :bighug:
*
« Отговор #596 -: Януари 24, 2012, 13:53:06 pm »
 :youwoman: :bighug:

*

ioly

• 785
« Отговор #597 -: Януари 24, 2012, 14:33:18 pm »
Момичета, благодаря ви много за подкрепата, но от мен и моята бременност беше това.В четвъртък сутринта съм на кюртаж!

*
« Отговор #598 -: Януари 24, 2012, 14:59:35 pm »
Миличка,много съжалявам!Нямам думи да опиша ,колко съжалявам!
 :grouphug2:
*
« Отговор #599 -: Януари 24, 2012, 15:54:55 pm »
 :balk_144: