0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на ioly
« Отговор #140 -: Юли 20, 2010, 21:07:24 pm »
С теб съм миличка, стискам безумно много палци и няма да пускам дано има само хубави новини  :goodluck: :cheerleader:
*
« Отговор #141 -: Юли 20, 2010, 21:28:50 pm »
Шматарок, ти направо ме преби  :wink:
Успех  :crossfingers: yahoo_17
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #142 -: Юли 21, 2010, 14:06:37 pm »
Ей Снежиии шматарок, ей ся ще те довърша направо- ми О била минала преди два-три дена- ДЯ- 1 фоликул 19/15мм , и си имам и един 14/12мм, за който тя измрънка нещо ама какво... пък и аз нали съм една оправна и ...забравих да питам. Ендометриум 11,7мм и това е. Молитви, молитви и пак молитви да е станало и туй то. Боли ме по-малко от предните дни и докторката каза, че е напълно възможно да са толкова силни следовулаторните болки. По-спокойна съм. Абе, къв е тоз 1 фоликул и половина при толкоз Клостил незнам.

*
« Отговор #143 -: Юли 21, 2010, 14:13:21 pm »
ами Йоли ,мен като ме стимулираха с Клостил даже нямах ову-така ,че при всеки е различно :D
дано сте уцелили яйцето :crossfingers: :pleasantry:

*
« Отговор #144 -: Юли 21, 2010, 14:25:02 pm »
Ми, да ти кажа, довърши ме  osi_15

Ти все пак правилно беше определила ову, не знам как, но ... беше я сложила в графиката, сега я няма.
Но пък какъв е този + тест вчера  :ask:
И как ову минала, пък има фоликули?
Може би док. има пред вид, че щом са с неправилна форма, значи са се спукали, все пак Мазнейкова си е име.

Голям шанс имате, дано  :crossfingers:
« Отговор #145 -: Юли 21, 2010, 14:26:03 pm »
Йоли, най-вероятно точно заради този фоликул, който е все още малък да е променлива графиката, въпреки, че О е минало.

Някакви лекарства изписали ти за след О - дуфастон или утрогестан, въпреки че лигавицата е супер :wink:

Дано да сте уцелили яйцето  :D, стискам палците, като гледам колко сърчица имате :D :D :D

П.П. Възможно е този малкия фоликул да остане като кистичка, съветвам те  ( дано не се наложи де :wink:) в първите дни на следващия цикъл да отдеш да те погледне на узито. Та затова питах и за лекарствата, че с тях намалява вероятността да има задържан фоликул.

Снежи, ако фоликулите не са нараствали едновременно е възможно единия да се спука, а другия да остане, може би си права, че трябва по-често да правят ФМ, за да се следи хубаво какво се случва.

Аз обаче като четох повторно се обърках :oops: сега след О имаш фоликул и половина или големия е спукания???
« Последна редакция: Юли 21, 2010, 14:29:56 pm от Elegance »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

ioly

• 785
« Отговор #146 -: Юли 21, 2010, 16:34:24 pm »
Големият е спукан, и според Мазнейкова преди 2-3 дена.За малкия каза нещо от рода на "има и един малък, който по-скоро не..." Питах няколко пъти дали се е спукал/големият/ и тя каза "ДА" . Но забравих да я питам за теста, защо може да е + след Ову.
Пия си Дуфастон 2х1 т. от 15-ти до 25-ти ден

*
« Отговор #147 -: Юли 21, 2010, 16:38:06 pm »
Добре де ами как тогава е разбрала колко е голям, като се е спукал. Странна работа

Аз искренно се надявам да сте успели да хванте яйцето и да няма проблеми  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #148 -: Юли 21, 2010, 16:41:52 pm »
Не знам, възможно е да е +, защото другия фоликул продължава да си расте, но след като си почнала Дуфастона, той ще спре да расте и дано да "деградира" ( не се сещам каква дума да използвам :wink:), че да не остане задържан.

И аз това се чудя като Жени, тя би трябвало да ти каже какъв е размерана на ЖТ, а не спукан фоликул, нещо е странно всичко. Но пък на мен не ми се е случвало да ми кажат, колко е голямо ЖТ, а само че го има
« Последна редакция: Юли 21, 2010, 17:03:01 pm от Elegance »
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #149 -: Юли 21, 2010, 17:00:21 pm »
Но пък на мен не ми се е случвало да ми кажат, колко е голямо ЖТ, а само че го има

Да, и това веднага след спукването, а след 2-3 дни даже няма и да се вижда  osi_10

Йоли, вие така и така си слагате  :heartbeat:, по-добре продължавайте още няколко дни, защото не се знае кой кога и какво.
Успех още веднъж  :crossfingers:
*

ioly

• 785
« Отговор #150 -: Юли 21, 2010, 17:25:24 pm »
Уфффф обърках се вече, но и в бележката ми така пише ДЯ- фол. 19/15, ЛЯ - фол.14/12мм

« Отговор #151 -: Юли 21, 2010, 17:27:46 pm »
Нищо ли не спомена за жълто тяло докторката?

Така както го е написала аз го разбирам като, че Овуто ще е до днес или утре...
Ти почна ли дуфастона?

*
« Отговор #152 -: Юли 21, 2010, 19:28:13 pm »
Ааа може да се разбере, на мен ми показаха къде е бил фоликула и мястото е празно след това, т.е ЖТ, но си личи ясно и може да се измери... а мен ми измери 21мм.Браво Йоли, дано сте хванали яйчицето.
За втория фоликул аз си обяснявам нещата така... как стават разнояйчните близнаци иначе... има два доминанта, единия се пука по-рано, другия или се пука или резорбира....
Моят лекар ми обясни, че 1-2-3 дни преди ову не е проблем да се пие дуфастон, ако си е доминант и си е решил, че ще се пука, дуфастона даже ще му помогне и се оказа прав де... преди 2 месеца почнах дуфастона на 23 ден, а ову ми беше на 26...
« Последна редакция: Юли 21, 2010, 19:33:30 pm от chin »
*

ioly

• 785
« Отговор #153 -: Юли 21, 2010, 19:48:06 pm »
Благодаря ти Чин, ако знаеш как ме успокои.Аз се чух и с Мираники, и тя също каза- явно си имат начин да разберат колко е бил голям фоликула преди да се спука.Тю що не записах да уча медицина ами сега само се паникьосвам...ми що-щото ме мързеше да уча, ха нека ми сега.
Благодаря ви на всички за подкрепата-толкова имам нужда от нея, наистина...Мойто мило щото снощи така ме ядоса-добре, че сте вие, ме иначе ще изтерясам, но... да не се отклонявам от темата.
Шефке /Снежито/ ще си я сложа пак там Овуто на календара- ама съм я уцелила бре  :D :D :lol:

*

ioly

• 785
« Отговор #154 -: Юли 22, 2010, 14:32:33 pm »
Мноого странно ме боли...  :( :balk_172:

« Отговор #155 -: Юли 22, 2010, 14:53:48 pm »
Йоли, не знам какво да ти кажа  :?

Нямаш ли възможност да отидеш да те погледне...

*
« Отговор #156 -: Юли 22, 2010, 15:03:46 pm »
Йолии, бягай на доктор, бе човечеееее :?
Не чакай да става по-лошо!
*

ioly

• 785
« Отговор #157 -: Юли 22, 2010, 17:23:00 pm »
Какво да ви кажа- различна е болката. От сутринта е наистина като камъче долу мноого ниско, два пръста над...шушката  :oops: хихиххихих.

*
« Отговор #158 -: Юли 22, 2010, 17:32:32 pm »
Нямаш ли възможност да отидеш на лекар, моля те миличка, виж предния път колко изпълнителна беше, върви пак. Ако искаш виж и утре дали ще те боли ама най-късно до обяд да си отишла на док., ако те боли чу лиии, :)
*

ioly

• 785
« Отговор #159 -: Юли 22, 2010, 19:50:47 pm »
Обещавам ви.Обаче ще ви кажа нещо без да ми се карате щото незнам дали е втълпяване ама... на моменти / докато ходя например / ме боли така все едно имам вода долу ниско и се климбуцка.На моменти си ме боли като преди М /една такава тежест и напрежение ниско долу и в Я/ , а ме боли и кръстчето малко- по-скоро като напрежение в него. Освен това, зрънцата ми са лекинко чувствителни /повече дясното зрънце/  :lol: ... Ще видим утре как ще ме боли щото всеки ден е ново 20 и ще видя дали ще отида пак да видя там ли си е Мазнейкова или е избягала от лудите като мен.
Абе знам, че съм луда ама изхождам от м.Май когато професора беше почти на 100% сигурен, че съм бременна- то зърната, то зениците, то остър поглед... и само чакаше закъснение на М и + тест. Та тогава за първи път откакто пия Дуфастон / а то е от много време / имах тази силна чувствителност на зърната. Освен това аз не съм ви казвала, но в деня в който ми зацапа правих тест и наистина имаше много бледа втора черта. Кака ни беше на гости и тя я видя, и милото и...
« Последна редакция: Юли 22, 2010, 19:55:56 pm от ioly »