0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на ioly
« Отговор #20 -: Май 31, 2010, 21:43:02 pm »
ами Йоли не се появява винаги ,но преди настъпването на самата ову я има /поне аз така знам де/когато настъпва ову-то втората черта е по-бледа, а после става наситена  повече от контролната..а когато липсва ову или е далеч си е  една черта./ както и да е аз не искам и да се ангажирам с тестове ,че хептен по график ще го правим , така поне има малко романтика"от уж ,де" :hug2:Целувки

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #21 -: Юни 01, 2010, 18:42:41 pm »
А пък аз се чудя, възможно ли е все така да си остана на тестовете за О с втора по-бледа и изобщо да не стане тъмна тестовата линийка?  :(

« Отговор #22 -: Юни 01, 2010, 19:02:26 pm »
Йоли, според мен О предстои,така че продължавай с тестовете - сигурна съм, че ще имаш тъмна втора черта до 2-3 дни. А още повече, че и доктора ти е казал, значи няма причина за притеснения;) Късмет! :)
*
« Отговор #23 -: Юни 01, 2010, 19:31:15 pm »
не се безпокой,ще стане по-тъмна ,аз като правих тестове се нервирах направо ама....нали ги правиш както-трябва следобяд и да не си пишкала 2-3часа,и след 4 часа следобед,успех душо блага  :balk_21: :balk_21: :balk_21:

*

ioly

• 785
« Отговор #24 -: Юни 01, 2010, 21:03:44 pm »
ами да Мони, правя го в 20.10-20.20ч. след около час и половина "въздържание" . Но...като гледам и графиката на Ивенцето, все отрицателни, а пък днес - изненадааааа. Уххх каквото има да става ще стане.Дано да е хубавото.Благодаря ви за подкрепата и просветлението за тестовете за О.  :bighug:

*
« Отговор #25 -: Юни 01, 2010, 22:21:15 pm »
абе не ги мисли тия тестове ,отпусни тая душааааа и с теб сме :crossfingers: :bfp: :grouphug:ще видиш че ще отчете тлъста вторааааа

*

ioly

• 785
« Отговор #26 -: Юни 02, 2010, 06:46:56 am »
айде и аз днес съм на замръзване ...  :balk_159:

*
« Отговор #27 -: Юни 02, 2010, 07:50:41 am »
станахме двееее , :bighug: :crossfingers:ще се покачи да знаеш

*
« Отговор #28 -: Юни 02, 2010, 11:42:20 am »
Йоли не измръзваш душицо, спокойно  :D , но за тестовете за Ову зная, че се правят до 19 ч., но немога да ти кажа защо  :oops: , но сега така си ги почнала и така ги завърши, защото иначе ще се омоташ тотално :wink:  :goodluck:
*

ioly

• 785
« Отговор #29 -: Юни 02, 2010, 20:28:25 pm »
да бе, ще се покачи ама Ову тестовете са си все отрицателни... Дали няма да ме пропусне овуто този месец??? Ужас  :(

*
« Отговор #30 -: Юни 03, 2010, 07:55:31 am »
Йолииии,ама чакай бе душо може да е по-късно ову-то, :crossfingers: :goodluck:

*
« Отговор #31 -: Юни 03, 2010, 08:32:05 am »
Йоли, не се терзай!! Ще дойде и втората чертичка (и на Ову теста и на теста за бременност  :bfp:) Гледам, че не си играете с милото, а сериозно редите сърчицата, за пример сте!!!! Аз обикновенно, като имам такива "Радини вълнения" покрай Ову-то, с тестове, БТ, стрес и всичко...и Ову-то ми позакъснява.  И този месец сме така. И знам, че никак не си помагам, ама се ядосвам :) Луда работа!

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #32 -: Юни 03, 2010, 17:08:16 pm »
Аз обикновенно, като имам такива "Радини вълнения" покрай Ову-то, с тестове, БТ, стрес и всичко...и Ову-то ми позакъснява.  И този месец сме така. И знам, че никак не си помагам, ама се ядосвам :) Луда работа!

Ох,де да можех и аз по някакъв начин да я забавя мойта Ову-но нищо не помага.И аз съм под достатъчно стрес,че даже и в повече,но уви.Все си мисля че е по-добре да е по-късно отколкото по-рано.При Ову на 10-11 ден едва ли има качествена яйцеклетка както е при мен osi_8.Не би могло за 10 дни и да порастне колкото трябва и да бъде квалитет.Има момичета на този етап от цикъла в който се намирам още не са стигнали до Ову,а аз вече чакам МЦ.Малко или много всички се ядосваме за нещо,но на всеки се отразява по различен начин.Дай Боже всички да стигнем до заветната цел един ден!
« Последна редакция: Юни 03, 2010, 17:11:33 pm от titibar »
  <br />
*

ioly

• 785
« Отговор #33 -: Юни 03, 2010, 17:26:28 pm »
Дано наистина я стигнем тази сладка и плачеща цел съвсем скоро.

Аз ще продължа с тестовете, защото ако не направя О поне да знаят да ме стимулират за инсето в края на месеца.Естествено искам да не се стига дотам, но само заради това се вкарвам и в този тормоз с тестовете.Иначе лесно, любов, любов, любов и няма как да я изпуснем датата, но не искам ако не правя О да отлагаме, и да действаме за инсе на естествен цикъл.
Охх днес много ме боли кръстчето, стискайте палци довечера теста да е +, щото изперкваааааам  8O
« Последна редакция: Юни 03, 2010, 19:17:43 pm от ioly »

*
« Отговор #34 -: Юни 03, 2010, 17:51:52 pm »
Йолиии, знам че ще кажеш, че ми е лесно на мен така да говоря, но наистина се поуспокой малко. Стискам силно палчета довечера да е + тестчето.
Аз писах в другата тема, че просто ми писна да правя тестове и не исках да харча повече пари и затова не дочаках + /пък и имах доста тревоги /
Дано болките в кръста да са знак за ову  :crossfingers:
 :bighug:
« Последна редакция: Юни 03, 2010, 17:54:38 pm от iv_z »

*

ioly

• 785
« Отговор #35 -: Юни 03, 2010, 19:20:27 pm »
Ивенце и аз си мислих да спра, но само ме притеснява да не прецакаме инсето в края на Юни, защото това отлагане на всичко ми идва в повече. И искам ако не отчет + да им кажа и ако решат да ме стимулират , да го направят. Ето, и днес теста ми е с втора бледа / започнах да ги правя по-рано 19.10 / Е, струва ми се по-тъмна от предните, но определено не е колкото контролната или пък по-тъмна това какво означава??? Ухххх, ами... ще продължавам пък то ще си покаже  
« Последна редакция: Юни 03, 2010, 19:36:30 pm от ioly »

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #36 -: Юни 03, 2010, 20:39:45 pm »
Ивенце и аз си мислих да спра, но само ме притеснява да не прецакаме инсето в края на Юни, защото това отлагане на всичко ми идва в повече. И искам ако не отчет + да им кажа и ако решат да ме стимулират , да го направят. Ето, и днес теста ми е с втора бледа / започнах да ги правя по-рано 19.10 / Е, струва ми се по-тъмна от предните, но определено не е колкото контролната или пък по-тъмна това какво означава??? Ухххх, ами... ще продължавам пък то ще си покаже  

Ами тоша значи отрицателен.При мен са единия ден еднакви по цвят,а на следващия даже и по-тъмни от контролната ... но това е при мен.А иначе трябва поне да са еднакви по цвят.. Ти не се предавай-щом има промяна към по тъмно значи ще дойде скоро и О. :) успех миличка
*

ioly

• 785
« Отговор #37 -: Юни 04, 2010, 07:16:57 am »
и днес БТ е ниска, притеснявам се много. Направо изперквам момичета.Тази моя графика хич не ми харесва ...  :(

*
« Отговор #38 -: Юни 04, 2010, 07:51:25 am »
Йоли изчакай ,трябва да си спокойна бе мила,то пък кой ти го казва аз съм много нервен човек но съм чела и че стреса влияе на хормоните
http://www.biberonbg.com/info/plan_za_zabremeniavane.htm

*
« Отговор #39 -: Юни 04, 2010, 09:20:00 am »
Миличка ти изобщо досега засичала ли си Ову. и кога ако си е /на кой ден от МЦ/. Много искам и ти пожелавам довечера вторта чертичка да е + и да действате, само не се отчайвай всичко ще се нареди, само трябва да имаш търпение.