0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на ioly
« Отговор #560 -: Януари 09, 2012, 13:53:14 pm »

Лелее Йолчеее, честитто миличка,Не бях ти гледаЛА графиката отдавна И ДНЕС ВЛИЗАМ И какво да видя: ДВЕ ЧЕРТИЧКИ :-)   Пожелавам ти най-леката бременност и пухкаво сладко бебче накрая  :D :D :D :D

*
« Отговор #561 -: Януари 09, 2012, 16:28:59 pm »
Лелеееее Йолиииии  :D :D :D :D :D
Честито миличка. Не бях поглеждала темите с графиките скоро, ииии днес като видях...............нямам думи от вълнение. Страхотно......
Стискам палци всичко да е наред, и целувки, и прегръдки и  :bighug:

/като отворих темата и първото нещо, на което ми попадна погледа беше снимката с теста  :D /

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #562 -: Януари 10, 2012, 08:56:45 am »
Милите ми те, не можете да си представите колко рев изревах докато четях толкова сърдечните ви поздрави и пожелания. Мислех си, че никога няма да видя такива - почти се бях отчаяла, а днес прикачам снимка на най-прекрасната точица, която някога съм виждала  :) Другата седмица съм отново на преглед и ще се моля да чуем и сърчице.
Обичам ви и без вас нямаше да успеем и пожелавам на всички, които очакват, нека се случи скоро, пожелавам го от все сърце  :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #563 -: Януари 10, 2012, 09:06:15 am »
най-прекрасната точица която съм виждала.... :balk_47:
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #564 -: Януари 10, 2012, 10:12:38 am »
Толкова се радвам миличка!  :bighug: :bighug: :bighug: С твоето щастие се заразих и аз... Дай Боже на всички ни такова щастие.
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #565 -: Януари 10, 2012, 12:29:02 pm »
Честито, Йолинце ! Ти го заслужаваш, желая ти най - безпроблемната бременност, изпълнена само с усмивки!  :D
« Отговор #566 -: Януари 12, 2012, 08:38:46 am »
Йоли мила и тук искам да ти честитя точицата и ти пожелавам много лека бременност, няма по голяма радост от това, Успех
*
« Отговор #567 -: Януари 12, 2012, 09:39:46 am »
Йоли,как си мила?Свикваш ли вече с идеята ,че ще ставаш мама?Сигурно всички в къщи сте в елфория?Така и трябва ,това е един от най-прекрасните моменти!
Много те гушкам мила! :bighug:
« Отговор #568 -: Януари 12, 2012, 09:55:18 am »
Честито миличка,много се радвам за теб........ :D
*
« Отговор #569 -: Януари 12, 2012, 11:18:20 am »
Честита точица и от мен :) Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала !!! :) Очаква те едно уникално преживяване - наслади му се ! Целувки :)

*
« Отговор #570 -: Януари 12, 2012, 12:20:20 pm »
STRAXOTNAA  TO4ICA MILA,4AK  NASTRAXNAX  OT KEF  KATO  Q  VIDQX,POZELAVAM TI  NAI -NAI- NAI   PREKRASNITE   9  MESECA  :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #571 -: Януари 12, 2012, 13:43:26 pm »
Йоли, толкова е сладка тази точица....Пожелавам ти да се насладиш на най-красивите мигове на бременността и да ти мине без проблеми и притеснения! Цуфки!
*
« Отговор #572 -: Януари 12, 2012, 13:45:57 pm »
Точицата е уникална :) Нямам търпение да видиш и чуеш сърчицето!
Лека бременност мила!

« Отговор #573 -: Януари 12, 2012, 20:01:46 pm »
 Ioly всичко най-добро и от мен миличка :balk_103:. Прекрасна точица,дай Боже следващата седмица да чуете и тупкането на това малко сърчице :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Много се вълнувам....Цунки сладка и да се пазиш много :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :goodluck:.
« Отговор #574 -: Януари 13, 2012, 10:46:35 am »
Като чуете миличка сърчиценцето чакам да ми се похвалиш  :P
че ще ме няма няколко дни
Много цунки по муцунки  :D

Вярвам!!!!
*

ioly

• 785
« Отговор #575 -: Януари 13, 2012, 12:57:32 pm »
Обещавам да пиша веднага след прегледа, много се вълнувам и страхувам... а понеделник ми се струва тоооолкова далече  :( Цунки и от мен на вас муцунки

« Отговор #576 -: Януари 13, 2012, 18:31:54 pm »
 Ще го чуете сладка,ще го чуете сърчицето  :balk_103:. Не се притеснявай  за нищо,да не навредиш на бебчо :balk_77:. Ще видиш ,че всичко ще е нормално и ще имаш най-прекрасната и лека бременност на света. Цунки миличка :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #577 -: Януари 17, 2012, 15:04:33 pm »
чакам новини.. :) хубави!!!
« Отговор #578 -: Януари 17, 2012, 17:57:04 pm »
Браво на точката :D!Успех в понеделник :crossfingers:
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
*

ioly

• 785
« Отговор #579 -: Януари 17, 2012, 19:02:12 pm »
ами... ето ме веднага след прегледа. За съжаление не чухме сърчице, плодния сак е 11/14, а ембриончето го писа CRL - 5мм . Отново каза, че не отговарям на седмицата, в която трябва да съм. Във вторник другата седмица, съм на преглед отново с надежда всичко да е ок и да чуем най-накрая сърчицето. Странното е, че след инсето ме изпратиха с неспукани фоликули и лутеинизиращи такива 2 от 3, а след това имаме един път само секс и то не помня точно кога, а и не съм го отбелязала в календара си. Възможно ли е този фоликул да се е спукал седмица по-късно и точно тогава да е станало оплождането и всъщност, тези седмици не зависят ли от Овуто, а не от датата на последния МЦ??? Охххх много съм притеснена и сигурно задавам тъпи въпроси, но ще се радвам ако някой ми отговори. Иначе плодния сак е порастнал, и вече се вижда ембриончето... Самоуспокоявам се ... това е  :(