0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на ioly
« Отговор #400 -: Януари 19, 2011, 13:55:28 pm »
пуу..пууу..пууу , ух че хубавоооо
Няма да пускаме миличка палчетата  :crossfingers: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #401 -: Януари 21, 2011, 09:51:54 am »
Йоли, този спад днес много ми харесва, точно седем дни след ову, дано да се получи миличка, много силно те прегръщам и неспирам да стискам палчета  :grouphug:
*
« Отговор #402 -: Януари 21, 2011, 12:18:46 pm »
Йолееееее не се шашкай мило, то на хубаво този спад  :D :wink: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #403 -: Януари 21, 2011, 12:59:24 pm »
охххх ми де да знам муцунки, много надолу изведнъж ... незная какво да мисля, но пък знаем едно- то ще си покаже
 :(

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #404 -: Януари 21, 2011, 19:21:43 pm »
Мила.. първо се успокой(лесно ми е да го кажа-и аз съм се чувствала така де)!
Виж моята графика(не я давам за "пример") искам само да ти покажа че и аз имам спад на 7 ден след О.
Имай вяра-какво ти казах,ако ти не вярваш ние не можем да вярваме вместо теб :) Целувам те и спокойно  :wink:

ПП: А пък графиката ти е супер!!!
*
« Отговор #405 -: Януари 21, 2011, 19:31:50 pm »
Напълно съм съгласна със Сарито,Йоли!Знаеш и моите графики какви бяха...а ето,чудото се случи!И спри да се тормозиш,то не че аз до 5 месец не се разправях с моята свекърва,но ти и това знаеш,така че кураж и Вяра

*

ioly

• 785
« Отговор #406 -: Януари 22, 2011, 09:31:06 am »
Обичам ви и ви благодаря от сърце мили мои незаменими приятелки, но ... фактите говорят сами. След тази БТ днес незнам в какво да вярвам и на какво да се надявам. Тъжна съм и в момент на яд и бяс обвинявам милото, защото той не майка му или баща му ми докарва нервни кризи. Вярно е, че баща му е малко кътил, но милото ако беше проявил малко разум нямаше да се изпокараме така с него онази вечер. Дали това е причината за изпаряването и на най-малката ндежда, или просто БТ е била висока заради болестта - незнам и никога няма да разбера сигурно, но едно знам със сигурност - толкоз беше! Поне за няколко дена наистина графиката ми приличаше на "истинска" и обещаваща, но...  :balk_138: :balk_144: :balk_145:

THE END

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #407 -: Януари 22, 2011, 10:14:29 am »
 :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Слънчо, избягвай нервните  кризи...
« Отговор #408 -: Януари 22, 2011, 10:41:03 am »
Йолче моля те миличка  :(
не позволявай на някой да те наранява така  :( зная че е много трудно,вярвам че ще го преодолеете този труден момент  :bighug:
Вярвам че утре ще видя хубава температурка на твоята графика,както писах в общата тема  може да е от термометъра.
Продължаваме да се борим и сме плътно до теб,обичкам те и зная че ще се справим с всички трудности и  препятствия  :balk_21: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #409 -: Януари 22, 2011, 10:53:56 am »
Бебешори го е напиасала така хубаво,че няма какво да добавя.Както писах и в общата тема никакво отчаяние и само оптимизъм. :bighug:

*
« Отговор #410 -: Януари 22, 2011, 11:18:02 am »
Йоли миличка  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Подкрепям мнението на бебешори и стига вече с тия нерви, карай я малко по-спокойно
*
« Отговор #411 -: Януари 22, 2011, 11:38:25 am »
Йолче, направо се просълзих като прочетох какво си написала :balk_145:
Но момичетата са прави - не позволявай да те нараняват, не се стресирай допълнително.
А дори и да не е развален термометъра надежда винаги има. Важното е ти да си добре. И доколкото си спомням миналата графика не беше добре, а тази, както и ти казваш, прилича на истинска, т.е. вече си крачка напред към мечтата ти. Стискам ти палци всичко да е наред. :crossfingers: :crossfingers: :hug2:

*

ioly

• 785
« Отговор #412 -: Януари 22, 2011, 12:37:41 pm »
Благодаря ви за огромното количество подкрепа което ми давате. За термометъра незнам, аз и вечер преди да си легна я меря и знам, че може да отчита и други стойности. Но пък като се замисля след като го изключа и оставя след секунди се включва сам на някаква явно минимална около 32 градуса. А пък за нервите, то като най-милият ти човек ти ги създава няма как да ги подминеш, но...уж ми е обещал, че няма повече да прави така. То въпрос на време и това да се разбере. Ще изкарам този цикъл с този термометър, като се прибера ще пробвам да направя още някоя друга проверка как работи, но ми се струва, че се хващам като удавник за сламка малко.  :(

« Отговор #413 -: Януари 22, 2011, 14:02:57 pm »
Ей Йоли я се вземи в ръце-никакви нерви и отчаяние.Попитай "милото"дали наистина заслужаваш това отношение.На теб не ти стига притеснението че не става бебчо, ами и с него да се занимаваш.
Аз на моичкия му казах"За мен няма нищо по важно на този свят от това да имам бебе,дори и ти(колкото и да го обичам),това е смисъла на живота ми.Така че внимавай в картинката"
За теб не трябвя да има по важно от това да си спокойна.
 :bighug: :balk_21:
Мен ако ме питаш-сменяй термометъра от сега.
« Отговор #414 -: Януари 22, 2011, 14:11:37 pm »
Йоли, напълноразбирам как се чувстваш. Аз имам големи проблеми с моя мъж. Иска да напуска работа--ок(но да намери друга)--не той иска да учи магистратура..и парите, които сме заделили..и евентуално скоро ще са ни много нужни, той ще ги даде за магистратурата..На всичкото отгоре аз исках да излезем на квартира, защото искам да сме самостоятелни-сега живеем при нашите...Но няма как, тъй като само на моята заплата няма да издържим. Но това не стига--той постоянно ми напомня колко не му харесва да живее в нас.. Е на мен ми е писнало ..да ти кажа хич не ми пука вече, ако ще да се развде с мен..

Та в този ред на мисли..недей да си слагаш всичко присърце..Мъжете просто не го заслужават..

« Отговор #415 -: Януари 22, 2011, 16:24:28 pm »
Рени какъв е проблема да работи и да учи?Има много такива,аз също работих и учих магистратура.А и имайки в предвид ,че живот и здраве бебчо е напът и ще ви трябват пари и за подготовката за срещата с него-легло,количка,дрехи,козметика,коритце и т.н.абе около 2000 лв. не ви мърдат.А и ти ще имаш нужда от помоща на майка си в първите месеци след раждането.

Абе тия мъже направо са се смахнали,чесно  osi_15 osi_15 osi_15
*
« Отговор #416 -: Януари 22, 2011, 20:21:30 pm »
Ох, да се оплача и аз, та съвсем да оспамим темата на Йоли :)
Миличка, разбирам те напълно! Не се ядосвай излишно, и...най-важното- не се отписвай още за този месец!! Мнооого е рано да се предаваш! БТ ще скочи пак!! Сигурна съм!
Тези нашите мъже... Направо понякога такива мисли ми минават през главата - ум да ти зайде! Снощи му казах, че ще му купя витамини, добавки, преди ин-витрото, да си подобрим шансовете уж.. И понеже се пият по 3 пъти на ден, му казах, че искам сериозно да ги пие!! И веднага реакция.. Не можел той да ги пие 3 пъти на ден! Да съм му вземела нещо дето се пие веднъж!! Откачих, вдигна ми се кръвното и направо бях готова да "изстрелям" каквото ми дойде наум..Говорехме по телефона, та му се размина. Следващия път "за кокошка няма прошка" Ако ще и да се изпокараме!
Много се унесох, ама Йоленце, миличко, в тебе ми е надеждата този месец!! Графиката ти ще си дойде на мястото! Ще бъде истинска, наистина!

« Отговор #417 -: Януари 23, 2011, 10:48:13 am »
Йолинка, как е бт днес.. надявам се и настроението да ти е по-добро .. сигурна съм, че ще успееш..вярвай силно и скоро мечтата ти ще се сбъдне. Целувки :)

*

ioly

• 785
« Отговор #418 -: Януари 24, 2011, 18:32:18 pm »
Ами тя-тази моя прословута БТ така и не се вдигна, а аз изпробвах доста пъти термометъра и би трябвало да си е ок.Явно и този месец е ановулаторен , но... благодаря ви за подкрепата, за милите думи и затова че сте до мен. ОБИЧАМ ВИ

*
« Отговор #419 -: Януари 25, 2011, 09:33:46 am »
Винаги миличка, винаги  :D
А док. нещо за дължината на цикъла ти каза ли, трябва да има някакво решение да го нормализираш.
Обичкам те целувки