0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Re: Графиката на ioly
« Отговор #40 -: Юни 04, 2010, 13:25:06 pm »
Женичка, преди лапароскопията не съм следила О, щото имах М на 3,4 месеца веднъж / тотално разджишкани хормони /, след нея доки засече О, при естествен цикъл. След това бях на Клостил и Дуфастон и според доки, а и според мен и сметлата чертичка на теста преди прокървяване, миналият месец съм била бременелка за малко.

Той ми назначи инсе за този цикъл, но поради липса на пари а и силната вяра на милото решихме да отложим с един месец. Доки каза да не пия нищо щото съм била подготвена хормонално и би трябвало 12-14 ден да има О.

Оххх надявам се, че ме разбра мила и много благодаря за пожеланията

*
« Отговор #41 -: Юни 04, 2010, 14:02:16 pm »
Ей, Йоли, пак споко.
Нямам претенции да съм много компетентна, но съм чела, че  първо тестовете може да не са на 100% верни - може да са дефектни или неправилно използвани. Както Мони е писала и стресът влияе на хормоните и може ову да се е изместила. А също така съм чела и че когато се правят един път на ден, може да се изпусне пика на хормона. Например пикът на хормона е през нощта или рано сутринта, а до вечерта хормона започва да пада и теста е - /това даже май го четох тук във форума на зачатие, но не съм много сигурна/.
А пък и вие с тези сърчица няма как да изпуснете овуто -  :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #42 -: Юни 04, 2010, 15:24:51 pm »
Миличка аз те разбрах идеално, но не прибързвате ли малко с това инсе на 1 месец засечена овулаци??? Незнам не съм лекар, но преди ти бях писала, че в самите тестове за О. пише, че трябва да се правят до 19 часа, а ти доколкотосе сещам беше писала, че ги правиш някъде към 20ч., но пък и мериш БТ, което означава, че засега по графиката няма О. и най-вероятно предстои. Аз от около 6 месеца съм с толкова различен цикъл, че вече незная кога трябва да дойде М. и затова не бързам с тест, затова не се отказвай и ти и не губи надежда, защото може всеки момент да ти покаже + тестчето, което пък следва, че О. ще настъпи от 12 до 48 часа.
Аз продължавам да стискам палчета, да има Ову., пък вие другото си го вършите  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #43 -: Юни 04, 2010, 15:30:38 pm »
ама разбира се ,и аз стискам палци и знам ,че всичко ще се нареди Йоли търпение и продължавайте със сърчицата :hug2:

*

ioly

• 785
« Отговор #44 -: Юни 04, 2010, 16:36:01 pm »
Ааааа Жениииии, вече го правя в 19,10 ч.  :P  Благодаря момичета, наистина дано всичко се нареди.Ако пък не, ще пробваме и с инсето и ... каквото Бог реши.Както казва свеки, вие правете каквото зависи от вас  :P а пък резултата ще се появи и ние я слушаме, нали сме послушни дечица  :D  :P :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Юни 04, 2010, 16:42:08 pm от ioly »

*
« Отговор #45 -: Юни 04, 2010, 16:47:22 pm »
Ама от най-послушните сте  :lol: :lol: :lol: :goodluck:
*

ioly

• 785
« Отговор #46 -: Юни 05, 2010, 10:17:11 am »
Да ама днес вече съм... тотално down писна ми вече от тази Т и тези тестове  ...  :(

*
« Отговор #47 -: Юни 05, 2010, 10:35:48 am »
 osi_10 защо не направиш един преглед, май трябва да проверите какво се случва ...
*

ioly

• 785
« Отговор #48 -: Юни 05, 2010, 10:54:26 am »
Уффф чак в понеделник ще мога да се обадя на чичо ми професор  :(
Вече нямам нервичкииии

« Отговор #49 -: Юни 05, 2010, 12:02:34 pm »
Ей, мушмуроче, какви са тези нацупени емотикони. Никакво униване, та аз друг толкова позитивен човек не съм срещала  :hug2:. Знаеш ли, гледах ти и другите графики, може да е по-късна овулация. Имаш два цикъла, които са на 42-43 дни. Много те целувам  :balk_104:

*

ioly

• 785
« Отговор #50 -: Юни 05, 2010, 22:27:50 pm »
Лелееееее, Шоколадче, благодаря ти . Ето сега вече всичко е супеееееееееееееер. Видях ги две напълно еднакви, да не кажа, че тестовата е малко по-тъмна.
Муцунки щастлива съм . Ау ау ау за първи път виждам + тест за О. супеееееееееер  :cheerleader:

*
« Отговор #51 -: Юни 06, 2010, 00:29:07 am »
Браво ,Йоли .Знаех си аз ,че напразно се ядосваш .Радвам се за тебе ,сега поне си по-спокойна .Успех миличка .
*
« Отговор #52 -: Юни 06, 2010, 02:27:17 am »
аааааааааааа видя ли "муцунко" като ти говорим ти не та не!!!!ама вярвайв във нас.... :bighug: :dance2: :dance2: :dance2:вярваааавай бе душо златна :D

*

ioly

• 785
« Отговор #53 -: Юни 06, 2010, 06:45:39 am »
Добро утро  :) Ей Монич малееее, по кое време си буднааа.Ние го докарваме макс до 1часа и после както казва милото като ми кацне Сънчо на носа и ... черта.

Теста снощи беше много "красив" ама БТ тази сутрин си е ... бляк. Нищооо...ще си покаже

Благодаря ви за подкрепата.Цунки муцунки от мен за всички

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #54 -: Юни 06, 2010, 07:19:42 am »
и днес БТ е ниска, притеснявам се много. Направо изперквам момичета.Тази моя графика хич не ми харесва ...  :(
Графиката ти е супер до тук.
Я се стегни - така само си вредиш.
Ако ти не си помогнеш - кой ще ти помогне. Осъзнаваш че си изнервена, направи нещо да го преодолееш - срещай се с приятели, мисли за други неща, не се вманиачавай по темата БЕБЕ.
Колкото и да искаш то с искане не става. Ще стане когато му е писано- просто вярвай че вървиш към своето бебче и не се бави по пътя спирайки да поплачеш и да пострадаш малко.
Бъди оптимист, не се предавай така лесно.
И стига с тия графики - достатъчно се нагледах на чудеса :)
Бебето не става от идеална графика - тя само показва дали е имало О. и какви са нивата на хормоните /т.е добри ли са условията да стане зачеване - само толкова/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #55 -: Юни 06, 2010, 08:54:02 am »
Ей, Йоли, видя ли че се появиха двете чертички.  :) Напразно се притеснява толкова. Браво! Хайде сега спокойничко си действайте, както вие си знаете - с много, много сърчица  :)

*
« Отговор #56 -: Юни 06, 2010, 09:56:25 am »
не се притеснявай и не я мисли толкова вие си слагайте сърчицата пък....

*
« Отговор #57 -: Юни 06, 2010, 10:14:56 am »
 osi_9
*
« Отговор #58 -: Юни 06, 2010, 10:18:00 am »
 :D Йоли, тия дни ще се вдигне температурата, не се притеснявай.
С теб сме и не сме спирали да стискаме палци.  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #59 -: Юни 06, 2010, 10:19:38 am »
Браво Йоли, ето, заслужаваше си чакането ;)Стискаме палци оттук нататък и за още един положителен тест... :)