А твоите Симона и Антон с каква точно разлика са?
Моите не са чак с толкова малка разлика - 2г и 8мес.
Но въпреки, че Симона не е толкова малка, до скоро редовно се изморяваше на по-големи разстояния. Проблем бяха не толкова разходките, когато разполагаме с неограничено време, но аз от няколко месеца се опитвам да поработвам, макар и от вкъщи, и в тази връзка често имам излизания по ангажименти с конкретни часове. И тогава става малко сложно - трудно е да си предвидиш времето с бебе в количка и ходещо само малко дете
Затова, когато се е налагало да бързам - слагах каката в количката на бебето, а него - в слинга. И в кенгурото съм пробвала няколко пъти, но слинга определено изморява по-малко, по-удобен е , сега дори ми е по-лесно боравенето със слинга, отколкото с кенгурото, нищо че слинга го поръчах 7 метра дълъг - нарочно го взех по-дълъг, таткото и дядовците също го ползват
Да не говорим, че го ползваме даже и за каката, тя е лека и дребна - има много удобни пози за носене на гръб. така че при нас се разиграват всякакви възможни варианти и комбинации
Относно двойната количка - имах предвид, че щеше да ми е най-практична именно в подобни ситуации, когато имам да свърша някакви неща по-бързо, и ако купувах - със сигурност щеше да е нещо на старо, в никакъв случай нова и скъпа количка.
На есен, когато Мона тръгне на градина, освен Антон най-вероятно ще гледам и едно детенце на приятели, което е с 4 мес по-голямо от него, и в тази връзка мисля да взема някаква двойна количка втора ръка.
Стефи, бързо и лесно да я изкарат нашарилите се