0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

шшшш, не ми подбивай реномето, 'ща банна
и аз деца храня
яжте Своге- много е хубаво  osi_9

аз си имам причина бре- обичам шоколад, дори и този от Своге, но по ред причини ям от онези за диабетици (под секрет- не ми харесват)  :lol:
Хм..така кат' се замисля...при така стеклите се обстоятелства дали да не се изпраскам рекламно лице на Своге?...  :ask:

Хората от Своге не спят, а работят!   :idea:

Ето първия от новите шоколадови продукти на параза- торта Мимка, опс Змийка   :balk_70:

« Последна редакция: Май 27, 2010, 00:18:35 am от Pepka »
*
:balk_149:

Е ти по-грозна торта не можа ли да ми намериш?

:bonk:
Сигурно има, но ми се спи и не ми се търси   :P :P :P  пък и в крайна сметка шоколаладжийте ще се усъвършенстват- това е началото :lol:
« Последна редакция: Май 27, 2010, 00:37:38 am от Pepka »
*
.... но ми се спи и не ми се търси ...  

Ми тя Адаша ти го е рекнала!
 :pipy_longstocking:

лапе, лягай си
часът ти за лягане отдавна мина
марш в леглото  :sleeping:

Добро утро! Много спите бе! Я малко по-сериозно, петък е чак утре, днес можете да си бачкате без реална опастност за физическото здраве на началниците си!  :smiley_abxb:

*
Re: Върви народе възродени! Седмицата на слав
« Отговор #65 -: Май 27, 2010, 08:10:10 am »
Добро утро!
Хахаха, кой спи бре Миме???
Всички вече сигурно работят  :wink:
Аз с тези поляни от слънчогледи нещо не мога да се разсъня :oops:
Ама и кафенце никой не е сложил  :wink:
Ето, мой е отново реда:

Лек и усмихнат ден!
Re: Върви народе възродени! Седмицата на слав
« Отговор #66 -: Май 27, 2010, 08:29:32 am »
Добро утро!
Хахаха, кой спи бре Миме???

Спим ние, ама друг път  :lol: Мен ме събудиха в 4 и половина за гушки. Ама да не си помислите случай, че е бил ШНХ, неееее.... черния агент реши, че не може то така да не се гушка в мен  :lol: :lol: :lol:

Ха добро ви утро, днес може и да поработим малко, ама не трябва да се преуморяваме, че утре идва подготовката за съботонеделните дни, и трябва да сме свежи :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Иначе казано: Животът бавно започва да се връща в измъчените ни тела :

.... но ми се спи и не ми се търси ...  

Ми тя Адаша ти го е рекнала!
 :pipy_longstocking:
osi_6   osi_4
*
Мен бирата ми се размина така като гледам, тъй че ...  :mrgreen:
*
Надявай се! Ей сега ще се активирам.  :smiley_abxb:

И не само Десита  :lol: :lol: :lol: Ай, и се радвайте, че тук няма кой да ни плеска по ръцете за спам (май...)  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Ох пък, да ви кажа. Направих първото си пътешествие самичка с градския транспорт!   :a_snake_01:
Ходих до Правителствена болница на задължителен годишен преглед (ох, забравих да сложа 'технически' отпред) :mrgreen: И почти не се загубих. Казвам почти, защото по пътя нямах проблем, намерих си спирката, намерих си рейса, намерих си крайната точка, ама кой идиот измисли да се прави болница в гора. Ейййй там се загубих, докато намеря правилната сграда...че нямаше и кой да питам! :garden: Та, вече минах едно стъпало в еволюцията  :balk_109:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
от змия, вече си гущер ли  :hello:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
*
Добрютро! :lol:
Не че друг път не ставам рано  :wink:, ама днес гледам ще успея и кафето да сервирам.  :lol:

Хайде хубав да ви е деня!
А е и петък вече - зареждайте се с емоции за почивните дни!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
начи за бирата всеки се натиска, пияна змия никой не иска да гледа
ми добре бе, ще знаем вече тогава какъв е подкупа
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Добро утро и от мен!
Twin, благодаря за кафенцето, че и с голям каймак си ни го приготвила, точно както го обичам! :D
Лек и спорен Петък!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Ами тя змията така ми попари ентусиазма че ..... Забравих да пиша чак :lol: :lol: :lol:
Чакам гости утре от Заарата.
Пък във вторник от голямото село :P
*
Пък във вторник от голямото село :P

Ъхъ -  ще омачкам една кифличка и една чума   :oops: :oops: :oops:

Добро утро, Банда!
Никакво ядене и кафета от мен няма да получите-нали знаете, че са вредни  :lol: :lol: :lol:
По-скоро един ободряващ душ в това задушно време!  :smiley_abxb: