0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честит 24 май !
Слънчева, успешна и весела седмица !

http://vbox7.com/play:c6a06564
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
От бързане да пусна тема забравих Душето, злото да я забрави.
Душе, честит празник!
Елфи, ти уж видна клюкарка пък ПНР. Значи Мимка обеща, ако изпишем 25 страници тая сеица да изпие ЦЯЛА бира на ДРЗ. Само че аз нали съм гицка все пак, та разбрах цялата бира на ДРЗ. И така се радвах, пък то ..... не стига че само една, ами и малка щяла да е. Но все пак си струва да опитаме. Току виж и се усладило  :lol:
*
Бе и аз се зачудих какво толкова се впрегна Петьофи да се нахъсва за седмичната, чак и сънищата си щяла да разправя, само и само постове да трупа за страници. Викам-какво толкова за една бира. Откъде да знам аз, че тя ми мисли хубавото ...  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*
Кво значи малка? Няма такова нещо. Бирата е в бутилки от 500 мл.

Честит празник на всички учители, филолози, писатели и ПОЕТЕСИ!

Има и ТРИ- литрови бутилки.......  :lol: :lol: :lol:
Ха добро ви утро банда  :lol: Гледам сме тръгнали за следващия рекорд, а?  :lol:

Има и ТРИ- литрови бутилки.......  :lol: :lol: :lol:

Пепс, това е идея  :lol: Сега, да не говорим, че има кегове и по 40 литра  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
*
Добро утро на всички!  :lol:
Честит празник с малко закъснение!  :oops: Надявам се да ме извините.
Благодаря на всички ви за пожеланията!  :lol:
Рали, Пеше, Фантич, dgina -  :youwoman:!
dgina, прекрасно стихотворение!
Гане, радвам се, че и в чужбина се тачат традициите! :lol:
Факт е, че няма друга страна с такъв празник! :wink:
Вчера си сътворихме един незабравим празник. Първо рано сутринта изпратихме абитуриентите си в училище, поплакахме си дружно, размазахме гримовете, след това - шествие на площада, после - почерпка, вечерта купон до преди малко... :lol: :lol: :lol:
Хайде дннес кафето да е от мен, че вече пия второ и нещо не ме разсънва.  :(

Хубав ден ви желая!
И прекрасна, слънчева, недъждовна седмица!
« Последна редакция: Май 25, 2010, 08:51:44 am от du6ka »

*
Добро утро!
Ехаа Душе, прекрасен ден си си изкарала! :D Супер!
Благодаря за кафенцата, грабам и аз едно, че и на мен ми е сънливо! :D
Спорен и слънчев ден!
*
Добро утро. Душе, благодаря за кафенцата,  :D
Ето и малко закуска.

Успешен ден на всички!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
ДОБРО УТРО :D
Душе,радвам се че си си изкарала супер..Ами то няма по прекрасни мигове от абитуриентските вечери и купони :lol:Мерси за страхотните кафенца..Избирам си това с корабчето,че много ми се иска да си поплувам някъде в този слънчев ден :D
Спорен и усмихнат ден на всички!

*
Добър ден!
Тук е пекнало едно слънце, запяли са едни птички... Направо красота и изящество!  :wink:
Очертава се денят да е прекрасен. Дано да е такъв и за вас!

Ние вчера решихме да се поразходим у градско, ама времето нещо не беше съгласно с нас.  :) Поваля ни един хубав дъжд, като за 24 май, и се прибрахме пак у наше село.  :wink: Наистина се поразходихме, ама само с колата. Нищо, здраве да е.

Хубав предиобед ви желая!
После пак ще се включим.  :wink:
osi_10 osi_10 osi_10 osi_10

beer:: beer:: beer:: :drunk: :photo: :witch: ---- >>> това те чака във Филибето, стягай се  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Рали, забрави нещо.  beer:: beer:: beer:: :bellydance: :drunk: :photo: :balk_121: :jump12:

*
Леле, ама с такива розови шалварки ли трябва да танцувам, защото нямам....
*
Ще ти намерим. Това да ти е грижата.  :D

Мдамм, и шалче с пендари ще ти предоставим  :lol: :lol: :lol:

*
Тъкмо ще ми ходят на цвета на очите  :lol:
Леле, ама с такива розови шалварки ли трябва да танцувам, защото нямам....

Т'ва пък ти е най- малкия проблем, шъ тъ уредим  :jump12:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Душе, тук е едно от малкото училища в чужбина. Много ми беше мило, като излязоха децата да пеят "Върви народе възродени" и ревнах :oops:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю