0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Тъкмо ще ми ходят на цвета на очите  :lol:
от кога си с розАви очи ма моме
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Може тайно да е тренирала с бирите, за да се представи на ниво :lol:
« Последна редакция: Май 25, 2010, 22:34:10 pm от Black_rose »

Купила си е розАви лещииии, познах, нали   :balk_70: :balk_70: :balk_70:
*
Добро утро!
Първо да ви сложа масата, че да си хапнете и пиинете кафенце :D

Заповядайте за да се разсъните :D Че ще се прави май оглед на Мимка - хмммм, какви ли са и очитееее??? :D :D :D
Лек и спорен ден!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Добър ден. Срам и позор, пуснах тема и не пиша в нея. Ама Мимса ми секна ентусиазма. Пък и времето се оправи и .... скитаме. Сега докато репичка спи, приготвям пюренце и ще хващаме гората  :lol:
Лек ден ви желая.

Купила си е розАви лещииии, познах, нали   :balk_70: :balk_70: :balk_70:

По-скоро зелени, че мойто шал с пендари е електриково зелено  :lol: :lol: :lol:

Ха привет и от мен, лек ден ви желая  :lol: макар че моят трудов ентусиазъм нейде се е изгубил по трасето - ама какво да се прави, ще има Активно Симулиране на Трудова Дейност  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Добър ден и от мен днес!
И днес се очертава да е един хубав слънчев ден.
Лятото определено вече  си идва  - дърпа се, дърпа се, ама няма къде де ходи.  :wink:
Днес ще се заемам с прибирането на зимните дрехи и ваденето на летните. До обяд - следобед разходка.  :D

Приятен ден желая на всички - на работещи и на почиващи.

П.П. Като гледам с какво темпо върви темичката, май през крив макарон ще гледаме Мимка, пиеща бира.  :lol:
*
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
стига си съскала, змийке
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Приветче и от мен!  :wink: :lol:
Днес и аз, като Рали практикувах АСТД!  :wink: :lol: Ама изобщо не съм виновна!  :oops: Някой тъпак горе в министерството решил, че когато ние имаме матури, трябва да почиват и малките деца и го обявил като неучебен ден. Това добре.  :wink: Обаче по-късно му дошло на акъла(на него или на някой друг), че ще има външно оценяване и като има такова, сега ще ни върне жеста - и ще почиват големите, до като се бъхтат малките.  :lol: Да, ама не! Сложил изпитите не в петък и понеделник, а в четвъртък и понеделник. И сега, тази седмица си играем на училище:
 - понеделник - училище
 - вторник - почивка
 - сряд - училище
 - четвъртък - почивка
 - петък - училище
 :lol: :lol: :lol:
Та, учениците, голяма част, от които пътуват, са си взели повече почивчица!  :wink: :lol:
П.П. Като гледам с какво темпо върви темичката, май през крив макарон ще гледаме Мимка, пиеща бира.  :lol:
И аз така си мисля, що ли... :(

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=184713

osi_12 osi_13 а после Мимка тормози Лазар за диети и упражнения
това се казва наглост
  osi_19
*
 :jump12: :jump12: :jump12: :jump12: :jump12: :jump12: :jump12: :jump12:

Аз посещавам събиранията на анонимните шокохолици!!!
*
това се казва наглост
  osi_19

:jump12: :jump12: :jump12:
Сега ще ме е страх да ям шоколади... :(

това се казва наглост
  osi_19

:jump12: :jump12: :jump12: :jump12: :jump12: :jump12:
*
Разбирам те, душе. Отваряш шоколад, а змия ти изскача от там.

*
Re: Върви народе възродени! Седмицата на слав
« Отговор #55 -: Май 26, 2010, 22:57:06 pm »
Че то какво лошо има в това-мъжете плащат за такава екстра. Верно, не беше шоколад, а торта, но пак руса дзмийка ти изскача отвътре  :lol:
« Последна редакция: Май 26, 2010, 23:01:37 pm от Мимка »
Ха сега ми кажете как се яде това парче шоколад със змия отгоре  8O osi_19 добре, че не ям такива от Своге  :lol: 

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
шшшш, не ми подбивай реномето, 'ща банна
и аз деца храня
яжте Своге- много е хубаво  osi_9
*
Хм..така кат' се замисля...при така стеклите се обстоятелства дали да не се изпраскам рекламно лице на Своге?...  :ask:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
лапе, лягай си
часът ти за лягане отдавна мина
марш в леглото  :sleeping: