Напиши подробно какво ядеш и защо не ядеш месо
Месо не ям от хуманна гледна точка, а не по здравословни причини. Единствено риба си позволявам от време на време.
Иначе ям наистина всичко. Но най-честото, което ми идва наум е плодово мляко Активия, всяка вечер като се прибирам си вземам по едно. Пия газирано и се замислям сериозно дали да не го спра-знам, че от него се получава целулит. Откак се разделих с мъжа ми не готвя и карам на "каквото намеря" . Затова казах, че нямам режим никакъв. Има ли храни, които влияят конкретно на тази част от тялото? (много съм боса в тази област, извинявам се)
Kато начало не се извинявай, този форум е за въпроси
Няма да те разубеждавам относно месото, всеки си има негова гледна точка. Само ще спомена, че то е от най-основните храни, които трябва да приемаме. Ти откога си без месо ?
За Активия- отсега ти казвам не :)Няма да го броим това за храна и ако искаш здраве и резултати, избягвай такива храни
Газираното слагаме в същата категория
Ти заради мъжа ти ли си готвила
Готви заради себе си, това е висша проява на любов към самата теб
От днес нататък си готвиш поне през ден и пишеш какво си готвила
Няма храни, които да влияят на конкретна част от тялото. Има храни, които ни дават енергия, здраве и тонус, има и такива, които само взимат хранителни вещества от нас.