0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mimij

МОЛЯ, КОЙТО Е МИНАЛ ТАЗИ ПРОЦЕДУРА ДА МИ Я РАЗЯСНИ В ПОДРОБНОСТИ. БЛАГОДАРЯ
СТИМУЛАЦИЯ ЗА ИНВИТРО - КОЙ ДЕН ОТ ЦИКЪЛА
« Отговор #1 -: Май 11, 2006, 19:53:18 pm »
Мими Ж, при мен стимулацията за ин витро започна точно в първия ден от цикъла. Док. ми каза, че трябва да е в първия ден, най- късно втория, ако ти е дошло вечерта предната вечер.
Re: СТИМУЛАЦИЯ ЗА ИНВИТРО - КОЙ ДЕН ОТ ЦИКЪЛА
« Отговор #2 -: Май 12, 2006, 08:13:04 am »
Mimij, месеца преди самата стимулация пих Примолут (някои момичета пият противозачатъчни). После от 1-ви ден на цикъла започнах със стимулациите. След това ме следяха през ден и се преценяваше дозировката и до кога да прдължава стимулацията. Все пак всичко е много индивидуално и докторът преценява. Успех в начинанието!  :goodluck:
*

rene_24

• 224
  • няма радост по -голята, от това да станеш МАМА!
« Отговор #3 -: Май 12, 2006, 08:48:52 am »
Мими Ж , май при всеки е различно! Аз пак съм с Деферелин и стимулацията започва на 15-тия ден от Деферелина ! Значи на 6-тия ден от цикъла! Така че слушаме докторите и изпалняваме! Ти имаш ли бито нещо преди М.? Или пак да си пила нещо? Защото май от това зависи??
Късмет ти пожелавам и на всички останали ,съшо! :bighug: И всички този месец да се похвалим с :bfp:
*

mimj

« Отговор #4 -: Май 12, 2006, 10:14:13 am »
до сега не са ме стимулирали по никакъв начин и съм малко притеснена. Утре доктора ме иска в клиниката гладна и жадна, а какво ще става след това дори и аз незнам
« Отговор #5 -: Май 12, 2006, 10:16:53 am »
Цитат на: mimj
Утре доктора ме иска в клиниката гладна и жадна, а какво ще става след това дори и аз незнам

Може би ще изследвате хормони? Кой ден от цикъла ти е утре?
*
« Отговор #6 -: Май 12, 2006, 10:22:53 am »
Къде ще правиш опита , това "гладна - жадна" ми е много познато от някъде :lol: , да не те викат за сондаж?
*

rene_24

• 224
« Отговор #7 -: Май 12, 2006, 10:29:09 am »
И мен утре ме искат в клиниката и ми казаха ,че ще правят първо  сзледдания! Така ,че мила Мими Ж,ще бадем заедно утре духом,пак де да знаеш,може и в една лкиника да сме! :dontknow: Аз ще сам в клиника Малинов,а ти???
*

mimj

« Отговор #8 -: Май 12, 2006, 10:39:56 am »
при доктор Владимирив. А знаете ли какви иследвания ще ми правят? Утре ми е втори ден от цикъла
« Отговор #9 -: Май 12, 2006, 11:00:04 am »
Хормонални. Ще ти вземат малко кръв, за да видят нивата на някои хормони.
*
« Отговор #10 -: Май 12, 2006, 11:21:41 am »
Цитат на: mimj
при доктор Владимирив. А знаете ли какви иследвания ще ми правят? Утре ми е втори ден от цикъла

А може би ще ти пуснат и кръвна картина, утайка и затова трябва да си гладна и жадна :wink:

« Отговор #11 -: Май 12, 2006, 11:44:50 am »
а тогава, /втори ден от цикъла/ не се ли правеше и влагалищен УЗИ?

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #12 -: Май 12, 2006, 11:51:35 am »
Цитат на: via
А може би ще ти пуснат и кръвна картина, утайка и затова трябва да си гладна и жадна :wink:

Точно така. Само за хормони не е задължително да си гладна и жадна, но за кръвната картина-ДА.
Ще ти дам един съвет. Пийни си все пак водица сутринта преди да ти вземат кръв, за да ти се разреди малко кръвчицата. Аз сглупих онзи ден и отидох тотална жадна и ме измъчиха с тази кръв...едвам, едвам течеше.
Ако по принцип не пиеш много вода е лошо (както съм аз). Аз пия вода само по лекарско предписание и сега се насилвам, че утре пак ще ми точат кръвчица.
Успех и не се притеснявай. В най-добрите ръце си и всичко е под контрол.

*

mimij

« Отговор #13 -: Май 14, 2006, 22:35:26 pm »
Хей Rene_24 как мина в събота? При мен май има малък проблем, но въпреки това започнахме стимулацията. май дозите са ударни, но гредам доста оптимистично. А и честно казано съм се настроила, че няма да стане от първия път/макар, че вътрешно се надявам да стане/. Като купувах лекарствата само за три дни ми се завъртя главато, но пък в крайна сметка нали за това работя. Надявам се при теб всичко да е минало добре и очаквам да пишеш...
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #14 -: Май 15, 2006, 07:20:43 am »
Мимий миличка надявам се искренно и от все сърце ти стискам палци да не ти се налага друг опит и всичко да се получи сега!!!!УСПЕХ!!! :bighug:  :crossfingers:  yahoo_17
*
« Отговор #15 -: Май 16, 2006, 08:32:41 am »
Коя от Вас е със съчетание на стимулация - диферелин, гонал и прегнил? Може ли да ми обясни системата, по която се слагат тези хормони. Кои хормони се изследват по време на стимулацията? Предварително благодаря! :a_cat_05:
« Отговор #16 -: Май 16, 2006, 10:52:42 am »
Цитат на: RIBA
Коя от Вас е със съчетание на стимулация - диферелин, гонал и прегнил? Може ли да ми обясни системата, по която се слагат тези хормони. Кои хормони се изследват по време на стимулацията? Предварително благодаря! :a_cat_05:

Аз съм с това съчетание. Диферелинът ми го поставиха 8 дни преди очаквания цикъл. На 16-тия ден след диферелина (утре) започват стимулациите с гонал. Преди гонала се прави изследване на естрадиол. Аз съм на този етап. По време на стимулацията предполагам, че пак естрадиола ще следят. Прегнилът сигурно е по-нататък.
*

rene_24

• 224
« Отговор #17 -: Май 16, 2006, 14:55:53 pm »
МимиЖ, не съм писала няколко дни и за това не съм отговорила! :oops:
Ами..... как мина ли? Изследваха естрадиола и от неделя започнах стимулациите с Гонал-Ф! Сега си ме боцкат, а аз слушам и изпалнявам!
А на теб какво ти изследваха? Как мина при теб!
Рибке и аз съм с Деферелин и сега съм на Гонал! Кое по точно те интересува? При мен не са изследвали всеоше хомони,май ше го правят след една седмица!  :roll:
Късмет н авсички ви ,мили момичета! :crossfingers:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #18 -: Май 16, 2006, 15:09:59 pm »
mimij, Rene_24, много късмет от мен!

*
« Отговор #19 -: Май 16, 2006, 17:43:11 pm »
Здравейте момичета. При мен нещата не вървят добре. В събота започнах стемулация с 500 единици пурегон - три дни. Днес се оказа, че имам само един фуликул и стимулацията беше спряна. Доктора каза, че няма смисъл да продължаваме.. Е това е, май изтървах влака. Рене желая ти успех от все сърце.