0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Дай ни сила Боже!
« Отговор #20 -: Май 13, 2006, 11:05:12 am »
"Боже, колко мъка има по този свят, Боже!"

Защо, толкова ли сме лоши и грешни?
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Дай ни сила Боже!
« Отговор #21 -: Май 15, 2006, 09:25:00 am »
Vasilia  :D много си сладка с този сложен философски въпрос. Ти може и да не си грешна мила, но хората плащат за своите грешки не непременно веднада, а щом питаш Гопспод, не че аз съм :) но в Библията пише: Той наказва до трето и през трето поколение - когато наказва деца и внуци за грешките на родителите  е още по-тежко. Но аз не бих се доверявала толкова на Библията  :twisted: . Просто ни се поставят изпитания, на едни по-тежки, на други по-леки, важното е човек да има вяра, да се поучи и да се опита да продължи напред, защото колкото и да пита и да се чуди, този към когото е отправен въпроса и твоя  в случая - няма да даде отговор.
Стискам палци на Бени и на всички момичета и хора, които си задавт този въпрос и на теб да бъдете много щастливи и да не ви се налага често да го задавате  :balk_21:
*
Дай ни сила Боже!
« Отговор #22 -: Май 15, 2006, 11:37:36 am »
миличка много сажалявам  мота баба почина от рак на гардата аз особено го изиживях много трудно успокоисе и дано госпот да ви помогне :bighug:  yahoo_17  yahoo_17  yahoo_17  yahoo_17  yahoo_17
Re: Дай ни сила Боже!
« Отговор #23 -: Октомври 25, 2006, 10:40:08 am »
Момичета, щеше ми се да напиша нещо хубаво...но не мога. Благодаря за подкрепата ви мили :bighug:  Тя почина преди 2 седмици :( :( :( Опитахме какво ли не...но тази коварна болест излезе по-силна от нас и всичко!!! Нещата се развиха много бързо, много. За 3-4 месеца. 
Бъдете здрави и се обичайте!!!
Извинявайте, че ви товаря с това, но имам нужда да споделя!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #24 -: Октомври 25, 2006, 11:00:58 am »
Бени, мила това е ужасно. Бъди до баща си и го подкрепяй по всякакъв начин. Той сега има нужда от това. Посещавай го всеки ден, ако не живеете заедно. Знам какво му е защото 2 години след смърта на майка ми( и тя рак) баща ми още не може да го приеме. Няма рецепта, за това как да му помогнеш, но нека знае, че всички сте до него и го подкрепяте. Искрени съболезнования от мен.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #25 -: Октомври 25, 2006, 11:28:45 am »
Кураж,Бени!Дано всичко се оправи!Късмет! :blowingdust:
« Отговор #26 -: Октомври 25, 2006, 11:33:36 am »
Мила, нещата не се оправиха :( Но поне сега вече не я боли!!! А нас остави тук и ни боли! Благодаря ви!!!
« Отговор #27 -: Октомври 25, 2006, 11:37:05 am »

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #28 -: Октомври 25, 2006, 11:44:11 am »
Бени, миличка, каквото и да кажем, няма да променим нещата за съжаление :( Можем само да сме до теб и да предложим рамо да поплачеш :bighug:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #29 -: Октомври 25, 2006, 11:44:27 am »
...... А нас остави тук и ни боли! Благодаря ви!!!
Старите хора на село казват "Той/тя се оттърва, тежко на живите", защото болката е за тях. С времето свикваш да живееш с тази болка. Може би на това казват времето лекува - не че забравяш или те боли по-малко, просто някак си свикваш да носиш тази болка в себе си.
*
« Отговор #30 -: Октомври 25, 2006, 12:03:53 pm »
Искрени съболезнования, мила Бени :(
« Отговор #31 -: Октомври 25, 2006, 14:43:04 pm »
БЕНИ, съжалявам за това ,което ви се е случило и напълно разбирам болката ви ! Преди три години загубих баща си и знам колко е жестоко и несправидливо да загубиш важен и назаменим човек, когото обичаш с цялото си сърце ! Не се предавайте , бъдете колкото е възможно по-често заедно ,подкрепяйте се и се радвайте и на малките неща , които ви заобикалят ! Връщане назад няма, а животът е низ от хубави и лоши моменти. След всяка буря изгрява слънце и независимо , че вие не го забелязвате, то ще продължи да свети !ОБИЧАЙТЕ СЕ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ НАПРЕД ! ПРЕГРЪЩАМ ТЕ СИЛНО !
« Отговор #32 -: Октомври 25, 2006, 16:36:12 pm »
Миличка, съжалявам за това, което си преживяла! Преди време, когато бях малка и загубих дядо си, баща ми ми каза, че Господ прибирал първо добрите хора при него, защото искал да са по-близо. Лошите никой не ги искал и затова живеели по-дълго. Помня, че това не ме успокои, но тогава разбрах, защо ни е напуснал.
От тук нататък ти пожелавам само хубави моменти и не забравяй, че тя пак ще те гледа и ще ти помага!
Късмет миличка!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #33 -: Октомври 25, 2006, 16:57:41 pm »
Бени, съжалявам  :(
*
« Отговор #34 -: Октомври 25, 2006, 17:12:47 pm »
Бени, моите съболезнования.
*
« Отговор #35 -: Октомври 25, 2006, 20:04:50 pm »
Бени, приеми моите съболезнования.
Мари
Alexandra
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #36 -: Октомври 25, 2006, 20:36:55 pm »
Бени,съжалявам :( Аз също изгубих близък човек ,преди месец... няма думи ,които да заглушат мъката . Най-искрено ти желая оттук нанатък всичко да върви само нагоре !  :balk_144: :flower:
« Отговор #37 -: Октомври 25, 2006, 21:50:05 pm »
Съжалявам  :(
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #38 -: Октомври 25, 2006, 22:07:27 pm »
 :heartbeat:Бени,искрено съжалявам...
*

adi