Бени, с моят свекър се случи нещо подобно, преди година и на него му откриха сянка чрез рентген, даже бяха сигурни че е злокачествено. Пращаха го на биопсия, той плътно отказа, рачето било сега заспало, нямало защо да го будят. Не посети никакъв лекар повече, едни кръвни изследвания даже отказа да пусне. Нищо. Кашляше тежко и имаше треска, висока температура струва ми се също.
Сега година по-късно е жив и има добър вид, колко е здрав, един Бог знае. Скоро свекърва ми ходи при личната си лекарка за пръв път от изследванията на свекъра. Онази я посрещнала на вратата с въпрос: Как е мъжът ти, жив ли е, ние си мислехме за най-лошото, убедени бяхме и аз и пулмологът".
Бени, нещата никога не са напълно ясни и необратими, сигурно има стотици случаи като този, дай боже всекиму здраве!
Мога да ти подскажа нещо, нещо което аз правя винаги, когато съм отчаяна. Давам обет пред себе си, обещавам си нещо, което ще изпълня ако развръзката е добра. Това ми дава сили да продължа, дава ми вяра. Имам вече десетки поводи, да считам че в това има смисъл.
Давай кураж на баща си, бъдете дейни, не унивайте. Всички трябва да сме силни и да вяраме.
Прегръщам те, успех!