Леле,
kisela_2000 прекрасен е този Коко.
Аз да ви разкажа какво ми се случи - почивните дни бяхме в Силистра на гости и тръгвам аз сама на разходка в Дунавската градина и по пътя чух някой да мяука силно. Огледах се и какво да видя - котенце една шепа, цялото мокро и мръсно, седи под едни листа и плаче. В този момент се сещам, че свекърва ми каза, че едно коте се е окотило на село и решавам, че го взимам това коте и го носим на село - котката ще го осиновява
Бегом обратно вкъщи да го топля на електрическата възглавничка, стрих му гранулите на нашата маца с малко кисело мляко, даже успях и да го изходя. Отиваме да го носим на село и заварвам три невероятни пухчета - точно като нашите от снимката, но рижаво и сиво, красавици. Та намереният котьо го осиновиха, като лапна цицата и няма пускане
. На другия ден не можах да повярвам на очите си, че това е същото котенце - котката го беше облизала от до, един чистичък и хубав. Кръстих го Лъки. Та сега ще чакам да пораснат още малко котенцата и ги прибирам във Варна да им търся стопани. Много, ама много са хубави, чак прекрасни
. Жал ми е да ги оставя на село, зимата там никой не живее и няма да оцелеят толкова малки. Снимки по нататък, че не си бяхме взели фотото.
Дениса, страхотен дебют
Много да ви радва