Подобрява се. След престой в понеделник в клиниката и грешно лечение, без диагноза, оказа се, че няма белодробен оток, лекарствата не подобриха състоянието му ... добре, че е млад организъм и издържа. В понеделник срещу вторник намерихме ветеринар и след голямо умуване без диагноза постави поддържащи медикаменти, но поне с директна центеза се установи, че няма течност в дробовете. Резултата бе минимално подобрение в дишането. Във вторник успях да взема ренгеновата снимка от клиниката , а там като на картичка се виждат ужасно уголемени бъбреци и перикард. И никаква сянка на оток. Лекуваме го и вече е по- добре, все още не се храни и е на т. Нар. " бързи" системи. Бъбреците заработиха. Следват кръвни изследвания , вените му бяха колабирали, пулс почти не се напипваше и нямаше как да му вземат кръв по- рано. В общи линии това е. Надявам се да го спасим ... Вярвам.
И аз солидарно съм на АБ, защото зверски ме захапа при една от манипуациите в клиниката . От къде извади тая сила не знам, от иначе безжизнения си вид.
Предположенията са за тежки поражения след вирусна инфекция.