Благодаря ви, момичета, за съчуствието. Още няма резултат, кучкаря ни пусна да влезем при него, кучето го нямаше, НО той е видял нашето куче на тротоара срещу него и странното е, че по думите му не го е взел, защото бързал за рожден ден и бил с чисти дрехи, а купува, гледа и продава кучета. Казах му да отиде при този, където е затворено и да ми го продаде. Сигнализирахме всички от наличните групички бандюги да търсят усилено, мисля, че те могат да направят в момента повече като вещи в занаята. Един с който разговарях си призна, че се е опитвал да го хване, но кучето му е скочило на гърба и се отказал, тръгнал да търси примамка и като се върнал го нямало.
Моята позната със "звездите ми го говорят", продължава да твърди, че животното е в периметър около нас затворено. Обходихме и предупредихме доста хора да се наблюдават едни други. Снощи късно по нощите бях на обиколки с тихата свирка и подвиквах името му, с надежда ако е някъде завързан да ме надуши. Обикалях повече от два часа, но явно е натикан в мазе, иначе би изкъртил всичко ако ме душне.