Благодаря ви за споделеното, мили момичета.
Да, пусти колики. Едва сега сядам да вечерям - в 11 и половина!
Ей до преди малко рева.
С голямата също беше някакъв ад. Коликите и продължиха до 4месеца и половина, близо пет! та сега се моля да е само 2 месеца и като свършат ще дам банкет!
Мини, на колко е сега Преславка?
честито, все пак!
Аз Михаела я кърмих 1,8г. Много лесно се отби!
Дори сега, като ме гледа, че кърмя малкия, отказа да пие от неговото мляко (разбирай, да суче). Каза, че си предпочита шишето с АМ.
Но щом ме види, че сядам на дивана да го кърмя, веднага сяда до мен и иска да четем книжки и да и пея песнички. По 10 пъти на ден препрочитаме книжките и.
Лис,
успех в захранването. И аз започнах с каша ориз, както и Ултра ти е писала. Прие се, макар, че детето беше на 6,26 г. После въвеждах плодове, като ги добавях в кашата.
Нуну,
аз, както казах плетивата на свеки ги харесвам. Тя плете хубаво. И на Михаела доста неща и изплете. Аз по някой път и нося прежда и и казвам какво искам. Учудих се на това, че идва лято, а тя наплела няколко такива жилетки и очкава да го облека детето, сякаш навън е зима. Учудих се, че ме кара, да хвърля дрехите от Михаела, а да ползвам тези от баща и!
Ох, и аз колко пъти съм и казвала да не купува нищо, ама тя все купува едни боклуци. Дрехите - от някакви кофти материи. А когато е било да купи играчка, задължително е някакъв долнокачествен боклук, който се счупва за отрицателно време и отива наистина на боклука. Все повтарям да не и купува нищо, ама никой не слуша.
Майка ми и тя с друг номер. Искаше на Михаела да и дадяла кисело мляко на 1-2 месеца
, щото щели да и минат коликите. На мен така ми били минали!
Блу,
аз Косьо го изведох на разходка на 10 дни,
но преди това биваше извеждан тук на двора. Факт е, че навън спят по-добре и не ги мъчат така коликите.