0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, искам да ви попитам нещо понеже се притеснявам. От доста време насам (над година, ми се появява кяфяво течение преди, а понякога и след менструацията. Обикновено е в рамките на 1 седмица преди менструацията. Понякога е час преди да почне да тече кръв някога и повече. И това е системно. Пила съм 3 пъти Escapelle, незнам дали и хапчето има заслуга за това. Иначе за месечения ми цикъл не е от най-редовните случвало ми се е да ми закъснее с до 15-20 дни някой път подранява със седмица. И е така от както се помня. Иначе си ми е нормален като количество и цвят и е около 6-7 дена.(Казвам ви това в случай, че има някаква връзка с това течение.) Мисля да ходя на лекър, но още се колебая понеже съм доста срамежлива. Знам че от лекар срам няма, но не мога да си представя как ще отида и ще се разкрача пред него... И ако може да ми кажете какво може да е това. Признак за бременност изключвам понеже е от година някъде това течение. Дали хормонални обърквания, киста, нещо друго ... Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна! В случай че ма значение възрастта ми след няколко дена правя 17.
Благодаря предварително ! :?
« Последна редакция: Май 16, 2010, 19:18:20 pm от martiq93 »
*
Може да е ендометриоза.Прегледът е неизбежен.
*
Преди или непосредствено след менструация течението също може да е засилено, понякога леко по-тъмно до кафеникаво – предизвикано от изчистващата се кръв. Може да е хормонален проблем , или пък другото което е че приемът на Ескапел също може да пообърка цикъла ти, така че срам не срам отивай на лекар и пиши какво са ти казали.
намен мисе появи такова нещо преди 2 дена още неми е дошло това значи ли че скоро ще се лучи
Re: Кафяво течение преди и понякога и след менструация
« Отговор #4 -: Ноември 07, 2010, 23:23:17 pm »
От няколко месеца и на мен ми се появи подобно течение. Най вече преди цикъла. Ходих на лекар / ГП/, но тя отсече, че нищо ми няма. Не пия противозачатъчни или други хормонални лекарства. За съжаление не мога да отида на гинеколог без да ме изпрати личния ми лекар.Такава е системата тук. А тя смята, че нямам проблем. Най рано другото лято ще си отида до БГ.
« Отговор #5 -: Ноември 13, 2010, 09:35:30 am »
Здравейте а аз да питам ендометриоза как се установява с вагинален преглед или с ехограф????? При мен е след менструация преди да родя беше и преди и след а сега е само след след раждането което беше нормално още не съм ходила на преглед. От преди години знам че имам кисти на яйчниците но не съм имала проблем със забременяването. Затова питам за тази ендометриоза как се установява
« Отговор #6 -: Декември 20, 2010, 23:11:47 pm »
Здравейте, при мен кафяво течение се появи след силни болки в началото на цикъла, а скоро след това ми откриха хламидия и това се оказа причината за кафявия цвят. Лекувах я с хомеопатични средства - калий бихрома.
« Отговор #7 -: Декември 29, 2010, 16:43:03 pm »
 8O 8O 8O
( за цялата тема и за отговорите в нея)

Не мога да повярвам, че при каквито и да било здравословни притеснения се срамуваме да отидем на лекар и питаме във форум, където "лекуват" хламидия с калий....
Щом за 16-те ти години се е налагало 3 пъти да пиеш Escapelle, мисля че от доктора най-малко трябва да се срамуваш....  :wink:

8O 8O 8O
( за цялата тема и за отговорите в нея)

Не мога да повярвам, че при каквито и да било здравословни притеснения се срамуваме да отидем на лекар и питаме във форум, където "лекуват" хламидия с калий....
Щом за 16-те ти години се е налагало 3 пъти да пиеш Escapelle, мисля че от доктора най-малко трябва да се срамуваш....  :wink:
Напълно подкрепям  yahoo_33. Ако 5 човека ти кажат 5 различни причини за тяхното течение и съответно пили 5 различни лекарства, ти какво ще правиш, или може би се надяваш повечето хора да те успокоят че нищо ти няма. При такива проблеми не се пита във форум, а се ходи на лекар срам не срам. Даже ако имаш възможност иди и на втори за сверка.
P.S. И дано всичко е наред.

*
здравейте:)така това течение ми се появи и на мен,преди 3 дни.Трабва да ми дойде утре  не усещам никакви симтоми на пмс.Правим опити за бебе,но вчера си правих тест отрицателен е!:( Какво да правя ?!?!? :? ако и утре не ми дойде в др ден отивам на лекар !Дайте ми някакъв съвет?Може ли да съм бременна ,но да е рано да отчете или поскоро е симтом на някъв проблем ?преди месец ходих на гинеколог всичко беше ок!поооооммощщщ!!!
« Последна редакция: Януари 15, 2011, 22:27:49 pm от iv_marinova »
                    أريد أن يأتي الطفل في هذا العا

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
« Отговор #10 -: Януари 21, 2011, 09:10:21 am »
здравейте:)така това течение ми се появи и на мен,преди 3 дни.Трабва да ми дойде утре  не усещам никакви симтоми на пмс.Правим опити за бебе,но вчера си правих тест отрицателен е!:( Какво да правя ?!?!? :? ако и утре не ми дойде в др ден отивам на лекар !Дайте ми някакъв съвет?Може ли да съм бременна ,но да е рано да отчете или поскоро е симтом на някъв проблем ?преди месец ходих на гинеколог всичко беше ок!поооооммощщщ!!!

Отиди на лекар !!!Тук можем само да гадаем.Дано е това, на което се надяваш!