0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета.Искам да ви попитам следното:след доказана ову чрез фоликулометрия,бебеправене във важните 2 дена и след това установено, че се пукнал фоликула,на 10-ия ден от това цялото действие си направих тест за бременност, който се оказа отрицателен.Менструацията ми закъсня с 5 дена, но това е нормално, но от 4-ри дена имам кафеникаво течение, което е много слабо.Когато ми идва обикновено е така, но само 1,2 дена. Та въпроса ми е възможно ли е нещо да е станало или това са само напразни надежди.Лекарката ми няма да я има още 2 седмици и за това не мога да се прегледам.Ще се радвам ако можете да ми дадете съвет и да ми кажете дали още мога да се надявам да е станало чудото.Благодаря ви предварително.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Кафеникаво течение и забременяване???
« Отговор #1 -: Май 11, 2006, 12:30:43 pm »
на 10-ти ден от овулацията е прекалено рабо за тест.След закъснението не направи ли още един?
 Аз бях правила тест на 11-ти ден след ову и беше отрицателен,а на 18-тия вече имаше и втора чертичка.Стискам палци да се похвалиш!
<br />
*
« Отговор #2 -: Май 11, 2006, 12:31:38 pm »
Пусни един кръвен тест за бременност - ЧХГ и ще имаш точен отговор на въпроса.
Успех и дано да е положителен резултата  :lol:
*
« Отговор #3 -: Май 11, 2006, 12:59:20 pm »
Благодаря ви момичета за бързите отговори. И аз се надявам да е станало.Малко ме е страх, защото вече веднъж имам кухо яйце и то започна с такова течение, но само 2 дена с много силни болки и след това кюртаж.Четох че при самото "вграждане" на яйцеклетката може да имаш такова течение, но само ден, два.Объркана съм, но и обнадеждена, защото след 8 години опити може да стане))).
Още веднъж ви благодаря за отговорите и лек и успешен ден :)
*
« Отговор #4 -: Май 11, 2006, 13:06:52 pm »
Може да е пък цветна бременност-повтори теста...и-късмет!!!
« Отговор #5 -: Май 11, 2006, 13:22:45 pm »
И моят съвет е да пуснеш кръвен тест. А защо не посетиш и някой друг лекар, щом твоят отсъства?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #6 -: Май 11, 2006, 13:37:16 pm »
Не чакай 2 седмици, а се консултирай с акушер-гинеколог. Причината може да е - недостиг на прогестерон / ако си бременна/
Дано да няма сериозни причини за това.
Желая ти всичко да е наред :wink:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #7 -: Май 11, 2006, 13:46:28 pm »
Здравей мила,
При мен такова дълго зацапващо течение се е случвало, когато пиех "дуфастон'. И все пак, на твое масто не бих издържала 2 седмици
Още един тест, преглед при друг доктор, все решения, които могат да ти дадат отговора, който толкова дълго чакаш... :roll:
Стискам палци!
"Странно нещо Рµ животът, ако откажеС? РґР° приемеС? РґСЂСѓРіРѕ, освен най-доброто, РјРЅРѕРіРѕ често РіРѕ получаваС?!"
*
« Отговор #8 -: Май 11, 2006, 14:12:36 pm »
Момичета не издържах и ей сега си направих тест.Отрицателен за съжаление, но борбата продължава де))))А иначе докторката ми като видя, че се е пукнал фуликула ми каза да пия дуфастон 8 дена по 2 таблетки.Но и преди това си го пия, а нямам такива "аномалии". Другата седмица ще отида на лекар и дано до тогава или да ес пряло или да си дойде като хората.
« Отговор #9 -: Май 11, 2006, 14:16:14 pm »
При мен, няколко дни преди датата, на която трябва да ми дойде, след като съм пила "дуфастон" имам кафяво зацапване. След това спира и, например 2 дни по-късно ми идва нормално. Не зная на какво се дължи, но вече съм му свикнала  :wink:
"Странно нещо Рµ животът, ако откажеС? РґР° приемеС? РґСЂСѓРіРѕ, освен най-доброто, РјРЅРѕРіРѕ често РіРѕ получаваС?!"
*
« Отговор #10 -: Май 11, 2006, 14:25:57 pm »
Момичета извинявам се, че ви тормозя, но понеже си направих теста тук в работата ми и си взех пластмасовата пръчица с мен в стаята, и сега като я погледнах се вижда втора чертичка,ама мнооооооого бледа, наистина е много бледа.Трябва да си доближа много до очите за да я вида.Може ли да е нещо или дори да е отрицателен, пак се вижда съвсем слабо?А контролната черта е много ярка.Дали днес все пак да не отида на гинеколог в поликлиниката?
*

Anonymous

« Отговор #11 -: Май 11, 2006, 14:34:58 pm »
Как се казва  теста за бременност?До коя минута отчита резултата?Обикновено пише до 3 или 10 минута.
Според мен е наложителна консултация с отговорен лекар.
Защо не си пуснеш кръвен тест ЧХГ?Резултата излиза за около час и струва 15-20 лева?
*
« Отговор #12 -: Май 11, 2006, 14:54:20 pm »
теста е шур чек и пише че отчита от 5-10 минута.мисля днес да мина на един видеозон, но само ме притеснява дали вагиналния ултразвук е опасен ако има нещо, в смисъл ако съм бременна има ли опасност за плода?
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #13 -: Май 11, 2006, 15:00:25 pm »
Няма абсолютно никаква опасност за плода. Стискам палци за добри резултати  :crossfingers: .
Намерихме нашето синче.
*

Anonymous

« Отговор #14 -: Май 11, 2006, 15:05:32 pm »
Мисля,че може би си бременна.Пиши какво става.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #15 -: Май 11, 2006, 15:32:34 pm »
аз също преди м-то имам кафяво зацапване от порядъка на 2-3 дена и док ми каза че е слабост на яичника слабо производтсвто на естрогени  :roll:  винаги имам преди циклето но при тебе може да е различно. Успех!
« Отговор #16 -: Май 11, 2006, 15:47:03 pm »
При вагинален преглед с ехограф НЯМА РИСК! Напротив по точно се определя какво е положениетио. Успех миличка! Дано да е бременност и това зацапване скоро да спре. Задължително отиди на лекар след работа :!: Недей да рискуваш като изчакваш.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #17 -: Май 11, 2006, 16:06:14 pm »
Цитат на: naha
аз също преди м-то имам кафяво зацапване от порядъка на 2-3 дена и док ми каза че е слабост на яичника слабо производтсвто на естрогени  :roll:  винаги имам преди циклето но при тебе може да е различно. Успех!

Не исках да пускам отделна темичка, за това ще попитам тук - това зацапване и недостиг на естрогени може ли да е причина за незабремняването? Наха, изписвали ли са ти нещо за него? Защото и аз съм така - 3-4 дни преди наистина да ми дойде се появява блееедо розово течение (само като ходя да WC). Ама не съм се сещала да кажа на док до сега  :oops: Пък нали реших да не виждам дофтори поне 1-2 месеца и няма как да ги питам.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #18 -: Май 11, 2006, 16:53:22 pm »
бебе моя док каза че е слабост на яйчника нали и не ми е дал никви лекарства освен каза да пия витамин Е и А от 12-ти ден 10 дена аз така или инъче си правя по 10 дена серия така че пии витаминки ама не прекаляваи мисля че не е опасно но си е маи признак за разбутани хормони ако си  правила ще знаеш наи добре какво са ти стоиностите. Ако все пак изскарам един месец да не си тровя нервите с тея неща сигорно няма да пусна те се влиаят от нашето психично състояние ( хормоните имам впредвид).Успех мила  :kiss:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #19 -: Май 11, 2006, 21:17:01 pm »
мила Анила най добре се консултирай с лекар.,направи и едно Узи.
Надявам са вести да са хубави!!!Успех!! :lol: