0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

графика на iliana_es
« -: Май 14, 2010, 19:30:18 pm »
Слагам и моята графика тук и дано е на късмет, макар че този месец не съм обнадеждена някак... Вече не знам къде бъркам, тъй като почти година чакаме за нашето бебче...Чета ви постоянно и стискам палци на всички! :) Рано или късно ще успеем!
*
Re: графика на iliana_es
« Отговор #1 -: Май 14, 2010, 19:43:09 pm »
Ами късмет миличка и дано да не коментираме дълго твоята графика. А само едно въпросче, защо мериш и в 18ч. Бт? Имаш ли поне 3 часа непрекъснат сън преди да я измериш,с какъв термометър мериш?
Желая ти успех :D
« Отговор #2 -: Май 14, 2010, 20:31:54 pm »
И аз не знам защо меря в 18 часа... някаква моя приумица, ей така за статистиката ;) Иначе си спя добре, да, имам 3 часа сън и меря с дигитален термометър. И да задържам след сигнала -все тая - просто явно ми е по-ниска t-та :?
*
« Отговор #3 -: Май 14, 2010, 21:38:55 pm »
Привет, Илиана,

Графиката има ясно изразени две фази.
До тук добре.

Очакваме скоро да се похвалиш.
Късмет! :crossfingers:
*
« Отговор #4 -: Май 14, 2010, 23:06:09 pm »
здравей, илиана :P
И от мен въпросче - как мериш БТ - анално, вагинално или орално?
Дано скоро да се похвалиш :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #5 -: Май 14, 2010, 23:24:21 pm »
Привет Илияна, графиката е обещаваща :) Дано се поxвалиш скоро и се прехвърлиш в една друга съседна темичка :) Успех и от мен  :crossfingers:

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #6 -: Май 15, 2010, 07:54:35 am »
Хайде да приветствам и аз новите в редиците ни.
 :welcome: и не се задържай много тук.Дано това ти бъде графиката която ще побликуваш при бременните и да отиваш в онази по-приятната темичка.
« Последна редакция: Май 15, 2010, 07:56:19 am от titibar »
  <br />
« Отговор #7 -: Май 16, 2010, 18:22:45 pm »
Благодаря за подкрепата, момичета!
Мислите ли, че съм определила правилно О?

здравей, илиана :P
И от мен въпросче - как мериш БТ - анално, вагинално или орално?
Дано скоро да се похвалиш :crossfingers:
Oliv, меря t орално, знам, че не е най-добрия начин, но не искам да променям, защото имам вече база за сравнение  :dontknow:
*
« Отговор #8 -: Май 16, 2010, 20:56:21 pm »
Благодаря за подкрепата, момичета!
Мислите ли, че съм определила правилно О?

osi_9
« Отговор #9 -: Май 17, 2010, 01:25:20 am »
Добре дошла и от мен и да не се задържаш дълго ей  :wink: 17 или 18 според мен е ову. Аз бих ти предложила, в случай че този месец не е успешен (което много силно ти желая да не се случи) да мериш ректално. Просто е по-точно  :) Иначе има двуфазност, да изглеждат нисички температурите, но щом има ову това все още не е повод за притеснение и достатъчно дълга лутеална фаза. Така че остава още малко да почакаш. Няма да си сама  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #10 -: Май 17, 2010, 09:41:24 am »
Хоп,ето ме и мен да те поздравя Илиана.И според мен дотук си отличник,хубава графика дотук...ще стискам палци и да завърши подобаващо :bfp: :crossfingers:

*
« Отговор #11 -: Май 17, 2010, 12:02:22 pm »
 :D Илиана и аз се присъединявам към момичетата - графиката ти е страхотна !!! Дано скоро да видим на нея.  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #12 -: Май 26, 2010, 16:26:53 pm »
Здравей и от мен Илианка

Ух успокоих се, защото и моята Т е доста ниска.

Пожелавам ти скорошно + резултат и много хубави емоции.

Поздрави

« Отговор #13 -: Юни 02, 2010, 18:05:32 pm »
Мили момичета, може ли малко помощ... :( Вчера теста за О беше почти положителен, а днешния е с много бледа втора чертичка. Съдейки по температурата пък не би трябвало да е минала овулацията, нали така?! А и я очаквам тези дни! На какво може да се дължи? Направо се чудя вече какво става...
« Отговор #14 -: Юни 02, 2010, 18:24:03 pm »
 Най - вероятно О. е днес или предстои тази нощ или утре сутринта. Предполагам , че вчерашния ти тест е щял да стане много положителен , ако си го направила по - късно. Просто не си уцели пика на ЛХ - то.
Всичко това ще се докаже , ако в следващите дни ти се повиши БТ с 0,5 градуса и повече.
 Успех!
« Отговор #15 -: Юни 02, 2010, 18:57:33 pm »
Ами би било необичайно да е толкова рано, обикновено ми е около 17-ти ден... Затова се чудя. Просто започнах тестовете по-рано и ... гледай сега, за малко да изпусна момента, ама то май така и ще стане :( 
*
« Отговор #16 -: Юни 03, 2010, 08:57:28 am »
Иле, аз бих слагала сърчица докато се покачи БТ и се задържи висока няколко дена. Ако имаш Ову тестове, прави ги още няколко дена.. Аз този месец имах един такъв странен почти + Ову тест на 12 ден, и все още не ми е минало Ову-то.. БТ си стои все така ниска... Важното е, да има  :bed:
Успех миличка!  :crossfingers:

*
« Отговор #17 -: Юни 03, 2010, 13:42:13 pm »
Илиана,ову-то предстои,действайте
Иле, аз бих слагала сърчица докато се покачи БТ и се задържи висока няколко дена. Ако имаш Ову тестове, прави ги още няколко дена.. Аз този месец имах един такъв странен почти + Ову тест на 12 ден, и все още не ми е минало Ову-то.. БТ си стои все така ниска... Важното е, да има  :bed:
Успех миличка!  :crossfingers:
точ :balk_602:

« Отговор #18 -: Юни 03, 2010, 18:51:21 pm »
Благодаря за съветите, момичета! Явно все пак Ову предстои - днес видяхме 2 фоликула, единя 21мм, другия 20... Мъжът го няма, обадих му се да се прибира още днес, за да правим бебета, а той вика : "ОК, ама не почвай без меен!". Ха-ха, много се смях :)Еми продължаваме с любов напред :) :bed:
« Отговор #19 -: Юни 09, 2010, 13:35:05 pm »
БТ май не е много наред... какво мислите :(