0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ин витро в АГ център Димитров
« -: Май 13, 2010, 17:09:48 pm »
 Здравейте и от мен мили момичета,
нова съм във форума. След дълго лутане по лекари се установи, че ин витрото е нашият единствен шанс, д-р ме насочи към Аг център Димитров. Не успях да намеря никакви отзиви за тази клиника. Ще съм благодарна за всяка информация.
:flower:
Re: Ин витро в АГ център Димитров
« Отговор #1 -: Май 13, 2010, 18:37:27 pm »
Здравей Ина, аз сам пациентка на д-р Димитров и сам много доволна от него и екипа му.Аз съм утре на трансфер при него.За всеки доктор има по нещо хубаво и по нещто не толкова хубаво, така че избора трябва да направиш ти. Успех, много положителни тестчета и на финала здрави бебчета.
Re: Ин витро в АГ център Димитров
« Отговор #2 -: Май 14, 2010, 09:16:39 am »
djeni, стискам палци всичко да мине добре и резултата да е здрави и щастливи бебчета :))) stork-girl stork-boy
Re: Ин витро в АГ център Димитров
« Отговор #3 -: Май 14, 2010, 13:35:43 pm »
Здравей, Инче.Аз бях пациентка на тъка наречения др.Йосиф Димитров.Взе ми 5500 лв. даде ми една торба инжекции и ми каза да си отивам в Разград и да дойда направо за пункцията.И когато дойдох се останови ,че има само един фоликул.И все пак той направи трансфер взе си ми паричките и накрая нищо.И не съм единствената която си е изпатила от този лекар.Моя съвет е да се насочите към доказани клиники-Щерев и другив София.
*
Re: Ин витро в АГ център Димитров
« Отговор #4 -: Юли 19, 2010, 13:05:47 pm »

Здравейте и от мен!
Въпреки, че темата е малко старичка, чуствам се "длъжна" и аз да си кажа мнението...
Не съм достатъчно компетентна да давам оценки кой какъв специалист е, мога само да разкажа това, което се случи лично при мен:
 1-ви опит при д-р Димитров - положителен резултат, живо и здраво родено момче.
 2-ри опит /пак там/ - положителен резултат, "миссед" в 9г.с.
Ами това е.
Все пак всеки си гледа от "собствената камбанария".



Re: Ин витро в АГ център Димитров
« Отговор #5 -: Юли 05, 2011, 18:06:59 pm »
Здравей Ина,
и аз да кажа за Д-р Димитров:
1. Първи опит ин-витро - успешен
Имаше много проблеми през бременността и докторите от клиниката винаги ме приемаха в спешното на МД, грижеха се за мен и благодарение на това се роди сина ми.
Сега правя втори опит - пак там. Стимулациите ми проведоха перфектно, макар и трудно, постигнахме успех, със съответните грижи, изследвания на хормони и УЗИ през ден.
Часовете за преглед се спазват и никога не е имало нерви в това отношение.
През 2008 г стоеше пред мен въпроса къде да направя ин-витрото, като алтернатива беше клиниката на д-р Стаменов. Избрах Д-р Димитров и екипа му защото са добри професионалисти /споделена вътрешна инф. от колегите им в Майчин дом/. Там работи и един от най-добрите ембриолози в БГ, което е изключително важно за процедурите. Не на последно място е и това, че нямаше да чакам цяла година, за да ми дойде ред за процедурата при д-р Стаменов, в този срок вече бременеех.
Надявам се и сега на успех, пожелавам го на всички.
П.П. имам и приятелка с близнаци, пак от процедура там.
Re: Ин витро в АГ център Димитров
« Отговор #6 -: Октомври 26, 2011, 11:42:09 am »
здравейте съвсем случайно попаднах на тази тема и реших да споделя моя опит при др.Димитров.Имам един опит икси при него стимулацията ми беше уж нормална извадиха ми 5 ембриона и то без упойка щях да припадна на стола така се бях уплашила че си казах успешен или не повече няма дасе подложа на тези болки дотук ужаса несвършва ,беше мисе оплодил един ембрион направиха ми трансвер след като ме опоиха с медикаменти и то го направи някакав асистент на Димитров и то без ехограв.Разбирасе тестът беше отрицателен.Защастие сега съм в друга клиника много по добра и по различен начин протичат изследвания и стимулация(Надежда).               П.П.аз сам на 31 с мъжки фактор
« Последна редакция: Октомври 26, 2011, 11:44:26 am от jujanka4444 »
Re: Ин витро в АГ център Димитров
« Отговор #7 -: Октомври 27, 2011, 09:20:12 am »
Бих искала и аз да споделя моя опит при д-р Димитров,
доволна съм от отношението и професонализма на работещите там. Правена ми е хидротубация без никакава болка, имам ин витро там (за съжаление неуспешно), но всяка една манипулация бе извършена без болка и никаки усложнения след това. Тъй като открихме проблема, се насочихме към друга клиника с апаратура, която е точно за нашия случай, но ако имам семейства с добри показатели за процедурата, подкрепям АГ Димитров.
Re: Ин витро в АГ център Димитров
« Отговор #8 -: Март 17, 2014, 17:53:35 pm »
Здравейте. Моето мнение е, че Доктор Йосиф Димитров е не само много-добър лекар, а и невероятен човек, каквито се срещат вече много рядко. Аз му имам пълно доверие, от първото инвитро имаме момченце, а сега правим второ. Не бих го заменила с абсолютно никой друг.
*
Re: Ин витро в АГ център Димитров
« Отговор #9 -: Март 22, 2014, 12:30:11 pm »

Да си допълня мнението от преди почти 4 год. ;), като пациентка на въпросната клиника:

1-ви опит при д-р Димитров - положителен резултат, живо и здраво родено момче.
 2-ри опит /пак там/ - положителен резултат, "миссед" в 9г.с.


3-ти опит - резултат във втората ми лентичка.

Новата клиника няма нищо общо със старата. Като площ, мат. база, персонал...
Насреща съм за въпроси, ако някой има такива.



Re: Ин витро в АГ център Димитров
« Отговор #10 -: Април 15, 2014, 18:17:31 pm »
Е и аз да споделя моя опит с д-р Димитров. Ако преди един месец ме питаха за него щях да изсипя такива похвали, но днес.... Разочарована съм. Той пропиля последния ни опит от фонда, а може би и предишните два, защото и трите ни опита бяха там. Докторът за пръв път изследва TSH хормона ми едва при третия опит. Резултата беше 5 пъти над нормата, но той направи инвитрото, което от самото начало е било с ясен край. Защо има толкова безскрупулни хора??? Това не са само 5000 лв от фонда, това е една разбита мечта,  една унищожена надежда.
Жената по своята същност е ангел, отрежеш ли и крилата ще полети на метла:)))