Ааа,да сложа в самото мляко лъжичка каша ли? Трябва ли преди това да съм давала 2-3 малки лъжички
Казаха ми за едни бисквити на плазмон,които се разтварят в млякото пак и са 4+,още никъде не съм ги виждала,но се чудв дали биха помогнали и те...то докато се чудя,децата ще порастнат
Купуваш чиста, безмлечна, оризова каша на "Милупа" или "Хип". По принцип оризът е най-слабия възможен алерген /в млеката за деца с рефлукс се използва като сгъстител или брашното от рожков/, но както казва и Мими, първо пробвай през деня с каша. Имай предвид, че оризова каша в чистият и вид е малко вероятно да ядат, добави малко плодово пюре или я направи с АМ. Бисквити на "Плазмон" има на много места - аптеки "Ремедиум", "Пикадили", май и в "Билла" но повечето съдържат ГЛУТЕН, който предполагам не си въвела още. Има и без глутен, но тях и аз не можах да намеря...
Коя яде 80мл, тази с 6-те будения ли?
Не иска повече или ти така си определила? Вероятно Мими ще излезе права и няма да е пълно решение на проблема, но нищо не пречи да опиташ....Можеш да смениш АМ с 2, но не е спешно....В смисъл, ако си имаш количества спокойно ги изразходи...
Бебе, спокойно можеш да продължиш с плодовете, но имай предвид, че те НЕ заместват хранене и трябва да дохранваш с АМ.
Избягвай горските плодове, не давай малини, ягоди и др. "семчести", кайсия и праскова малко по-късно. Ябълка, тиква /нищо, че тя всъщност е зеленчук
/, круша, банан /за който напоследък има също противоречиви мнения/ са удачни за първоначално захранване...